Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok sevindim icim rahatladı. Transfer gecesi bir belirti hissettiniz mi
Transfer gecesi bir şey hissetmedim.ama 2-3 gün sonra gece uyurken şiddetli adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım, Kasık ağrısı..hatta sabah uyanınca ağladım tutmadı adet olacağım diye.çünkü ben adet olmadan önce de hep aynı ağrıyı yaşıyordum..2.transferimde de aynısı oldu.ikisi de tuttu bir oğlum bir de kızım oldu çok şükür.

Ahh ne buyuk umut oldunuz bana bugun anlatamam yariın da 7 saatlik otobus yolculugum olacak ins sorun olmaz

Ahh ne buyuk umut oldunuz bana bugun anlatamam yariın da 7 saatlik otobus yolculugum olacak ins sorun olmaz
Rabbim yazdıysa sizin de olacak inşallahyolculuk falan hiç önemli değil kendinizi kasmayın.ben 2.transferimden sonra oğlumu kucağımda taşıdığım da çok oldu mecburiyetten.gezdim markete gittim falan.hiç yatmadım ben.kendinizi aşırı yormamak kaydıyla normal yaşantınıza dönebilirsiniz.Allah’ın izniyle olacağı varsa oluyor inşallah

Merhaba. Hayır benim ilk transferimde doğal siklus yöntemi uygulandı hiç ilaç kullanmadım sadece folik asitti hatırladığım kadarıyla.
Sonradan işte transferden 2-3 öncesi fitiller ve iğne başlandı.
cok tesekkurler forumda dondurulmus transferde cok karsima cikmaya basladi, merak ettim herkese veriliyor mu acaba diye, eylul ortasi 2. adeti olucam o nedenle suan birsey demedi doktorlar

cok tesekkurler forumda dondurulmus transferde cok karsima cikmaya basladi, merak ettim herkese veriliyor mu acaba diye, eylul ortasi 2. adeti olucam o nedenle suan birsey demedi doktorlar
Evet bende ilk transferde görmüştüm o zaman öğrendim.
Benimde yarın ilk muayenem var bakalım uygun görecekler mi değerlerimi sizinle aynı ayda transfer olacağız sanırım

Merhaba arkadaşlar. Transferim oldu 1 saat kadar odada uzandım ve sonrasında otele geldik. Burada da 2 gün dinlenip gideceğiz. İlaç olarak sadece progestan vajinal yoldan alıyorum ve folik asit. Sizlerin nasıl? Kan değerim iyi geldiği için iğneye gerek yok dediler.

Ben de 25inde oldum. Ayni ilaclari kullaniyoruz progrstanim 25 cikti. Gerek yok igneye dediler sade fitil. Ben de 1 gün kaldim otelde ertesi sabah 8 saatlik yola ciktik otibusle

Ben de 25inde oldum. Ayni ilaclari kullaniyoruz progrstanim 25 cikti. Gerek yok igneye dediler sade fitil. Ben de 1 gün kaldim otelde ertesi sabah 8 saatlik yola ciktik otibusle
Daha önce de transfer olmuştum ilk kez bu kadar rahatım ilaç konusunda. İğne yok oh mis gibi. İnşallah sonucu da rahatlatır. Benim test günüm salı. Sizin pazar sanırım.

Merhaba arkadaşar bende dondurulmuş tedavisi görmek istiyorum yaşım 39 5-6 yıl öncesinden dondurulmuş embriyolarım var. geçen ay görüşmeye gittik yücel hocayla görüştük. Yasal olarak 2 embriyo transfer edebileceklerini söyledi aslında bende 2 çok istiyorum ama endişem var biraz 2 sezeryan oldum ben ve 2. gebeliğimde aspirin kullanmıştım doğumumu yaptıran doktorum birdaha hamile kalırsan hem aspirin hem kan sulandırıcı iğne kullanacaksın demişti. yani ileri yaş + 2 sezeryan+ pıhtılaşma ve embriyoalrın ikiside tutarsa sorunlu bir gebelik yaşarmıyım diye endişeliyim sizin fikirlerinizi de alabilirmiyim

Herkese merhaba, bir aksilik olmazsa ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Hem şehir dışındayım hem de çalışıyorum. İzin durumunu ayarlamam gerekiyor da transfer süreci nasıl ilerliyor? İlk kontrole ne zaman gidiyoruz? Sonrasında kaç günde bir çağrılıyor genelde? Ortalama kaç gün sürüyor? Kontrollerde sadece rahim kalınlığı mı ölçülüyor? Bulunduğum yerde hangi kontrolleri halledebilirim? Kaç mm olması bekleniyor gibi sorularım olacaktı :)

Kizlarrrr fikrinize ihtiyacım var 4 embriyo değerleri bunlar pgt için hepsini mi önerirsiniz yoksa elimde kalması için 1 tane dondursam mi neticede pgt olumsuz olursa elimde hiç embriyo kalmayacak bu benim 2 denemem.. ilk denemede 2 embriyo dan 1 tanesi pgt de başarılı oldu onunlada hamilelik nasip oldu ama kalbi atmadi böyle bir durum yaşayan fikir ve önerilere ihtiyacım var

Bunlarım hepsi 5.gün mü canım 6.gün de var mı ?5CB harici diğerlerini gönderebilirsin bence onunda bir tık kalitesi düşük olduğu için diyorum tâbi normal dondurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…