Cok sevindim icim rahatladı. Transfer gecesi bir belirti hissettiniz miHayırlı olsun inşallah.bende yaklaşık 10 dk sonra gitmiştim.hemşireler hiçbir problem olmaz demişlerdi.çok şükür birşey olmadı:)sonrasında 2 saat yolculuk yapmıştım
Transfer gecesi bir şey hissetmedim.ama 2-3 gün sonra gece uyurken şiddetli adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım, Kasık ağrısı..hatta sabah uyanınca ağladım tutmadı adet olacağım diye.çünkü ben adet olmadan önce de hep aynı ağrıyı yaşıyordum..2.transferimde de aynısı oldu.ikisi de tuttu bir oğlum bir de kızım oldu çok şükür.Cok sevindim icim rahatladı. Transfer gecesi bir belirti hissettiniz mi
Ahh ne buyuk umut oldunuz bana bugun anlatamam yariın da 7 saatlik otobus yolculugum olacak ins sorun olmazTransfer gecesi bir şey hissetmedim.ama 2-3 gün sonra gece uyurken şiddetli adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım, Kasık ağrısı..hatta sabah uyanınca ağladım tutmadı adet olacağım diye.çünkü ben adet olmadan önce de hep aynı ağrıyı yaşıyordum..2.transferimde de aynısı oldu.ikisi de tuttu bir oğlum bir de kızım oldu çok şükür.
Rabbim yazdıysa sizin de olacak inşallahAhh ne buyuk umut oldunuz bana bugun anlatamam yariın da 7 saatlik otobus yolculugum olacak ins sorun olmaz
Merhaba. Hayır benim ilk transferimde doğal siklus yöntemi uygulandı hiç ilaç kullanmadım sadece folik asitti hatırladığım kadarıyla.selam herkese,
transfer oncesi estrofem herkese verilen standart bir uygulama mi?
cok tesekkurlerMerhaba. Hayır benim ilk transferimde doğal siklus yöntemi uygulandı hiç ilaç kullanmadım sadece folik asitti hatırladığım kadarıyla.
Sonradan işte transferden 2-3 öncesi fitiller ve iğne başlandı.
Evet bende ilk transferde görmüştüm o zaman öğrendim.cok tesekkurlerforumda dondurulmus transferde cok karsima cikmaya basladi, merak ettim herkese veriliyor mu acaba diye, eylul ortasi 2. adeti olucam o nedenle suan birsey demedi doktorlar
Ben de 25inde oldum. Ayni ilaclari kullaniyoruz progrstanim 25 cikti. Gerek yok igneye dediler sade fitil. Ben de 1 gün kaldim otelde ertesi sabah 8 saatlik yola ciktik otibusleMerhaba arkadaşlar. Transferim oldu1 saat kadar odada uzandım ve sonrasında otele geldik. Burada da 2 gün dinlenip gideceğiz. İlaç olarak sadece progestan vajinal yoldan alıyorum ve folik asit. Sizlerin nasıl? Kan değerim iyi geldiği için iğneye gerek yok dediler.
Daha önce de transfer olmuştum ilk kez bu kadar rahatım ilaç konusunda. İğne yok oh mis gibi. İnşallah sonucu da rahatlatır. Benim test günüm salı. Sizin pazar sanırım.Ben de 25inde oldum. Ayni ilaclari kullaniyoruz progrstanim 25 cikti. Gerek yok igneye dediler sade fitil. Ben de 1 gün kaldim otelde ertesi sabah 8 saatlik yola ciktik otibusle
Evet ama ben evde 31inde yapacagim. 2 si cumartesi o zaman kan verecegimDaha önce de transfer olmuştum ilk kez bu kadar rahatım ilaç konusunda. İğne yok oh mis gibi. İnşallah sonucu da rahatlatır. Benim test günüm salı. Sizin pazar sanırım.
Ilk bebegimde de 6.günde evde yapmistim erken gebelik testi. Pozitif cikmisti. Ay belki 30unda bile yapabilirimEvet ama ben evde 31inde yapacagim. 2 si cumartesi o zaman kan verecegim
Ben dayanamadim test yaptm. 25 agustos transferim. PozitifBen de 25inde oldum. Ayni ilaclari kullaniyoruz progrstanim 25 cikti. Gerek yok igneye dediler sade fitil. Ben de 1 gün kaldim otelde ertesi sabah 8 saatlik yola ciktik otibusle
Bunlarım hepsi 5.gün mü canım 6.gün de var mı ?5CB harici diğerlerini gönderebilirsin bence onunda bir tık kalitesi düşük olduğu için diyorum tâbi normal dondurabilirsinKizlarrrr fikrinize ihtiyacım var 4 embriyo değerleri bunlar pgt için hepsini mi önerirsiniz yoksa elimde kalması için 1 tane dondursam mi neticede pgt olumsuz olursa elimde hiç embriyo kalmayacak bu benim 2 denemem.. ilk denemede 2 embriyo dan 1 tanesi pgt de başarılı oldu onunlada hamilelik nasip oldu ama kalbi atmadi böyle bir durum yaşayan fikir ve önerilere ihtiyacım var
Eki Görüntüle 3293488