- 9 Aralık 2015
- 83
- 95
Merhaba; Allah kolaylıklar verdin şimdiden.. tecrübeli olarak söylüyorum ilk denemeniz olacağı için genelde ilk görüşmeler ücretsiz oluyor aklınızdaki merkezlerle görüşün önce sosyal medyadan yorumları falan okuyun değerlendirin size güven veren merkezle tedaviye başlayın.. ben birsuru merkez gezip öyle şişliye karar vermistim..şişlinin avantajı yıllardır var olan bir merkez başındaki kişi değişmedi bir ekiple çalışıyorlar tek doktor karar vermiyo gün sonunda tüm hastalar değerlendiriliyor tedavi vs ona göre planlanıyor.labaratuarlari çok iyi ki bu konuda laboratuvar onemli..ilk denemem pozitif oldu oğlum çok sukur doğru 2. Denemem negstif oldu 3. İçin yine orda deneyeceğim hiç merkez değiştirmeyi düşünmüyorum.. yeni bir arkadaşım başka merkezde 3 negatif oldu buraya başladı ilk denemede pozitif oldu çok şükür.. yasiniz genç ama amh değeri sebebiyle çok ertelemeden başlayın yumurtalar toplanıp dondurulur sonra zaten deneme yapabilirsinz insallahh hayırlısı olsun hakkinzidaMerhaba kizlar hepinizin sureci ugur getirsin size, emeklerimizin karsiligini almak dilegiyle oncelikle
Vakit gece ama uykum kacmis ve kadinlar kulübünde saatlerdir basari hikayeleri(icim unutla doluyor) doktor yorumlar okuyorum.
Durumum soyle :
Yas 34, amh 0.2 ve iki yilla yakindirda evliyim hic gebelik olmadi ve gece ay tuplerim kapali dendi ama berbat bir flim cekti doktor (cekemedi bile) ikna olmadim bu yuzden hsg icin cevat bayrak hocaya gidecegim kismet olursa ve sonrasinda tüp bebek veee doktor arayisindayim..
Acibadem istiyorum aslinda ama Semra Kahraman icin de cok guzel seyler duyuyorum hem belki fiyati da uygundur yani surec nasil ilerliyor, guncel fiyati nedir, rezerv icin hangisi daha iyi vs paylasirsaniz cok sevinirim.