- 8 Ekim 2022
- 565
- 340
Canım valla yücel bey ile konuştu eşim hepsini gönderdik bakalım 15 gün artık heyecanla bekleme zamanıBunlarım hepsi 5.gün mü canım 6.gün de var mı ?5CB harici diğerlerini gönderebilirsin bence onunda bir tık kalitesi düşük olduğu için diyorum tâbi normal dondurabilirsin
Hadi bakalım 2 tanesi kesin sağlıklı gelir diye düşünüyorum benCanım valla yücel bey ile konuştu eşim hepsini gönderdik bakalım 15 gün artık heyecanla bekleme zamanı
Maşallah gözünüz aydın.4.gün belli olmuş oluyor değil mi? Baya erken öğrenilebiliniyormuş demek miBen dayanamadim test yaptm. 25 agustos transferim. Pozitif
Evet canim bugun 4.günüm ama benim transfer gecesi ağrılarım baslamisti hemen yerlesmis demek kiMaşallah gözünüz aydın.4.gün belli olmuş oluyor değil mi? Baya erken öğrenilebiliniyormuş demek mi
Hayırlı olsun. Siz çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız? Onun etkisi de olabilir. Çok erken çıkmış maşallah.Ben dayanamadim test yaptm. 25 agustos transferim. Pozitif
Çikolata kistiniz vardı değil mi? Ben bugün negatif sonuç aldım . Nasıl bir yol izledi doktorunuz . Sağlıkla değeriniz artar sürecinizi de sorunsuz yaşarsınız umarımBen dayanamadim test yaptm. 25 agustos transferim. Pozitif
Evet cikolata kistim vardi. Ben once kistimi kucultecek dogal seyler kullandim propolis kullandim ve vücudumu alkali tuttum idrar phım 7.5tu bunu evde hergun olctum. Kistim 5cmden 1cmin altina indi. Sonra tedaviye basladim tedavimde de ayni sekilde beslendim.Çikolata kistiniz vardı değil mi? Ben bugün negatif sonuç aldım . Nasıl bir yol izledi doktorunuz . Sağlıkla değeriniz artar sürecinizi de sorunsuz yaşarsınız umarım
Nasıl ölçtünüz , bende zaten 1cmler 2 tane .. rahim filmimde temiz halbukiEvet cikolata kistim vardi. Ben once kistimi kucultecek dogal seyler kullandim propolis kullandim ve vücudumu alkali tuttum idrar phım 7.5tu bunu evde hergun olctum. Kistim 5cmden 1cmin altina indi. Sonra tedaviye basladim tedavimde de ayni sekilde beslendim.
Rahim filmi benim de temizdi ama kistler bir sıvı salgılıyor embriyonun tutunmasını engelliyor bu sıvı da. Maalesef ciko kisti tüp bebekle bile zor demisti doktorum cunku cok karisik.Nasıl ölçtünüz , bende zaten 1cmler 2 tane .. rahim filmimde temiz halbuki
PH nasıl ölçüyordunuz ? Birde alkali tuttum dediğiniz yeri çok anlamadım. Süreci daha detaylı anlatma şansınız var mı?Rahim filmi benim de temizdi ama kistler bir sıvı salgılıyor embriyonun tutunmasını engelliyor bu sıvı da. Maalesef ciko kisti tüp bebekle bile zor demisti doktorum cunku cok karisik.
Alkali beslendim. Ingiliz karbonatli su tukettim intten daha detayli videolar izleyebilirsiniz. Karatay sözü kitabinda da mevcut alkali vucut konusu. Ph olçme cihazları,cubuklarî var trendyoldaPH nasıl ölçüyordunuz ? Birde alkali tuttum dediğiniz yeri çok anlamadım. Süreci daha detaylı anlatma şansınız var mı?
Teşekkür ediyorumAlkali beslendim. Ingiliz karbonatli su tukettim intten daha detayli videolar izleyebilirsiniz. Karatay sözü kitabinda da mevcut alkali vucut konusu. Ph olçme cihazları,cubuklarî var trendyolda
Bana ağustos'da transfer sonrası yazmışlardı. Progestan degeriniz yüksek olabilir mi?Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. İlk transferimde progestan dex yazmışlardı. Şimdi ki reçetem de görünmüyor acaba sonra mı yazacaklar bilemedim. Transfer sonrası yada öncesi Progestan dex kullandırmıyorlar mı acaba artık? Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
Yok daha bakılmadı.progesteron değerime Hatırlayamadım bende önce mi sonra mı yazıyorlardı diye. Daha transfere en az 10 gün var sonra yazacaklardır belki de.Bana ağustos'da transfer sonrası yazmışlardı. Progestan degeriniz yüksek olabilir mi?