Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlarrrrr merhaba pgt yaptırıp sonuç bekleyenler var mı? Ben 29 unda pgt için verdik ne zaman sonuç çıkacak diye heyecanlı bekleyiş başladı yine 🙈
Merhaba canım ben varım 15 ağustosta gönderdik 6 tane 5 nci gün embriyosu çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar gelir rüylarıma giriyo artık üçü sağlıklı üçü hasta diye görüyorum
Bu arada eşim ve ben mps3 hastalığının taşıyıcısıyız normal yolla ilk denememizde hasta olduğunu öğrendik dört aylıkken alındı
Riske atmak istemedik tekrardan
Allahım herkese güzel haberler versin beklediği yerden

Merhaba canım ben varım 15 ağustosta gönderdik 6 tane 5 nci gün embriyosu çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar gelir rüylarıma giriyo artık üçü sağlıklı üçü hasta diye görüyorum
Bu arada eşim ve ben mps3 hastalığının taşıyıcısıyız normal yolla ilk denememizde hasta olduğunu öğrendik dört aylıkken alındı
Riske atmak istemedik tekrardan
Allahım herkese güzel haberler versin beklediği yerden
Sizde benim gibi bekliyorsunuz sonucu o zaman aynı zaman da mı öğrenebilir miyiz keşke diğer arkadaşlar gibi erkenden bizde öğrensek bizde 5 embriyo gönderdik

Sizde benim gibi bekliyorsunuz sonucu o zaman aynı zaman da mı öğrenebilir miyiz keşke diğer arkadaşlar gibi erkenden bizde öğrensek bizde 5 embriyo gönderdik
Siz ne icin göndermistiniz tasiyicilik mi var sizdede

Şişli memorial’da daha önce transferi gerçekleşmiş ve başarılı olmuş arkadaşlar, transferlerini yapmış olan hekimin ismini paylaşabilirler mi?

Çok teşekkür ederim. Yarın hastane doktor seçimi için aradığında bende gönül hocayı isteyeceğim. İnşallah bana da uğurlu gelir 🥰 sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi 🙏🏼

Merhaba kizlar hepinizin sureci ugur getirsin size, emeklerimizin karsiligini almak dilegiyle oncelikle 🍀
Vakit gece ama uykum kacmis ve kadinlar kulübünde saatlerdir basari hikayeleri(icim unutla doluyor) doktor yorumlar okuyorum.

Durumum soyle :
Yas 34, amh 0.2 ve iki yilla yakindirda evliyim hic gebelik olmadi ve gece ay tuplerim kapali dendi ama berbat bir flim cekti doktor (cekemedi bile) ikna olmadim bu yuzden hsg icin cevat bayrak hocaya gidecegim kismet olursa ve sonrasinda tüp bebek veee doktor arayisindayim..
Acibadem istiyorum aslinda ama Semra Kahraman icin de cok guzel seyler duyuyorum hem belki fiyati da uygundur yani surec nasil ilerliyor, guncel fiyati nedir, rezerv icin hangisi daha iyi vs paylasirsaniz cok sevinirim.

X