Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar bu hafta opu işlemi olacak olan var mı? Çarşamba günü için cagirdilar Günseli hanım opu işlemini yapacak dediler hiç tanımıyorum ama hayırlısı bakalım
Benim ikinci opuyu Günseli hanım yapmıştı canım, daha önce hastanede çalışıyormuş, şimdi başka hastanede çalışıyor ama ara ara opulara giriyor.Tatlı Bir doktor, benim güzel geçmişti, bol şans

Aaa süper inşallah bakalım ilkinde benim şükür tutmuştu ama sonra gelişim olmadı şimdi 2. Kez deneyeceğiz insan ilk sefer ki gibi biraz deneyimli ama aynı heyecan da oluyor

Aaa süper inşallah bakalım ilkinde benim şükür tutmuştu ama sonra gelişim olmadı şimdi 2. Kez deneyeceğiz insan ilk sefer ki gibi biraz deneyimli ama aynı heyecan da oluyor
Ben burda 2 kere , başka merkezlerde 3 kere opu oldum ama hepsi ayrı bir süreç, ayrı bir heyecan Ben sedasyon almayı çok seviyorum ya ,o uyuyup uyanmak çok güzel oluyor İnşallah bu sefer olur canım, güzel haberlerini yazarsın buraya

Merhaba, Memorial da daha önce havuz yöntemi yapan var mı acaba ? Fiyat nedir ? benim ilk opum oldum 3 yumurta toplanıp 2 embriyo oluştu, doktorum birkaç kere toplama yaparız demişti ama hiç fiyat sormadık havuz yöntemi için. bilen var ise yardımcı olabilir mi?

Günaydın arkadaşlar opu sonrası embriyo bilgisi için sabah erken saatte mi arıyorlardı? Yoksa öğleden sonra mıydı? Unutmuşum da

Transfer islemi icin yücel bey mi, umut mu , ipek hanım mı sizce arkadaslar size sormak istedim önceki tecrubelerinize dayanarak bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba ben de 6 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum. Her iki yumda 3-4 cm lerde tüplerde ciddi yapışıklıklar varmış karın içinde bağırsaklarda açılmış . Doktor çok iyi geçti dedi ama 4 aydır deniyoruz olmadı en son dr muayenemde usg de dr yapışıklıklar olduğunu söyledi çok çok üzüldü şimdi ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde doğal gebelik olur mu

Ben de cikolata kisti hastasiyim ama bana ameliyat onerilmedi yumurta rezervu olumsuz etkilenir diye. Bagirsaklarda da var benim ama ameliyat olsam da her adet gormemle birlikte yeniden buyuyecekler siz de biliyorsunuz. Ben ameliyat olmadan direk tüp bebek yaptirdim. 6 ay denedik olmadi

Evet maalesef tekrarlıyor ve çok hızlı bir şekilde şu an kist oluşmamış ama yapışıklıklar var dedi dr ameliyat sonrası bu kaçınılmazmış zaten . Amh m düştü evet ama yeterli deniyor ama zamanında az kalmış acele et diyorlar vermeyince mabud neylesin Mahmud misali be yapayım elimden geleni fiili duamı kavli duamı yapıyorum geris allahtan benim rahim filminde tek Tüp tıkalı göründüğü için ameliyat dendi hindosalpenks diye ama laparoskopi ile girince tüplerde yapışıklık olduğunu görmüşler çok ciddi yağışıklıklar varmış açmışlar sözde ama maalesef tekrarlama riski olduğu söyledi dr yapıcak bir şey yok

Transfaremi oldum kızlar ama transferden 10dk sonra tuvalatimi yaptım cok sıkışmıştım. Sorun olur mu ? 1 saat sonrada bi lokantada oturup yemek yedim sehir disindan geldigim icin. Bunlar sorun teskil eder mi

Transfaremi oldum kızlar ama transferden 10dk sonra tuvalatimi yaptım cok sıkışmıştım. Sorun olur mu ? 1 saat sonrada bi lokantada oturup yemek yedim sehir disindan geldigim icin. Bunlar sorun teskil eder mi
Hayırlı olsun inşallah.bende yaklaşık 10 dk sonra gitmiştim.hemşireler hiçbir problem olmaz demişlerdi.çok şükür birşey olmadı:)sonrasında 2 saat yolculuk yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…