- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
Benim ikinci opuyu Günseli hanım yapmıştı canım, daha önce hastanede çalışıyormuş, şimdi başka hastanede çalışıyor ama ara ara opulara giriyor.Tatlı Bir doktor, benim güzel geçmişti, bol şansArkadaşlar bu hafta opu işlemi olacak olan var mı? Çarşamba günü için cagirdilar Günseli hanım opu işlemini yapacak dediler hiç tanımıyorum ama hayırlısı bakalım
Ahh tabi biliyorum ben biran Opu diye okumuşuum sorry :)) kusura bakmayın yanlış bilgi vermek istememTransfer için söylemişti arkadaş Opu işlemi için değil. Opu işlemi olurken transfer olmuyor ya zaten biliyorsunuzdur Opu sabah oluyor transfer işlemi öğleden sonra yapıyorlar.
Bu soruyu ben de sormuştum ama cevapsız kalmıştı. Umarım tavsiye veren olur.Şişliye şehir dışından gelen arkadaslar konaklamayi nerede yapiyorsunuz bana tavsiyede bulunur musunuz
Aaa süperBenim ikinci opuyu Günseli hanım yapmıştı canım, daha önce hastanede çalışıyormuş, şimdi başka hastanede çalışıyor ama ara ara opulara giriyor.Tatlı Bir doktor, benim güzel geçmişti, bol şans
Biz bulduk onceden kaldigimiz otelde kalacagiz urban otel. Hastaneye 5dk yurume mesafesindeBu soruyu ben de sormuştum ama cevapsız kalmıştı. Umarım tavsiye veren olur.
Ben burda 2 kere , başka merkezlerde 3 kere opu oldum ama hepsi ayrı bir süreç, ayrı bir heyecanAaa süperinşallah bakalım ilkinde benim şükür tutmuştu ama sonra gelişim olmadı şimdi 2. Kez deneyeceğiz insan ilk sefer ki gibi biraz deneyimli ama aynı heyecan da oluyor
11.12 gibi arıyolar cnmGünaydın arkadaşlar opu sonrası embriyo bilgisi için sabah erken saatte mi arıyorlardı? Yoksa öğleden sonra mıydı? Unutmuşum da
Günaydın , beni sabah 9-10 arası arıyorlardıGünaydın arkadaşlar opu sonrası embriyo bilgisi için sabah erken saatte mi arıyorlardı? Yoksa öğleden sonra mıydı? Unutmuşum da
İyidi hatta oğlum bi aylık oldu bugun darısı başına cnm
Benim transferimi yücel bey yaptı memnun kaldımTransfer islemi icin yücel bey mi, umut mu , ipek hanım mı sizce arkadaslar size sormak istedim önceki tecrubelerinize dayanarak bilgi verirseniz sevinirim
ikinci adeti bekliyorum , opu dan sonra 5.günde 1.adet oldum. sanırım 4 embriyo donduruldu , 2 tanesi pgt ye gönderdik.
Merhaba ben de 6 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum. Her iki yumda 3-4 cm lerde tüplerde ciddi yapışıklıklar varmış karın içinde bağırsaklarda açılmış . Doktor çok iyi geçti dedi ama 4 aydır deniyoruz olmadı en son dr muayenemde usg de dr yapışıklıklar olduğunu söyledi çok çok üzüldü şimdi ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde doğal gebelik olur muMerhaba burada ekiple işler yönetiliyor. Semra kahraman ekip lideri aynı zamanda merkezin kurucusu. İlk görüşmede sizi Semra Hanım muayene ediyor uzunca bir hikayeniz alınıyor ve Semra hoca muayene sonrası rotanızı çiziyor. Genelde de sizin seçtiğiniz bir ekip doktoruyla izin günleri dışında süreciniz ilerliyor. Yücel hoca ve gönül hoca merkezin en eski ekip doktorlarından. Bende çikolata kisti hastasıyım infertilite sebebimde buydu.
Çikolata kistine bağlı bekarken ameliyat olmuştum buna bağlı rezerv azlığı karın içi yapışıklı ve tüplerde şiddetli enfeksiyon vardı. 27 yaşında başladım sürece önce yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu sonra ameliyat oldum karıniçi yapışıklıklar açıldı tüplerimin ikiside alındı ameliyattan 2 ay sonra teansfer oldum o transfer sonucu 4.5 yaşında bi kızım var. Mart ayında 2. Transferimi oldum çok şükür şimdi 15 haftalık hamileyim. Bana pgt önermemişti semra hoca. Sürecim böyle. Sormak istediğiniz olursa yine yardımcı olurum. Bu arada ilk transferimi yücel hoca ikinci transferimi Gönül hoca yaptı.
Ben de cikolata kisti hastasiyim ama bana ameliyat onerilmedi yumurta rezervu olumsuz etkilenir diye. Bagirsaklarda da var benim ama ameliyat olsam da her adet gormemle birlikte yeniden buyuyecekler siz de biliyorsunuz. Ben ameliyat olmadan direk tüp bebek yaptirdim. 6 ay denedik olmadiMerhaba ben de 6 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum. Her iki yumda 3-4 cm lerde tüplerde ciddi yapışıklıklar varmış karın içinde bağırsaklarda açılmış . Doktor çok iyi geçti dedi ama 4 aydır deniyoruz olmadı en son dr muayenemde usg de dr yapışıklıklar olduğunu söyledi çok çok üzüldü şimdi ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde doğal gebelik olur mu
Evet maalesef tekrarlıyor ve çok hızlı bir şekilde şu an kist oluşmamış ama yapışıklıklar var dedi dr ameliyat sonrası bu kaçınılmazmış zaten . Amh m düştü evet ama yeterli deniyor ama zamanında az kalmış acele et diyorlar vermeyince mabud neylesin Mahmud misali be yapayım elimden geleni fiili duamı kavli duamı yapıyorum geris allahtan benim rahim filminde tek Tüp tıkalı göründüğü için ameliyat dendi hindosalpenks diye ama laparoskopi ile girince tüplerde yapışıklık olduğunu görmüşler çok ciddi yağışıklıklar varmış açmışlar sözde ama maalesef tekrarlama riski olduğu söyledi dr yapıcak bir şey yokBen de cikolata kisti hastasiyim ama bana ameliyat onerilmedi yumurta rezervu olumsuz etkilenir diye. Bagirsaklarda da var benim ama ameliyat olsam da her adet gormemle birlikte yeniden buyuyecekler siz de biliyorsunuz. Ben ameliyat olmadan direk tüp bebek yaptirdim. 6 ay denedik olmadi
Hayırlı olsun inşallah.bende yaklaşık 10 dk sonra gitmiştim.hemşireler hiçbir problem olmaz demişlerdi.çok şükür birşey olmadı:)sonrasında 2 saat yolculuk yapmıştımTransfaremi oldum kızlar ama transferden 10dk sonra tuvalatimi yaptım cok sıkışmıştım. Sorun olur mu ? 1 saat sonrada bi lokantada oturup yemek yedim sehir disindan geldigim icin. Bunlar sorun teskil eder mi