Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar iyi bayramlar hepinize benim 11 hafta oldu ilaçları siz kaçıncı haftada bıraktınız ben hala kullanıyorum Memorial da konuşmadım bi sorsam mı acaba

herkese merhaba. tedavimin başlamasına 2 gün gibi bir zamanım kaldı çünkü bugün lekelenmem başladı. aktif kanamamında muhtemelen salı yada çarşamba günü olacağını düşünüyorum. ilk kez tüp bebek tedavisi olacağım. oldukça endişeli ve heyecanlıyım.

aranızda pgt yaptırıp, sağlıklı doğum yapanlar var mı? bizim eşimle hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen semra hoca ile gönül hoca pgt önerdiler. tamamen düşük ihtimalini azaltmak için. ancak embriyoda hasar olur mu diye çok endişeleniyorum. sonuç olarak bir parçası alınacak. bilgi sahibi olanlar dönüş yapabilirse çok sevinirim.

herkese sevgiler.

Çok teşekkür ederim. Neden erteleniyor tedaviniz? Pergoveris sadece bana verilmiş galiba
Merhaba sizinle buradan görüşmüştük. Pergoveris nasıl bir ilaç faydasını görebildiniz mi son durumunuz nedir. ?
Sanırım bana da o ilacı verecekler de. Gonalf ile başladık şimdilik doktor o ilaçtan bahsetti ilk görüşmede. Şimdilik bunla bi başlayalım dedi.

Ben ilk tedavimde 225 Pergoveris ve 75 Gonalf kullandım. 8 yumurta toplandı. 7 tanesi olgundu, döllendi. 5 tanesi 5.güne ulaştı. Sanırım yeni nesil bir ilaç. Gonalf’den farkı ne onu bilmiyorum. İkinci tedavimde sadece 300 Gonalf vuruldum. Onu da ben özellikle istedim. Nedeni, Pergoveris çok yakıyor ve kullanımı Gonalf’e göre zor. Her gün sağlık ocağına gidiyordum onun için. İğneyi batırır batırmaz acıyordu. Sadece Gonalf kullanarak 7 yumurta toplandı, 6 tanesi olgun çıktı. Bugün 3.gün, 4 tanesi iyi kaliteymiş. 5.güne kaç tanesi ulaşır bilmiyorum. Pergoveris’in farklı olarak nasıl bir etkisi olduğunu doktorunuz açıklarsa benimle de paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada, belki sizin canınız acımaz. Herkesin ağrı eşiği farklı. Korkutmayayım sizi.

bende netten biraz baktım da sanırım toz şeklinde bi ilaç onun içinde çözeltisi ile karışım felan yapmak gerekiyor.
Benimde ne kullanacağım belli değil sanırım ilk tedavimde de 225 gonalf kullanmıştım. Toplanan 11 adet olmasına rağmen kalan 1 embriyo olmuştu. Sanırım o yüzden mi bilmiyorm Farklı bir ilaç kullanmayı düşünüyorlar.şimdilik gonalf ile başladım. Net olarak hangisi ile ilerlemeye devam edeceğim belli olur doktor da tam olarak bi açıklama yaparsa söylerim tabi şimdi net olmadığı için çok üzerinde durmadım

Merhaba kızlar iyi bayramlar hepinize benim 11 hafta oldu ilaçları siz kaçıncı haftada bıraktınız ben hala kullanıyorum Memorial da konuşmadım bi sorsam mı acaba
10+0’da folik asit dışındaki hepsini bırakıyoruz demişti memorial ama benim o haftalarda kanamam olduğu için 1 hafta daha kullandım 11. Haftada bıraktım

memorial da aysu hn 10+0 da bırak demişti. kendi takip doktorum 9+0 da bırakabilirsin plasenta güzel yerleşmiş demişti ama ben 10+1 de iğnem bittiği gün bıraktım.

3 opu yapıldı bana. eğer tekrar yatıracak olsam sadece melih bey olması koşulunu arardım. daha dikkatli ve titiz olduğunu düşünüyorum. devamı sağlıklı embriyolar olur inşallah.
Ay sahi mi? Ne güzel, şanslıyım o zaman. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Reactions: sbf
Merhabalar,

Hayırlısı olsun öncelikle 2021 yılında 3 embriyoma pgt yaptırdım biri sağlıklı geldi ve transfer sonrası tuttu. 2022 de oğlumu doğurdum şuan 14 aylık Doktorum Yücel Şahin idi. Kendisine sonsuz güveniyorum. Zaten bir sağlıklı gelsin ben tutturcam dedi ve yaptı sağolsun benim transfer için çözüm aşamasında da kalitesi hiç bozulmamışti.

Merhabalar bizde şişli de tüp bebek yapmayı düşünüyoruz acaba sizdeki sorun erkek kaynaklı mıydı

Merhaba
Oğlunuza uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. Benim de aynı sizin gibi 3 embriyo pgt’ye gitti, biri sağlıklı döndü. Doktorum Yücel Bey’di, transferimi de o yaptı. 6AA ve sağlıklı embriyo tutmadı maalesef. Çözdürürlen benimki de hiç bozulmamış. Rahimde de hiçbir sorun yok. Çok çok üzüldü o da. Bunu kimsenin umudunu kırmak için yazmıyorum, ben istisna olabilirim ama her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini öğrendim sürecin sonunda. Çünkü doktorlar çok umutluydu, ben çok umutluydum…
Şimdi ikinci tedavimi görüyorum. Yine 3 embriyom pgt’ye gitti bugün. Yine doktorum Yücel Bey Yine o yapsın isterim transferimi. Ama bu sefer her şeye hazırlıklıyım ve çok daha rahat hissediyorum.

Aaa ne güzel yeniden başlamışsın pembefilika benim de tek embriyom senin ki gibi 6AA tuttu ama 6. Haftada gelişim durdu kalp atışına gelemedik geçen seferden farklı birşey uygulandimi ? Bende yeniden yücel beye başladım kist olduğu için bu ay bekleyelim dedi kist durumu için pazar kontrole gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…