Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet seninkinde baya yolk kesesi de, embriyo da varmış. Çok yazık olmuş...

Doktor hastaneye sevk verince orada tekrar bakılacak. Hastanede baya detaylı kontrol yapmadan kürtaj kararı vermiyorlar. Maalesef burada Türkiye'deki gibi istediğin zaman özel hastaneye gidemiyorsun.

Memorial'daki doktorun bundan sonrası için nasıl bir yol izleyecek? Extra test vs. istediler mi?

Ben çok bakamıyorum telefona kusura bakmayın. Son 4 gündür migrenim çok şiddetli tuttu , hiç birsey etki etmiyor malesef. Benim şu günlerde öksürüğüm azaldı çok şükür fakat migde bulantim devam ediyor . Hayırlısı ile Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin bu günlerde geçecek

Ne kusuru Cook geçmiş olsun ....

Peki ameliyattan sonra amh baktırdınız mı tekrar?
Sizin adınıza çok sevindim.
Yok hayır zaten ameliyat yumurtalıklarıma müdahale edilmediği için rezerv azaltacak bir durum değildi. Karın içi yapışıklıklarım açıldı tüpler çıkartıldı histeroskopi yapıldı. Amh değeri ilk tedaviye başlrken yaptırmıştım 1.38’di ama ultrasonda 1.38’e göre daha iyi folikül görünüyordu. Amh tek başına kıstas değil bildiğim kadarıyla en önemlisi ultrasonda görünen yumurtalar ve kalitesi

Peki ameliyattan sonra amh baktırdınız mı tekrar?
Sizin adınıza çok sevindim.
Ben başka bir doktorla görüştüm illa ki tüpü alırken çikolata kistini de alacağız dedi. Ben de yumurtalıklarımdan ameliyat olmak istemediğim için ameliyatı iptal ettim. Zaten yumurta sayım az olduğu için iyice azalacaktı ameliyat sonrasında

Bence bir kaç doktorun daha görüşünü alın. Ben 16 yaşında kistlerm patladığı için mecbur ameliyat olmuştum ama reErvlerimi çok düşürdü ikinci ameliyatı hiç kimse düşünmedi. Ama mesela şimdi doğumda aldırayom dedim takip doktoruma hiç gerek yok zaten nüksedicek dedi maalesef alınsada kısa sürede nüksediyo.

Merhaba kızlar. Yarın yumurtalar toplanacak. Dün akşam çatlatma iğnemi vurdum. Bugün sabahtan beri regl olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Bunu yaşayan oldu mu? Yumurtalar toplanmadan çatladı mı acaba diye endişe ediyorum. Son kontrolde en büyüğü 19 mm olmuştu.

Merak etmeyin çatlamamistır inşallah, çatlatma iğnesinin etkisi ile ağrı olabilir.Benim en son kontrolde 25 mm civarı yumurtam vardı o bile çatlamamiştı.

Teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Bugün bayram diye doktora da yazıp rahatsız etmek istemedim. Bu arada iyi bayramlar size de.
Teşekkür ederim size de iyi bayramlar.Ama yine de içiniz rahat etmezse yazın çalışıyorlar sonuçta bayramda diye biliyorum.Umarim bu sefer güzel haberlerle gelirsiniz Birde çok yumurta varsa oda ağrı yapar

Merhabalar ,benim de büyüktü yumurtalarım ve büyüdükçe de ağrı yapıyordu . O sürec bir an önce bitsin istemiştim hatta :) Opunun hemen öncesinde bakmıştı hekim catlamamisti . Korkmayın onlar hesapliyorlar .

Büyüyen foliküllerin yarattığı baskı ağrı yapıyor, benim de oluyordu. Sorun yoktur endişelenmeyin.

Histeroskopi yapılmadan teşhiis nasıl koydu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…