- 19 Ocak 2023
- 209
- 181
- 44
Merhaba DenizAaa ne güzel yeniden başlamışsınpembefilika benim de tek embriyom senin ki gibi 6AA tuttu ama 6. Haftada gelişim durdu kalp atışına gelemedik geçen seferden farklı birşey uygulandimi ? Bende yeniden yücel beye başladım kist olduğu için bu ay bekleyelim dedi kist durumu için pazar kontrole gideceğim
yüreğime su serptiniz çok teşekkür ederim cevabınız için. size oğlunuzla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.Merhabalar,
Hayırlısı olsun öncelikle2021 yılında 3 embriyoma pgt yaptırdım biri sağlıklı geldi ve transfer sonrası tuttu. 2022 de oğlumu doğurdum şuan 14 aylık Doktorum Yücel Şahin idi. Kendisine sonsuz güveniyorum. Zaten bir sağlıklı gelsin ben tutturcam dedi ve yaptı sağolsun benim transfer için çözüm aşamasında da kalitesi hiç bozulmamışti.
merhaba. amh değeriniz kaç acaba? toplam kaç yumurta toplanmıştı sizden?Merhaba Deniz
Evet, başladık vallaTatile gideceğim, gitmeden şu yumurta toplama süreci aradan çıksın istedim. Sadece Pergoveris yerine Gonalf kullandım. Geçen seferkiyle hemen hemen aynı sonuç. 5.güne ulaşan 5 embriyo ve 3 tanesi pgt’ye gitti. Sonuç iki hafta sonra çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sonra da rahime çizik atılacak geçen seferki den farklı olarak. Senin de sürecin su gibi ilerlesin inşallah
1.88’di en son. Ama 6 ay oldu sanırım. İlkinde 8, ikincide 7 yumurta toplandı. Benim yumurtalar olgun çıkıyor ve döllenebiliyor. Ama herkeste farklı değil bu. Çok yumurta toplanıp olgun olmayan ve döllenemeyen yumurtalar da oluyor. Yani yumurta sayısına çok takılmayın. 1 yumurtası embriyo olup genetikten sağlıklı gelip hamile kalanları da duydum. Sizin kaç amh?merhaba. amh değeriniz kaç acaba? toplam kaç yumurta toplanmıştı sizden?
MerhabaMerhaba elinde geride kalan meriofert ve gonalf olan varmı
Malesef bulamadım nerde oturuyosunuzMerhaba
Bulabildiniz mi ilaçları? Bende 250 civarı kalmış Gonalf’den. Verebilirim isterseniz.
semra hoca ve gönül özer ile birlikte randevu almıştım. kesinlikle bu isimleri öneririm.Merhaba hanımlar, tüp bebek tedavisi için, Şişli Memorail Hastanesinden DR. Vuslat Lale Bakır'a ön görüşme randevusu aldım. Aranızda doktor hakkında bilgisi olan var mı?
Aslında ben Yücel bey'e almıştım. Ama tatilde diye daha erken olmasını istediğim icin panikle değiştirdim doktoru. Ön görüşme sonrası doktoru degistirebiliyor muyum bilginiz var mı?semra hoca ve gönül özer ile birlikte randevu almıştım. kesinlikle bu isimleri öneririm.
Lale hanım benim doktorum değil ama iki kez gorusmustuk. Benim kendisiyle enerjim tutmuştu. Güler yüzlü ,tatlı bir kadın :)Merhaba hanımlar, tüp bebek tedavisi için, Şişli Memorail Hastanesinden DR. Vuslat Lale Bakır'a ön görüşme randevusu aldım. Aranızda doktor hakkında bilgisi olan var mı?
benim amh değerim 3,3. bugün ultrasonla bakıldı başlangıç için yumurtalarım çok iyi görünüyor ancak hangisinin iyi kalitede olduğunu toplama zamanı göreceğiz dediler. yumurta sayısından çok kalitesi önemliymiş kısaca. yarım saat sonra ilk iğnemi yapıcam allahın izniyle inşallah bu süreci mutlu haberle tamamlayabiliriz. tedavi olan herkese bu yolda en iyisini diliyorum. asla yalnız değiliz bu süreçte kendinizi yalnız hissetmeyin. sevgiler herkese1.88’di en son. Ama 6 ay oldu sanırım. İlkinde 8, ikincide 7 yumurta toplandı. Benim yumurtalar olgun çıkıyor ve döllenebiliyor. Ama herkeste farklı değil bu. Çok yumurta toplanıp olgun olmayan ve döllenemeyen yumurtalar da oluyor. Yani yumurta sayısına çok takılmayın. 1 yumurtası embriyo olup genetikten sağlıklı gelip hamile kalanları da duydum. Sizin kaç amh?
Başka bir merkezde ilaç raporunuz çıkar çıkmaz ilaçlarınızı alın yoksa bulamazsınız deyince bende tarih daha erken olsun diye panikle doktoru değiştirdim. İlk tedavimde de çok fazla izin aldım bu yüzden haftasonuna denk gelmesini de istedim. Semra hanım'ıda talep etmedim.Lale hanım benim doktorum değil ama iki kez gorusmustuk. Benim kendisiyle enerjim tutmuştu. Güler yüzlü ,tatlı bir kadın :)
Ön görüşmede Semra Hanımın olmasini isteyin aslında önemli olan o bence .
Haftasonu da kendisi hastanede oluyor . Biz pazar günü görüşmüştük diye hatırlıyorum . Aklınızda olsun .Başka bir merkezde ilaç raporunuz çıkar çıkmaz ilaçlarınızı alın yoksa bulamazsınız deyince bende tarih daha erken olsun diye panikle doktoru değiştirdim. İlk tedavimde de çok fazla izin aldım bu yüzden haftasonuna denk gelmesini de istedim. Semra hanım'ıda talep etmedim.
Aradım hastaneden dönüş bekliyorum, çok teşekkürlerHaftasonu da kendisi hastanede oluyor . Biz pazar günü görüşmüştük diye hatırlıyorum . Aklınızda olsun .
Rica ederim...Aradım hastaneden dönüş bekliyorum, çok teşekkürler
Mesela benim amh değerim 3,96. 17 yumurta toplandı ama 5. Güne giden sadece 4 embriyo oldu. O yüzden yorumunuza kesinlikle katılıyorum1.88’di en son. Ama 6 ay oldu sanırım. İlkinde 8, ikincide 7 yumurta toplandı. Benim yumurtalar olgun çıkıyor ve döllenebiliyor. Ama herkeste farklı değil bu. Çok yumurta toplanıp olgun olmayan ve döllenemeyen yumurtalar da oluyor. Yani yumurta sayısına çok takılmayın. 1 yumurtası embriyo olup genetikten sağlıklı gelip hamile kalanları da duydum. Sizin kaç amh?
Merhaba hanımlar, tüp bebek tedavisi için, Şişli Memorail Hastanesinden DR. Vuslat Lale Bakır'a ön görüşme randevusu aldım. Aranızda doktor hakkında bilgisi olan var mı?
Lale hanim iyi güzel ilk görüşme için ama sonrasında takiplerinizde farklı bir doktorla devam etmenizi öneririmMerhaba hanımlar, tüp bebek tedavisi için, Şişli Memorail Hastanesinden DR. Vuslat Lale Bakır'a ön görüşme randevusu aldım. Aranızda doktor hakkında bilgisi olan var mı?