Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba Deniz
Evet, başladık valla Tatile gideceğim, gitmeden şu yumurta toplama süreci aradan çıksın istedim. Sadece Pergoveris yerine Gonalf kullandım. Geçen seferkiyle hemen hemen aynı sonuç. 5.güne ulaşan 5 embriyo ve 3 tanesi pgt’ye gitti. Sonuç iki hafta sonra çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sonra da rahime çizik atılacak geçen seferki den farklı olarak. Senin de sürecin su gibi ilerlesin inşallah

yüreğime su serptiniz çok teşekkür ederim cevabınız için. size oğlunuzla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.

merhaba. amh değeriniz kaç acaba? toplam kaç yumurta toplanmıştı sizden?

merhaba. amh değeriniz kaç acaba? toplam kaç yumurta toplanmıştı sizden?
1.88’di en son. Ama 6 ay oldu sanırım. İlkinde 8, ikincide 7 yumurta toplandı. Benim yumurtalar olgun çıkıyor ve döllenebiliyor. Ama herkeste farklı değil bu. Çok yumurta toplanıp olgun olmayan ve döllenemeyen yumurtalar da oluyor. Yani yumurta sayısına çok takılmayın. 1 yumurtası embriyo olup genetikten sağlıklı gelip hamile kalanları da duydum. Sizin kaç amh?

Merhaba hanımlar, tüp bebek tedavisi için, Şişli Memorail Hastanesinden DR. Vuslat Lale Bakır'a ön görüşme randevusu aldım. Aranızda doktor hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba hanımlar, tüp bebek tedavisi için, Şişli Memorail Hastanesinden DR. Vuslat Lale Bakır'a ön görüşme randevusu aldım. Aranızda doktor hakkında bilgisi olan var mı?
semra hoca ve gönül özer ile birlikte randevu almıştım. kesinlikle bu isimleri öneririm.

semra hoca ve gönül özer ile birlikte randevu almıştım. kesinlikle bu isimleri öneririm.
Aslında ben Yücel bey'e almıştım. Ama tatilde diye daha erken olmasını istediğim icin panikle değiştirdim doktoru. Ön görüşme sonrası doktoru degistirebiliyor muyum bilginiz var mı?

Lale hanım benim doktorum değil ama iki kez gorusmustuk. Benim kendisiyle enerjim tutmuştu. Güler yüzlü ,tatlı bir kadın :)
Ön görüşmede Semra Hanımın olmasini isteyin aslında önemli olan o bence .

benim amh değerim 3,3. bugün ultrasonla bakıldı başlangıç için yumurtalarım çok iyi görünüyor ancak hangisinin iyi kalitede olduğunu toplama zamanı göreceğiz dediler. yumurta sayısından çok kalitesi önemliymiş kısaca. yarım saat sonra ilk iğnemi yapıcam allahın izniyle inşallah bu süreci mutlu haberle tamamlayabiliriz. tedavi olan herkese bu yolda en iyisini diliyorum. asla yalnız değiliz bu süreçte kendinizi yalnız hissetmeyin. sevgiler herkese

Lale hanım benim doktorum değil ama iki kez gorusmustuk. Benim kendisiyle enerjim tutmuştu. Güler yüzlü ,tatlı bir kadın :)
Ön görüşmede Semra Hanımın olmasini isteyin aslında önemli olan o bence .
Başka bir merkezde ilaç raporunuz çıkar çıkmaz ilaçlarınızı alın yoksa bulamazsınız deyince bende tarih daha erken olsun diye panikle doktoru değiştirdim. İlk tedavimde de çok fazla izin aldım bu yüzden haftasonuna denk gelmesini de istedim. Semra hanım'ıda talep etmedim.

Haftasonu da kendisi hastanede oluyor . Biz pazar günü görüşmüştük diye hatırlıyorum . Aklınızda olsun .

Mesela benim amh değerim 3,96. 17 yumurta toplandı ama 5. Güne giden sadece 4 embriyo oldu. O yüzden yorumunuza kesinlikle katılıyorum

Bende Gonal-f 900’lükten kalan 250 civarı var. İlacın soğuk zincirini hep korudum. Ama sanırım kutu açıldıktan sonra 28 günlük süresi varmış ve bu süre 21 Temmuz’da doluyor. Var mı ihtiyacı olan? Ben Sarıyer Zekeriyaköy’deyim.

Merhaba hanımlar. Bir sorum olacaktı taze transfer yaptıranlar var mı bilemiyorum acaba e2 ve lh değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz ?

Arkadaşlar merhaba cevap verirseniz mutlu olurum şişli Memorial de tüp bebek yaptırmaya karar verdik, özellikle laboratuvar konusunda iyi olduğunu duyduk. Eşimde sperm azlığı var

Lale hanim iyi güzel ilk görüşme için ama sonrasında takiplerinizde farklı bir doktorla devam etmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…