Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim doktorum gönül hanimdı çok memnunum takiplerinizi onun yapmasını isteyebilirsiniz birde ipek hanim var oda iyi gönül hanim olmadığı zaman ipek hanim yaptı benim takibimi o şekil devam edebilirsiniz sizde
Teşekkürler, gönül hanım ya da yücel bey arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum.

Teşekkürler, gönül hanım ya da yücel bey arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum.
Merhaba ikiside doktorumdu ikiside çok iyidir gerçekten. 6 sene önce opu sürecimi ikisi yönetti ilk transferimi yücel hoca yaptı kızım şimdi 4.5 yaşında.
Bu sene mart ayında 2. Transferimi gönül hanım yaptı 17 haftalık gebeyim. Allah sizlerede gönlünüzce nasip etsin lab. Çok iyi doktorlar çok iyi. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız

Yakın zamanda opu olup devlet hastanesinde covid testi veren var mı aranızda acaba. ? Sonuçlar 24 saatte çıkıyor mu devlette bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhabalar …
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşAllah .
Rabbim hüsrana uğratmasın
Canımm S Saylove ile aynı zamanlama da yol aldık ve bende PGT yaptıranlardanım .
PGT konusunda birçok görüş var fakat şu konuda için rahat olsun “bu merkez ince eliyor ve oluşan embriyonu o kıvama gelmeden sana bunun umudunu dahi vermiyor . Ben translokasyon yani genetik açıdan erkek faktörlü problemliydim ve mecbur PGT yapılması lazımdı . Canı gönülden öneririm . En azından aklında “keşke yaptırsaymışım” demeyeceksin . OPU için de sanıyorum bu hafta veya haftabaşı operasyonun gerçekleşir .. Herşeye umutla bak . Duanı et , Rabbim gönül kuşunu nasip eder inşAllah

Arkadaşlar merhaba cevap verirseniz mutlu olurum şişli Memorial de tüp bebek yaptırmaya karar verdik, özellikle laboratuvar konusunda iyi olduğunu duyduk. Eşimde sperm azlığı var
Hiç tereddüt etmeyin derim ..
Laboratuvar ekibi oranın bence mutfağı .. Eğer tek problem buysa sadece hekiminize güvenip süreci ona bırakın , gerisi onlarda
Mümkün mertebe moral ve huzurla olun , stres ve kaygıyla olursanız yıpranmanıza sebep olur . Soner ve Beril Hoca’nın yeri dolmaz ama şuan ki süreçte de tavsiye esebileceğim canım doktorum Yücel Bey ve Gönül Hanım olur .

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sağlıkla kucaklayalım evlatlarımızı

Merhabalar, 5. Opudan sonra 1 ad pgt li embriyo yakaladık çok şükür.rahime çizik önerebilirmiş semra hanım. Menekşe hanım ücreti 13K dedi. Yaptıran, iyi sonuç alan ve fiyatı normal veya anormal diyen var mı arkadaşlar aranızda?deneyimleyen arkadaşlarım,fikirleriniz değerli. Teşekkürler şimdiden

Size mesaj attım bakabilir misiniz

Ben yaptırdım . Bir zararini da görmedim . Amacım çizik attırmak değildi. Düşüklere sebep olan birşey var mı diye bakmak icindi. Birşey bulamayınca çizik atıp bıraktılar. Bende aynı fiyata yaptırmıştım. Başka yerler 30k civarı fiyat vermişlerdi .

Merhaba herkese. Daha önce rahmine çizik atılanlara birkaç sorum olacak. Bunun için yine reglin ikinci günü mü gidiliyor? Döngünün hangi evresinde işlem yapılıyor? Operasyon narkozlu mu oluyor yine yumurta toplama gibi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Regl tamamen bittikten sonra yapiliyor, ama kacinci gunuydu hatirlayamadim. Tam anstezi yapiliyor, islemin adi histeroskopi.

Hatırladığım kadarıyla regl sonunda yapılıyordu. Regl tarihini söyleyince telefonda randevu olusturmuslardi hatta gitmeme gerek kalmamıştı. Operasyon kısmına gelince genel anestezi ile oluyor evet . Basit bir işlem 3 4 saat hastanede kalıyorsunuz sonra taburcu oluyorsunuz.

Hayrlı akşamlar arkdşlar, benm dondurulmuş embrıyolarım var. Ohss oldugum içintaze transfer olmadı. Ikıncı reglmi olunca transfer için muaynelere başlıycam. Karadenz tatlmz vardı buayn 14 ü. Ertelemek durumnda kaldk babamn işlernden.ayın sonu gideblrz dıyor benmde tam muaynelerm başlamş oluyor. Szce ne yapayım çok sık gdiliyormu muaynelere. Ertelesemmi diye düşünüyorm ama pek istemiyorum. Orada mı gıtsem muayneye zor olur mu blmıyorum. Bi transfer olduktan 2-3 gun snra gitmeyıde düşşndm aslında ama karr veremıyorum nolur bana yardmcı olun

Adetin 2. Günü ilk kontrol olur genelde ama benimki 4. Gün olmuştu, bir gün önce pgt sağlıklı sonucu gelince hemen o adetle transfer olmak istedim. Sonra adetin 10, 13,15. Günleri kontrol oldu, 15. Günde e2 ve lh bakıldı. O gün çatlatma iğnesi vurulmam istendi, adetin 21. Günü transfer oldu. Bende ohss yada başka bir durum yoktu, sizin durum daha sık kontrol gerektirir mi bilemiyorum ama ben olsam transfer sonrası ilk haftalar dinlenmeyi tercih ederim.

Ksnlkle benmde düşşncem transfer sonrası daha sakin ve stressiz geçirmek. Lakın hangısı daha iyi olur karar vermek düşünmek yıprattı artk buraya yazmak aklıma geldi sizler deneyimlisiniz. Reglim ayın 20 si gibi ilk muaynemi olup gitsem çokta skıntı çıkmaz belkide. Yani diğer olucak randevularıda oraya gitsem olur sanırım

Reactions: sbf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…