Bana da aynısı olmuştur endişe etmeyin pozitif düşünmeye çalışının çok zor biliyorum amaKızlar bugün transfer sonrası 7. Gün ama o kadar fazla adet ağrısı gibi ağrım var ki sanırım adet olucam.. İçinizde testten önce böyle ağrı çeken pozitif gören oldu mu?
Merhaba Şişli memorialda hangi doktorda tedavi gördünüz acabaBende sık sık gittim.Lh 24 tü ama bir önceki gün 10 du mesela hızlı yükseliyor son günler
Merhaba opu öncesi ipek hoca takip etti genelde, transfer öncesi kontrollerim Aysu hoca yaptıMerhaba Şişli memorialda hangi doktorda tedavi gördünüz acaba
Sen hep bana moral veriyorsun ya ayy inşallah sen gibi pozitif olsunBana da aynısı olmuştur endişe etmeyin pozitif düşünmeye çalışının çok zor biliyorum ama
Mide bulantım ve göğüslerde hassasiyet var. Arada geçiyor sanki, o an hemen korkuya kapılıyorum, yoksa yine düşük mü yaptım diyeAhhhh ahhh sizi ne kadar iyi anlıyorum bende pozitif gördüğüme sevinemedim inanın kalp atışını duyabilecek miyim neden midem bulanmıyorsaçma sapan takıyorum çok zor çoook
Çatlatma iğnemi vurulduğum günkü değerlerime baktım, evet e2 ve kg daha yüksek ama yumurtam daha küçükmüş, 17 mm. Üçüne birden bakıyorlar. Endişe etmeyin, progesteronu zaten dışardan alıyoruz, rahim kalınlığı bunlardan daha önemli zaten.Kızlar bu gün yine taransfer için kontrole gittim bu akşam yumurta çatlatma iğnesi vurulmam söylendi yumurta 19 mm kan değerleri E2 203 lh 12.85 ayın 18 de transfer tarihi verildi varmı bu değerlerde transfer olup pozitif olan lh düşük mü sizce
Merhaba opu öncesi ipek hoca takip etti genelde, transfer öncesi kontrollerim Aysu hocaMerhaba Şişli memorialda hangi doktorda tedavi gördünüz acaba
Yerleşme ağrısı olabiliyor bunlar. Bir de bizim kullandığımız progesteron böyle yapıyor, rahmi bebek için olgunlaştırıyor, onun verdiği dolgunluk ağrı yapıyor. İnşallah tutarsa, o ağrı günden güne artabiliyor. Tam orada bir ağırlık ve ağrı var bende. Kendimi dikkatle takip ediyorum sanırım, biraz abartıyor da olabilirimKızlar bugün transfer sonrası 7. Gün ama o kadar fazla adet ağrısı gibi ağrım var ki sanırım adet olucam.. İçinizde testten önce böyle ağrı çeken pozitif gören oldu mu?
Ahhh sizi o kadar iyi anlıyorum ki şu an ne durumdasınız duydunuz mu kalp atışınıMide bulantım ve göğüslerde hassasiyet var. Arada geçiyor sanki, o an hemen korkuya kapılıyorum, yoksa yine düşük mü yaptım diye
Zaten teste çok az kalmış :) pozitif te de olsa negatifse olsa hayırlısı olsun… durmak yok yola devam :) kaçıncı denemen ??Sen hep bana moral veriyorsun ya ayy inşallah sen gibi pozitif olsun
Çok teşekkürler cvp için Rahim kalınlığı gayet güzel di çok şükür bakalım dört gözle transfer gününü bekliyorum bi konu da daha fikir almak istiyorum bu süreçte ilişkinin bi sakıncası olurmu acaba varmı bi fikrinizÇatlatma iğnemi vurulduğum günkü değerlerime baktım, evet e2 ve kg daha yüksek ama yumurtam daha küçükmüş, 17 mm. Üçüne birden bakıyorlar. Endişe etmeyin, progesteronu zaten dışardan alıyoruz, rahim kalınlığı bunlardan daha önemli zaten.
Şu dönemde bi sakıncası olacağını zannetmiyorum, ki transferden sonra verilen kağıtta transfer sonrası da ilişkiye girmenin sıkıntı olmayacağı yazıyor ama tabi ben uzun bir süre düşünememÇok teşekkürler cvp için Rahim kalınlığı gayet güzel di çok şükür bakalım dört gözle transfer gününü bekliyorum bi konu da daha fikir almak istiyorum bu süreçte ilişkinin bi sakıncası olurmu acaba varmı bi fikriniz
Daha dört gün var bence sakıncası yoktur . Benim çok az kaldığı için şu an düşünmedim o ayrıÇok teşekkürler cvp için Rahim kalınlığı gayet güzel di çok şükür bakalım dört gözle transfer gününü bekliyorum bi konu da daha fikir almak istiyorum bu süreçte ilişkinin bi sakıncası olurmu acaba varmı bi fikriniz
Pozitif olduktan sonra biraz tereddüt oluyor tabi hayırlısıyla pozitif olursa bende uzun bir süre düşünmemŞu dönemde bi sakıncası olacağını zannetmiyorum, ki transferden sonra verilen kağıtta transfer sonrası da ilişkiye girmenin sıkıntı olmayacağı yazıyor ama tabi ben uzun bir süre düşünemem
Sizin transfer yarın olucak yanlış hatırlamıyorsam transferi hangi doktor yapıcak bilgi verildi miDaha dört gün var bence sakıncası yoktur . Benim çok az kaldığı için şu an düşünmedim o ayrıAklınıza takiliyorsa hemşire hattına da yazabilirsiniz .
Evet kalp atışını duydum çok şükür, şu anda 7+3 ümAhhh sizi o kadar iyi anlıyorum ki şu an ne durumdasınız duydunuz mu kalp atışını
Bununla ilgili bir çalışma okumuştum. Transfer öncesi gün korunmalı ilişki hamilelik şansını tutunma oranını arttırmış. Rahmi yumuşatıyor vs diye açıklamışlardı. Ben bir önceki günü değerlendirmiştim bu yüzdenÇok teşekkürler cvp için Rahim kalınlığı gayet güzel di çok şükür bakalım dört gözle transfer gününü bekliyorum bi konu da daha fikir almak istiyorum bu süreçte ilişkinin bi sakıncası olurmu acaba varmı bi fikriniz
Evet yarın diye söylendi . Bugün de arandım transfer için . Yücel bey yapicakmis .Sizin transfer yarın olucak yanlış hatırlamıyorsam transferi hangi doktor yapıcak bilgi verildi mi
Hadi hayırlısı güzel haberi verirsin inşallah senden sonra da ben geliyorumEvet yarın diye söylendi . Bugün de arandım transfer için . Yücel bey yapicakmis .
Transfer sonrası bende dikkatli olucam yeterki hayırlısıyla pozitif haberi alalım öncesinde de dediğinizi dikkate alıcam teşekkür ederimBununla ilgili bir çalışma okumuştum. Transfer öncesi gün korunmalı ilişki hamilelik şansını tutunma oranını arttırmış. Rahmi yumuşatıyor vs diye açıklamışlardı. Ben bir önceki günü değerlendirmiştim bu yüzden
Ama transfer sonrası her ne kadar sorun olmuyor deselerde, düşüğe sebep olabileceği için önermeyen yurtdışı klinikler de var. Ben tedbirli olmaktan yanayım. Hamilelik boyunca düşünmüyorum.