Bende imom folik asit kullanıyorum . Ona göre duzenlemislerdi . İçerisinde B12 var ama yeterli gelir mi gelmez mi kafam takıldı . Hematoloji için de randevu oluşturdum ama test gününden birkaç gün sonraya denk geliyor .Hayır canım başlamadım.Ne kullanacağımı bilemedim, folbiol kullanıyorum şimdilik ayrı B12 alsam daha iyi sanki, haftaya doktora gittiğimde sorayım ya da
Sırf B12 eksikliğinin bir zararı olacağını düşünmüyorum canım İlk aşamada.Kafana çok takma ki bence yeterli geliyordur.Biimiyorum ya bana özellikle folbiol yazdı İpek hoca ama kafam karıştı BenimdeBende imom folik asit kullanıyorum . Ona göre duzenlemislerdi . İçerisinde B12 var ama yeterli gelir mi gelmez mi kafam takıldı . Hematoloji için de randevu oluşturdum ama test gününden birkaç gün sonraya denk geliyor .
Aslında b12 değerim de iyi .Muayeneye gittiğinde sende sor bakalım ne onericekler...Sırf B12 eksikliğinin bir zararı olacağını düşünmüyorum canım İlk aşamada.Kafana çok takma ki bence yeterli geliyordur.Biimiyorum ya bana özellikle folbiol yazdı İpek hoca ama kafam karıştı Benimde
Olmaz olmaz inşallah aklına kötü birşey getirme.Benim de B12 transfer öncesi 500 küsürlerde çıkmıştı.ben şimdilik folbiol kullanayım sonrasında haftaya kese görmeye gidince doktora danışırım . inşallah Seninde pozitif haberini alacağızAslında b12 değerim de iyi .Muayeneye gittiğinde sende sor bakalım ne onericekler...
Herseyi kafama takıyorum su an itibariyleGecen sefer idrar yolu enfeksiyonu olmuştum . Normalde hiç olmam . Yine öle birşey olmaz inşallah .
Aynen aklıma getirmesem hiçbir şey olmaz aslındaOlmaz olmaz inşallah aklına kötü birşey getirme.Benim de B12 transfer öncesi 500 küsürlerde çıkmıştı.ben şimdilik folbiol kullanayım sonrasında haftaya kese görmeye gidince doktora danışırım . inşallah Seninde pozitif haberini alacağız
Bende yarın sabah tekrar Kan vereceğim, bugün vermek istemedim özelde vereceğim çünkü farklı lab olacak.Yarin sağlık ocağında vereceğim bakalım iki kat artışı gördüm ama yine de tedirginimAynen aklıma getirmesem hiçbir şey olmaz aslında
İnşallah ,paylaşırım zaten olumlu ,olumsuz artık
Şu an bir sıkıntı yok o yüzden tedirgin olma derim ben .Bende yarın sabah tekrar Kan vereceğim, bugün vermek istemedim özelde vereceğim çünkü farklı lab olacak.Yarin sağlık ocağında vereceğim bakalım iki kat artışı gördüm ama yine de tedirginim
Endiselenmemek elde değil onu da biliyorumBende yarın sabah tekrar Kan vereceğim, bugün vermek istemedim özelde vereceğim çünkü farklı lab olacak.Yarin sağlık ocağında vereceğim bakalım iki kat artışı gördüm ama yine de tedirginim
Beyaza yakın sarı bir renk mi ? Fitillerin de böle etkileri olabiliyor . O yüzden bilemedim . İdrar yaparken yanma var mı ?Kızlar afedersiniz bir şey soracağım, hamilelikte sarı renk akıntı normal mi? Lutinus fitil den mi yoksa enfeksiyon mu oldu anlamadım, kaşıntı ya da koku yok, bilgisi olan var mı?
İlk gebeliğiniz miydi ?? Pgt liymiş bide değil mi embrioyunuz çok üzüldüm bana da 2 kere olduEvet gittim kimseyi olumsuz yönde etkilememek için yazmak istemedim maalesef kalp atışı olmadı ve sonlanmış.. hayırlısı böyleymiş demek kiinşallah şuan ki süreçte sizlerin güzel haberlerini okurum bu arada anne adayları olan ve aday adayları olan arkadaşlarım "Anneler gününüz kutlu olsun "
Test günün ne zamandı ? Valla bende negatif olarak hazırlamıştım ilk tüp bebek negatif olunca böle oluyor hoş benim daha içim rahatlamadı bi kalp atışını duyim de3. Deneme hayırlısı demekten başka çare kalmıyo zaten ama en zoru bu bekleme süreci gerçi galiba ben kendimi negatife hazırladım
Beyaza yakın sarı bir renk mi ? Fitillerin de böle etkileri olabiliyor . O yüzden bilemedim . İdrar yaparken yanma var mı ?
Yanma ağrı veya kaşıntı yok, fitildendir umarım. Su içmeyi ihmal ettim sanırım, teşekkürlerBeyaza yakın sarı bir renk mi ? Fitillerin de böle etkileri olabiliyor . O yüzden bilemedim . İdrar yaparken yanma var mı ?
Bol bol su için . Çok korkuyorum bende enfeksiyon riskinden . Dut kurusu varsa az birşey yiyebilirsiniz . 7 8 adet kadar . Şekeriniz var biliyorum o yüzden kendinize gore ayarlarsiniz . Rica ederim ..Yanma ağrı veya kaşıntı yok, fitildendir umarım. Su içmeyi ihmal ettim sanırım, teşekkürler
Yarın ama o kadar tedirginim ki.. Bi de deniz kalp atışı duyamayınca off yarın iyi olsa da sonuç bu korku geçmicek die düşündüm senin kan değeri kaç çıktı peki?Test günün ne zamandı ? Valla bende negatif olarak hazırlamıştım ilk tüp bebek negatif olunca böle oluyor hoş benim daha içim rahatlamadı bi kalp atışını duyim de
Çok teşekkür ederim ilginiz içinBol bol su için . Çok korkuyorum bende enfeksiyon riskinden . Dut kurusu varsa az birşey yiyebilirsiniz . 7 8 adet kadar . Şekeriniz var biliyorum o yüzden kendinize gore ayarlarsiniz . Rica ederim ..
132 çıktı bende kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyorum 2 tane kaybım var çok korkuyorum bendeYarın ama o kadar tedirginim ki.. Bi de deniz kalp atışı duyamayınca off yarın iyi olsa da sonuç bu korku geçmicek die düşündüm senin kan değeri kaç çıktı peki?
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canımÇıktım ,bekliyorum . İnşallahCok tşk ederim
İnşallah çok tşk ederimHadi inşallah güzel haberler alırsın canım
İhşallah senden de bgn çok güzel bir haber alırızYarın ama o kadar tedirginim ki.. Bi de deniz kalp atışı duyamayınca off yarın iyi olsa da sonuç bu korku geçmicek die düşündüm senin kan değeri kaç çıktı peki?