Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Lh neden düşük olsun ki zaten sonrasında da yükselmeye devam ediyor hızla . Ben henüz transfer olmadım da değerlere çok takılmayın derim .

Lh neden düşük olsun ki zaten sonrasında da yükselmeye devam ediyor hızla . Ben henüz transfer olmadım da değerlere çok takılmayın derim .
Bilmiyorum ki burdan yazan arkadaşların hep yüksek olunca aklıma takıldı onun dışında herşey iyi çok şükür transfer gününü bekliyorum sizin ne zaman belli oldu mu belki aynı güne denk geliriz

Böyle olması daha iyi o zaman . Ben sık sık gittikçe stres oluyorum . Geçmiş kayıplarından dolayı maalesef .O gün karından mi bakıldı acaba ?
Vajinal bakıyorlar. En net o şekilde anlaşılıyor. Karından geri çıkıyor çünkü. Transfere göre günü gününe 7+1 çıktım. İçim rahatladı. Ama hemen yine beni korku sardı. Ya yine düşük olursa? Önceki düşüğümde 11 gün sonra anlaşılmıştı. Benim 3 gün sonra 7+6 da başka bir doktora randevum var. 12 hafta bitene kadar haftada bir kontrole gideceğim

Benim de kayıplarım var o yuzdne anlıyorum sizi . İyi düşünelim iyi olsun

Reactions: sbf
Bilmiyorum ki burdan yazan arkadaşların hep yüksek olunca aklıma takıldı onun dışında herşey iyi çok şükür transfer gününü bekliyorum sizin ne zaman belli oldu mu belki aynı güne denk geliriz
Benim pazar günü diye konuştuk . Cumartesi günü de arayıp saati söyleyeceklermis . Sizin de benden 4 gün sonra zaten

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin . Herşey güzel olcak insallah ...

Bende iki doktora gidiyorum, evet tuhaf ama sık sık gitmek farklı bir hekim gözünden görmek bir nebze içimi rahatlatıyor, sürekli bir endişe halindeyim kimseye de derdimi söyleyemiyorum, ufak bir yerim ağrısa tamam buraya kadarmış diyorum nasıl geçicek bu korku

Kendim gibileri görünce biraz daha rahatlıyorum doğrusu Allahım herkesin bu güzel duasını kabul etsin inşallah

Kendim gibileri görünce biraz daha rahatlıyorum doğrusu Allahım herkesin bu güzel duasını kabul etsin inşallah
İnşallah sağlıkla kucağımıza, alırız. Başına gelmeden bilemez insan, diğer geceler gebelik testini görünce mutlu bir şekilde geleceğini planlıyor imreniyorum. İnşallah Rabbim nasip eder her an dualarımda, eşimle ailemle de ilgilenmiyorum tuhaf bir ruh haline girdi soyutladım kendimi

Pai ve mthfr homozigot, benle aynı genlere sahip kişilere baktım her doktor farklı söylüyor kimisi hiç ilaç iğne vermiyor kimi veriyor bir netlik yok
Ah sonunda benim gibi birini buldum canım benim de pai 1 ve mthfr 1298 homozigot bir doktorum sulandırıcı kullanicaz dedi diğeri gerek yok dedi sen bir sonuca ulaşabildin mi

4000 lik oksapar kullanıyorum inşallah yeterli oluyordur, siz ne aşamadasınız?
Bir doktor bana gebelik oluşunca gel iğne baslicaz dedi bir diğer doktor ise hiçbir şey kullanmana gerek yok dedi canım anlamadım başka bir doktora göstereceğim olmazsa bir kimyasal bir de 6 haftalık dusugum oldu şu an henüz bir şey çok çatlatma iğnesi yaptım 7. Günüm daha canım

inşallah pozitif olur Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ahhhh ahhh sizi ne kadar iyi anlıyorum bende pozitif gördüğüme sevinemedim inanın kalp atışını duyabilecek miyim neden midem bulanmıyor saçma sapan takıyorum çok zor çoook

Ahhhh ahhh sorma herkes bide takma diyor bana da oksapar verdiler 4000 lik ihşallah işe yarar muhakak sanırım bende 2 ayrı doktora gidicem bi kalp atışını duyim de siz ne kadarlık oldunuz ??

Kızlar bugün transfer sonrası 7. Gün ama o kadar fazla adet ağrısı gibi ağrım var ki sanırım adet olucam.. İçinizde testten önce böyle ağrı çeken pozitif gören oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…