Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

6 mayıs benim transferim 15inde kan vericem bugün idrar testi negatifti ve nasılsa tutmadı die düşündüm baya ümidi kesmiştim açıkçası ama senin pozitifi görünce gözlerim doldu.. İnşallah bu sefer kucağına almak nasibolsun hiç birimizin emeği boşa gitmesin senin için de gönülden dua ettim umarım hepimiz seviniriz benim de 3. Transferim diğerleri hiç tutmadı

Tebrik ederim. Sonucunuz çıkmadan yazmak istemedim. Merak ettiğim bir şey var. Embriyonuz 6AA kalite ve Pgt’liydi, değil mi? Aynı benimki gibi. Transferinizi kim yapmıştı? Benimki negatif oldu da.
Benim transferimi gönül hoca yaptı yaşım 35 sizin hikayenizi okudum benim bi arkadaşımda 41 de denedi ama olmadı 4 kere denediler onlarında embriyoları çok sağlıklı genetik test yaptırmışlardı sanırım biraz yaşla ilgisi var hoş benimki de belli değil sadece pozitifi gördük ki ben normal yolla 2 kere gebe kaldım bundan önce ikisi de düşükle sonuçlandı… sonra bir aşılama sonra tüp bebek yaptım gene pgt li o da tutmadı ben sadece çok dua ettim ismi Azam duasını okudum namazımı kıldım

Senin çok erken bence idrar yapıp kendini kasma… ben doğurunca kadar hiç birşeyden emin olamıyorum…

Pgt de garanti değil. Benim 4 pgtli transferimin sadece bir tanesi kimyasal olmuştu. Diğerleri negatif.
Bende aynısını düşünüyorum kesinlikle haklısınız şimdi ikinci testle belli olacak sonra kese kalp atışı vs bence pozitif görmenin bi kesinliği yok tüp bebekte de düşük oluyor

Bende aynısını düşünüyorum kesinlikle haklısınız şimdi ikinci testle belli olacak sonra kese kalp atışı vs bence pozitif görmenin bi kesinliği yok tüp bebekte de düşük oluyor
Ay Allah korusun. Lütfen kötüyü getirmeyin aklınıza. Nazik cevabınız için de teşekkür ederim. Yürekten diliyorum sağlıklı ilerlemenizi. Benim kısmetimde yokmuş. Transferimi Yücel Bey yaptı bu arada. Yaş konusuna gelince… Pgt’li embriyo transferinde yaş faktörü büyük oranda eleniyor. Bana öyle dedi Semra Hanım. Hatta sizden çok daha genç ve pgt’li embriyosu tutmamış hastalarımız var dediler. Dediğim gibi, böyle olması gerekiyormuş, ya da zamanı değilmiş benim için. Sizin için dua edeceğim. Her şey gönlünüzce olacak inşallah

Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama sizinde gönlünüze göre olacak ben çok inanıyorum… o hasta benim normal yolla hamile kalırken pgt li embriyom tutmadı mesala bunda da negatif die gittim düşünün o kdr ümidim yoktu

2 kere hamile kalıp kaybedince insan sevinemiyor yoksa kötü düşünmüyorum Allahım hiç birimizin emeğini zayi etmez biz onun merhametine sığınıyoruz

Kızlar bu gün yine taransfer için kontrole gittim bu akşam yumurta çatlatma iğnesi vurulmam söylendi yumurta 19 mm kan değerleri E2 203 lh 12.85 ayın 18 de transfer tarihi verildi varmı bu değerlerde transfer olup pozitif olan lh düşük mü sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…