Çok çok tşk ederimHadi hayırlısı güzel haberi verirsin inşallah senden sonra da ben geliyorum
Salı günü gitmeyip c.tesiye erteledim o yüzden sabırla bekliyorum
3. Deneme hayırlısı demekten başka çare kalmıyo zaten ama en zoru bu bekleme süreci gerçi galiba ben kendimi negatife hazırladımZaten teste çok az kalmış :) pozitif te de olsa negatifse olsa hayırlısı olsun… durmak yok yola devam :) kaçıncı denemen ??
Evet gittim kimseyi olumsuz yönde etkilememek için yazmak istemedim maalesef kalp atışı olmadı ve sonlanmış.. hayırlısı böyleymiş demek kiNe yaptın canım gittin mi kontrole?
İnşallah bir daha ki sefere sağlıkli bir süreciniz olurEvet gittim kimseyi olumsuz yönde etkilememek için yazmak istemedim maalesef kalp atışı olmadı ve sonlanmış.. hayırlısı böyleymiş demek kiinşallah şuan ki süreçte sizlerin güzel haberlerini okurum bu arada anne adayları olan ve aday adayları olan arkadaşlarım "Anneler gününüz kutlu olsun "
Çok üzüldüm canımEvet gittim kimseyi olumsuz yönde etkilememek için yazmak istemedim maalesef kalp atışı olmadı ve sonlanmış.. hayırlısı böyleymiş demek kiinşallah şuan ki süreçte sizlerin güzel haberlerini okurum bu arada anne adayları olan ve aday adayları olan arkadaşlarım "Anneler gününüz kutlu olsun "
Odaya alındım . 1.5 2 arası dendi ama aşağıdaki yoğunluğa da bağlı dendi
Bende de var , progesteron yükseldiği için oluyor dediğin gibi çok normal bir durummuşHerkese merhabalar . Sizde de kalp çarpıntısı var mı ? Daha önceki gebeliklerimde de oluyordu . Progesteron etkisi deniyor biliyorum fakat bu sefer daha transfer olmadan başladı . Otururken kalp çarpıntısı yaşıyorum .
Hadi güzel haberlerle gelOdaya alındım . 1.5 2 arası dendi ama aşağıdaki yoğunluğa da bağlı dendiGerginlikten mi hafif sikisigim yoksa gerçekten mi sikistim o bile karıştı
Çıktım ,bekliyorum . İnşallahHadi güzel haberlerle gel
Transferden önce olması şaşırttı sadeceBende de var , progesteron yükseldiği için oluyor dediğin gibi çok normal bir durummuş
Hayırlı olsun, bebişin sımsıkı tutunsun sanaÇıktım ,bekliyorum . İnşallahCok tşk ederim
Evet gittim kimseyi olumsuz yönde etkilememek için yazmak istemedim maalesef kalp atışı olmadı ve sonlanmış.. hayırlısı böyleymiş demek kiinşallah şuan ki süreçte sizlerin güzel haberlerini okurum bu arada anne adayları olan ve aday adayları olan arkadaşlarım "Anneler gününüz kutlu olsun "
Herkese merhabalar . Sizde de kalp çarpıntısı var mı ? Daha önceki gebeliklerimde de oluyordu . Progesteron etkisi deniyor biliyorum fakat bu sefer daha transfer olmadan başladı . Otururken kalp çarpıntısı yaşıyorum .
Amin canım inşallahHayırlı olsun, bebişin sımsıkı tutunsun sana
İnşallah çok tşk ediyorumHayırlı olsun, inşallah güzel haberler verirsiniz 9 gün sonra. Bende de çarpıntı var, hatta bazen geceleri uykudan uyandırıyor. Hem progesteron hem de kansızlık ikisi de çarpıntı sebebi olabiliyormuş. Herşeye dayanıyoruz, sonu güzel olsun yeter ki
B12 ye başladın mı canım ? Merak ettim .Hayırlı olsun, bebişin sımsıkı tutunsun sana
Hayır canım başlamadım.Ne kullanacağımı bilemedim, folbiol kullanıyorum şimdilik ayrı B12 alsam daha iyi sanki, haftaya doktora gittiğimde sorayım ya daB12 ye başladın mı canım ? Merak ettim .