Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zaten teste çok az kalmış :) pozitif te de olsa negatifse olsa hayırlısı olsun… durmak yok yola devam :) kaçıncı denemen ??
3. Deneme hayırlısı demekten başka çare kalmıyo zaten ama en zoru bu bekleme süreci gerçi galiba ben kendimi negatife hazırladım

Ne yaptın canım gittin mi kontrole?
Evet gittim kimseyi olumsuz yönde etkilememek için yazmak istemedim maalesef kalp atışı olmadı ve sonlanmış.. hayırlısı böyleymiş demek ki 🤷🏼 inşallah şuan ki süreçte sizlerin güzel haberlerini okurum 😊 bu arada anne adayları olan ve aday adayları olan arkadaşlarım "Anneler gününüz kutlu olsun 💐" 🙋🏼‍♀️

Evet gittim kimseyi olumsuz yönde etkilememek için yazmak istemedim maalesef kalp atışı olmadı ve sonlanmış.. hayırlısı böyleymiş demek ki 🤷🏼 inşallah şuan ki süreçte sizlerin güzel haberlerini okurum 😊 bu arada anne adayları olan ve aday adayları olan arkadaşlarım "Anneler gününüz kutlu olsun 💐" 🙋🏼‍♀️
İnşallah bir daha ki sefere sağlıkli bir süreciniz olur 🙏
Benim de bugün transferim ama çok gergin hissediyorum ilk kez . Hakkımızda hayırlısı olsun ...

Herkese merhabalar . Sizde de kalp çarpıntısı var mı ? Daha önceki gebeliklerimde de oluyordu . Progesteron etkisi deniyor biliyorum fakat bu sefer daha transfer olmadan başladı . Otururken kalp çarpıntısı yaşıyorum .

Çok üzüldüm canım 🥺 Birdahaki sefere sağlıklı bir gebeliğin olacak inşaallah 🙏

Herkese merhabalar . Sizde de kalp çarpıntısı var mı ? Daha önceki gebeliklerimde de oluyordu . Progesteron etkisi deniyor biliyorum fakat bu sefer daha transfer olmadan başladı . Otururken kalp çarpıntısı yaşıyorum .
Bende de var , progesteron yükseldiği için oluyor dediğin gibi çok normal bir durummuş

Üzüldüm canım, seni anlıyorum, pes etmek yok, tedavilere devam, bir gün olacak inşallah, doğru zamanı Allah biliyor. Bize de sabretmek düşüyor.

Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler verirsiniz 9 gün sonra. Bende de çarpıntı var, hatta bazen geceleri uykudan uyandırıyor. Hem progesteron hem de kansızlık ikisi de çarpıntı sebebi olabiliyormuş. Herşeye dayanıyoruz, sonu güzel olsun yeter ki 🙏

Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler verirsiniz 9 gün sonra. Bende de çarpıntı var, hatta bazen geceleri uykudan uyandırıyor. Hem progesteron hem de kansızlık ikisi de çarpıntı sebebi olabiliyormuş. Herşeye dayanıyoruz, sonu güzel olsun yeter ki 🙏
İnşallah çok tşk ediyorum 💐
Katılıyorum sonu güzel olsun herşeye dayaniyoruz 🙏
Sadece bu kadar erken başlamasına şaşırmistim😀

X