- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
Bende sık sık gittim.Lh 24 tü ama bir önceki gün 10 du mesela hızlı yükseliyor son günlerLh kaç olunca çatlatma iğnesi vuruldun canım benim 7 bide sık sık çağırıyorlar sizde mi öyle oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sık sık gittim.Lh 24 tü ama bir önceki gün 10 du mesela hızlı yükseliyor son günlerLh kaç olunca çatlatma iğnesi vuruldun canım benim 7 bide sık sık çağırıyorlar sizde mi öyle oldu acaba
Aaa öyle mi inşallah benimde yükselir yarın yine çağırdılar bakalımBende sık sık gittim.Lh 24 tü ama bir önceki gün 10 du mesela hızlı yükseliyor son günler
6 mayıs benim transferim 15inde kan vericem bugün idrar testi negatifti ve nasılsa tutmadı die düşündüm baya ümidi kesmiştim açıkçası ama senin pozitifi görünce gözlerim doldu.. İnşallah bu sefer kucağına almak nasibolsun hiç birimizin emeği boşa gitmesin senin için de gönülden dua ettim umarım hepimiz seviniriz benim de 3. Transferim diğerleri hiç tutmadıMerhabalar ben kan verdim pozitif geldi sonuç ama iki kaybım olduğu için buna bile sevinemedim benim için asıl stres bundan sonra bence idrar testi yapmayın arkadaşlar ben dün gece hiç uyumadım stresten o kdar ağrım oldu ki kesin negatif ve regli olcam die düşündüm ihşallah sana da güzel haber gelir ne zamandı transfer tarihin
Benim transferimi gönül hoca yaptı yaşım 35 sizin hikayenizi okudum benim bi arkadaşımda 41 de denedi ama olmadı 4 kere denediler onlarında embriyoları çok sağlıklı genetik test yaptırmışlardı sanırım biraz yaşla ilgisi var hoş benimki de belli değil sadece pozitifi gördük ki ben normal yolla 2 kere gebe kaldım bundan önce ikisi de düşükle sonuçlandı… sonra bir aşılama sonra tüp bebek yaptım gene pgt li o da tutmadı ben sadece çok dua ettim ismi Azam duasını okudum namazımı kıldımTebrik ederim. Sonucunuz çıkmadan yazmak istemedim. Merak ettiğim bir şey var. Embriyonuz 6AA kalite ve Pgt’liydi, değil mi? Aynı benimki gibi. Transferinizi kim yapmıştı? Benimki negatif oldu da.
Amin canımO normal sanırım banada ara ara oluyor:) neyse sağlıkla gelsin bebişler
Senin çok erken bence idrar yapıp kendini kasma… ben doğurunca kadar hiç birşeyden emin olamıyorum…6 mayıs benim transferim 15inde kan vericem bugün idrar testi negatifti ve nasılsa tutmadı die düşündüm baya ümidi kesmiştim açıkçası ama senin pozitifi görünce gözlerim doldu.. İnşallah bu sefer kucağına almak nasibolsun hiç birimizin emeği boşa gitmesin senin için de gönülden dua ettim umarım hepimiz seviniriz benim de 3. Transferim diğerleri hiç tutmadı
Benimde ilk tüp bebeğim pgt li ve gene en üst kaliteydi ama tutmadıTebrik ederim. Sonucunuz çıkmadan yazmak istemedim. Merak ettiğim bir şey var. Embriyonuz 6AA kalite ve Pgt’liydi, değil mi? Aynı benimki gibi. Transferinizi kim yapmıştı? Benimki negatif oldu da.
Pgt de garanti değil. Benim 4 pgtli transferimin sadece bir tanesi kimyasal olmuştu. Diğerleri negatif.Benimde ilk tüp bebeğim pgt li ve gene en üst kaliteydi ama tutmadı
Bende aynısını düşünüyorum kesinlikle haklısınız şimdi ikinci testle belli olacak sonra kese kalp atışı vs bence pozitif görmenin bi kesinliği yok tüp bebekte de düşük oluyorPgt de garanti değil. Benim 4 pgtli transferimin sadece bir tanesi kimyasal olmuştu. Diğerleri negatif.
Ay Allah korusun. Lütfen kötüyü getirmeyin aklınıza. Nazik cevabınız için de teşekkür ederim. Yürekten diliyorum sağlıklı ilerlemenizi. Benim kısmetimde yokmuş. Transferimi Yücel Bey yaptı bu arada. Yaş konusuna gelince… Pgt’li embriyo transferinde yaş faktörü büyük oranda eleniyor. Bana öyle dedi Semra Hanım. Hatta sizden çok daha genç ve pgt’li embriyosu tutmamış hastalarımız var dediler. Dediğim gibi, böyle olması gerekiyormuş, ya da zamanı değilmiş benim için. Sizin için dua edeceğim. Her şey gönlünüzce olacak inşallahBende aynısını düşünüyorum kesinlikle haklısınız şimdi ikinci testle belli olacak sonra kese kalp atışı vs bence pozitif görmenin bi kesinliği yok tüp bebekte de düşük oluyor
Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama sizinde gönlünüze göre olacak ben çok inanıyorum… o hasta benim normal yolla hamile kalırken pgt li embriyom tutmadı mesala bunda da negatif die gittim düşünün o kdr ümidim yoktuAy Allah korusun. Lütfen kötüyü getirmeyin aklınıza. Nazik cevabınız için de teşekkür ederim. Yürekten diliyorum sağlıklı ilerlemenizi. Benim kısmetimde yokmuş. Transferimi Yücel Bey yaptı bu arada. Yaş konusuna gelince… Pgt’li embriyo transferinde yaş faktörü büyük oranda eleniyor. Bana öyle dedi Semra Hanım. Hatta sizden çok daha genç ve pgt’li embriyosu tutmamış hastalarımız var dediler. Dediğim gibi, böyle olması gerekiyormuş, ya da zamanı değilmiş benim için. Sizin için dua edeceğim. Her şey gönlünüzce olacak inşallah
2 kere hamile kalıp kaybedince insan sevinemiyor yoksa kötü düşünmüyorum Allahım hiç birimizin emeğini zayi etmez biz onun merhametine sığınıyoruzAy Allah korusun. Lütfen kötüyü getirmeyin aklınıza. Nazik cevabınız için de teşekkür ederim. Yürekten diliyorum sağlıklı ilerlemenizi. Benim kısmetimde yokmuş. Transferimi Yücel Bey yaptı bu arada. Yaş konusuna gelince… Pgt’li embriyo transferinde yaş faktörü büyük oranda eleniyor. Bana öyle dedi Semra Hanım. Hatta sizden çok daha genç ve pgt’li embriyosu tutmamış hastalarımız var dediler. Dediğim gibi, böyle olması gerekiyormuş, ya da zamanı değilmiş benim için. Sizin için dua edeceğim. Her şey gönlünüzce olacak inşallah
Gayet iyi baya güEl yükselmiş inşallah sağlıkla devam etsinKızlar ikinci kan sonucum 195 geldi iyi değil mi
Gayet güzel iki katı artış varKızlar ikinci kan sonucum 195 geldi iyi değil mi
Sağol canım inşallah güzelce artarGayet güzel iki katı artış var
Daha kan istiyorlar mi ki ? Memorialde sistem nasıl bilmiyorum . Bence kese için randevu verirler artık .Sağol canım inşallah güzelce artar
Ben 7,gün sonucu söylemedim o yüzden galiba 2.kanı her türlü istiyoruz dedilerDaha kan istiyorlar mi ki ? Memorialde sistem nasıl bilmiyorum . Bence kese için randevu verirler artık .
Anladım canım bir daha verirsin . Kese için ne zaman randevu vericekler bize yazBen 7,gün sonucu söylemedim o yüzden galiba 2.kanı her türlü istiyoruz dediler