Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizde hamilesiniz di mi kan sulandırıcı başladınız mı yanlış okumadıysam sizinde kayıplarınız vardı

Evet hamileliğim şükür inşallah sağlıkla devam eder, 3 kez kalp durması sonucu kaybetmiştim bebeklerimi, hiç unutamıyorum
Çok sevindim sizin için bende aynı durumdayım inanılmaz korkuyorum gene aynı şeyleri yaşar mıyım diye kaçıncı haftadasınız şu an da ihşallah bu kez sağlıkla kucağımıza alırız Allah’ın izniyle rabbim emeklerimizi zayi etmez ihşallah

O zaman bilemiyorum. Benimde bugün biraz daha belirgin ağrım. Ama dayanılmayacak kadar değil. Bazen sağ taraf bazen sol taraf ağrıyor ama sonra geçiyor
Yanlış yazmışım canım dayanılmayacak kafar değil di bildiğin adet olunca yoğun bir ağrı olurya kasıkta öyleydi 2 gün sürdü şimdide hiç bir belirti yok daha doğrusu ağrım yok

Kızlar ben dün erken gebelik testi sabahta kaset test yaptım negatif çıktı biraz önce kan verdim bekliyorum ama sanırım benim sonuç negatif inanılmaz üzgünüm

Azak 86 inşallah bebişin idrarda çıkmamıştır ama kanda çıkar.. Bende senle aynı durumdayım gerçi erken yaptım idrar testini transfer sonrası 5. Gün negatifti benim de.. İnşallah pozitife döner diye umuyorum kanı beklicem

Merhabalar ben kan verdim pozitif geldi sonuç ama iki kaybım olduğu için buna bile sevinemedim benim için asıl stres bundan sonra bence idrar testi yapmayın arkadaşlar ben dün gece hiç uyumadım stresten o kdar ağrım oldu ki kesin negatif ve regli olcam die düşündüm ihşallah sana da güzel haber gelir ne zamandı transfer tarihin

Tebrik ederim. Sonucunuz çıkmadan yazmak istemedim. Merak ettiğim bir şey var. Embriyonuz 6AA kalite ve Pgt’liydi, değil mi? Aynı benimki gibi. Transferinizi kim yapmıştı? Benimki negatif oldu da.

Merhabalar kızlar ben transfer için kontrollere gidip geliyorum kaçtır kan veriyorum ama progesteron istenmedi benim kafamı karıştıran bi konu var diğer sayfalarda hep okuyorum progesteron 1.5 üstüne çıkınca transfer erteleniyor tutunma olmayabilir diye ama burda progesteron hem yükseliyor hem takviyesini kullanıyoruz natural transfer farklı mı oluyor bide değerler ne kadar yükselince transfer oldunuz cvp yazarsanız çok sevinirim

Ay çok şükür Çok sevindim, kaç çıktı değerin ben zaten senin pozitif olduğunu düşünüyordum.

Sanırım progesteron rahim kalınlığı istenilen gibi değilse bakılıyor ama tam Emin değilim.Bende de hiç bakilmadı . Transfer günü progesteron yükselmiş mi diye bakıyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…