Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sevindim .Hayırlısı olsun canım bende gebe olduğunu düşünüyorum hasta olmandan oturu

Dondurulmuş embriyo ise test doğrudur Bnmde 5. Gün çok silik çıkmıştı maşallah tebrik ederim

Biontec aşısının etkileri : Aşılama sonrasında, dünyanın dört bir yanından bildirilen kan pıhtılaşması, epileptik nöbet, felç gibi vakalar oldu. Bu vakaların bazılarına aşıların yol açtığı doğrulandı, ancak çok nadir olarak görüldüğü ve faydaları daha fazla olduğu için kullanılmaya devam edilmesi gerektiği kararlaştırıldı. Peki aşılar, nasıl kan pıhtılaşmasına yol açıyor?

Kanadalı araştırmacılar, 7 Temmuz’da Nature’da COVID-19 aşılarının nasıl kan pıhtılaşmasına yol açabileceği ile ilgili bir çalışma yayınladı. Bu rapora göre, COVID-19 aşıları, pıhtılaşma önleyici ilaç heparinin yaptığına benzer bir şekilde, kanın pıhtılaşmasında rol oynayan bir proteine bağlanabilir ve trombositleri pıhtı oluşturmaya teşvik edebilir.

Bunun gibi bir çok makale ve bide izledim bin pişmanım gidip biontec aşısını oldum keşke direnseydim hiç döviz aşısı olmasaydım, pıhtılaşma problemi olan arkadaşlar sizler döviz aşısı oldunuz mu? Şuan 4000 lik iğne kullanıyorum başka bir doktor 6000 lik kullanman gerekirdi dedi, şimdiden sonra doz yükseltilir mi acaba, yine bir şey olacak yetersiz kalacak diye çok korkuyorum, 6000 e yükseltirsem de bir problem olur mu ? Gebeliği süresince kan sulandırı iğne dozu değiştiren oldu mu?

Asi olayıni bilmiyorum ama kan sulandiricilar vücut kitle endeksine göre veriliyor. Doktor onermeden yükseltmeyin bence .

Asi olayıni bilmiyorum ama kan sulandiricilar vücut kitle endeksine göre veriliyor. Doktor onermeden yükseltmeyin bence .
3 doktor ile görüştüm, 2 kişi 6000 lik kullan dedi biri 4000 lik dedi, ben 4000 lik kullan diyen doktor ile başladiğım için o şekilde devam ettim kafam çok karışık riskli gebelik uzmanından randevu aldım

Riskli gebelik uzmanı sizi daha iyi anlatır . Çok iyi yapmışsınız .

Memorial de hiç kullanma dedi, düşünün artık kafamın içi çorba oldu, gebeliğimin tadını çıkartamıyorum

22. Haftadayım. 0.4 lük kullanıyorum mtfr lerden biri homozigot beta fibrinojen hamozigot (memorial pıhtılaşma da beta fibrinojen bakmıyor ve bu sonucu dikkate almıyor). Normal şartlarda bu sonuçlar için oksapara gerek olmadığını söylüyorlar ama son üç transferimde riskli gebe olduğum için kullandırdılar. Perinatolog takibindeyim o da 0.4 ml kullandırıyor. Daha çok kiloya ve faktor faktor 2 ve 5 sonucuna göre doz ayarlaması yapılıyor diye biliyorum.

o zaman hayırlı olsun, tebrikler. ben 6. gün erken gebelik testi yapmıştım, negatif çıkmıştı. 8.gün normal gebelik testi ile silik çizgiyi görebilmiştim.

ben de dün daha fazla sabredemeyip bir kadın doğuma gidip kalp atışını duydum. transfere göre 6+4 olmam gerekirken 6+2 çıktı. karından bakıldı. kalp atış sayısı 146. bu iyi ama geriden olması biraz tedirgin etti. sonuçta döllenme günü gününe biliniyor. daha önce tüp bebekle çocuk sahibi olanlarınız bunu yaşamışmıydınız?

Memorial de hiç kullanma dedi, düşünün artık kafamın içi çorba oldu, gebeliğimin tadını çıkartamıyorum
Ya ben sizi çok iyi anlıyorum . Benim de kayıplarım var .

Bugün muayeneden çıktım . Benim de Factor V heterezigot pozitifi görünce başlayalım dedi . Normalde transfer günü başlanıyor diye biliyorum ben ama ısrarla hayır dedi. Keşke tek bir dogru olsa .

Kesinlikle keşke tek doğru olsa, bir doktor hiç kullanma diyor, biri 0.4 lük kullan diyor, biri.0.6 lık kullan diyor. 3 kez düşük yapmışım daha ne kadar deney olacağım, çok kaygılıyım

Kesinlikle keşke tek doğru olsa, bir doktor hiç kullanma diyor, biri 0.4 lük kullan diyor, biri.0.6 lık kullan diyor. 3 kez düşük yapmışım daha ne kadar deney olacağım, çok kaygılıyım
İçiniz rahatlar mi bilmiyorum ama erken haftalarda kullanılan kan sulandırıcılarin düşükle bir ilgisi olmadığı söyleniyor. Amaç anneyi korumakmis .

İçiniz rahatlar mi bilmiyorum ama erken haftalarda kullanılan kan sulandırıcılarin düşükle bir ilgisi olmadığı söyleniyor. Amaç anneyi korumakmis .
Bu süreçte çok araştırdım iyi bir şey de değil aslında kafa karışıyor, erken haftalarda kan sulandırıcı kullanılmaz ise rahim yeterince kanlanmadığı için bebek tutunamıyor, haftası geriden geliyor ya da kalp atışı duruyormuş, ilk haftalarda bebeğe giden damarlar çok ince olduğu için pıhtılaşma ihtimali daha fazla imiş, kan akımı iyi olmayınca da bebek gelişmiyormuş

Peki siz transfer günü mü basladiniz kullanmaya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…