Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İkinci kan testinde artışın iki kat olduğunu gördüğüm gün başladık, beta görmek istedi Dr, dış gebelik olursa ciddi problem oluyormuş o yüzden kan tahlili sonucuna göre başladı
Himmm bana da pozitifi görünce dediler de ondan sormak istedim . Hakkımızda hayırlısı olsun artık birşey diyemiyorum

Bir kaç günlük farkdann birşey olacağını zannetmiyorum birde karından bakmak etkiliyor, bence herşey yolunda içinizi rahat tutun

Reactions: sbf
Ya arkadaşlar 2 gündür regl sancısı gibi sancım var bazen artıyor gibi oluor bazen azalıyor sancım kadın dogumcular son adeti hesap ettikleti için 5 haftalık görünüyorum transfere göre 24 günlük keseyi gördük cuma günü çok şükür.
18 mayıs kalp atışı için randevu verdiler
Ama bu sancılar beni korkutuyor benzer şeyler yaşayanlar var mı

Hadi hayırlısı pozitif gibi görünüyor benim 6 . Gün böyleydi tabi emin olmak için betaya bakılması lazım
Sabahki erken gebelikti oda gittikçe belirginleşti emin olmak kaset test yapayım dedim.Cumaya kadar bekleyeceğiz artık, yarın sabah bir daha yaparım koyulaşma varmı diye

Hayırlı olsun , bence adet ağrıları çok normal, kafanızı takmayın herşey güzel gider inşallah
Ee bu pozitif bence daha test yapma
Yarın son bir yapayım elimde bir tane erken gebelik kaldı Bakalım devamı gelir inşallah

Bana dememislerdi zaten ama istiyordum gorusmek .Hematolojiden randevu bulamadım . Aslında tatile gidince kaldı üzerine dusemedim. Beni doktor çok endişeli buldu bugün
Bakalım bana derse buraya da yazarım ben.Ama için rahat edecekse oksapar 0.4 kullan bence transfer günü.Aile hekimi yazıyor sanırım

Bakalım bana derse buraya da yazarım ben.Ama için rahat edecekse oksapar 0.4 kullan bence transfer günü.Aile hekimi yazıyor sanırım
Tamam canım ,sen haber edersin .Evde var aslında geçen transferlerinden kalan ilaç . Bir düşüneyim ben bu konuyu . Eşim vuruyor ilaçlarımı ben daha hiç bir şey vurmadım kendime . Doktor bugün ona ısrarla pozitifi gördükten sonra dedi . Bir de onu ikna etmem gerekir ki bu en zoru

Daha önce kaybınız var mıydı? Hangi gende mutasyon var?

Aynen benim eşimde öyle şimdi hematoloji gerek yok derse yine öyle diyecek ben biliyorum,Ama senin faktör 5 mutlaka pozitif olduktan sonra kullanman gerek.Bende dedim eşime yazdiralim erken başlayalım diye, doktor ne dediyse o dedi Bazı perinatologlar pai homozigot ta direk Aspirin ve oksapar başlatıyor düşün yani, riskli diyor.Sen coraspirin kullanacak mısın Peki

Kızlar aslında ben perinoloji den randevu aldım ama büyük çoğunluğu 12. Haftadan itibaren bakıyor, ben şimdi gidip sadece 0.4 lük mü yoksa O. 6 lık mı kullanayım demem için gideceğim, hem uzak hem de masraflı karar veremedim, bir taraftan da korkuyorum

Daha önce kaybınız var mıydı? Hangi gende mutasyon var?
Benim kaybım var evet maalesef. İki dusugum var erken haftalarda bir de dış gebeligim var . O ayrı bir konu tabi . Mutasyon olarak da mthfr 1298ac heterezigot ( bu türk ırkınin baskın geniymis ) Buna önemsiz bakıyorlarmis . Daha önce görüş almıştım . Bir de Factor V heterezigot başka merkezdeki doktorum düşüğün olmasa hiç kullandirmazdim demisti .

Eski doktorum bana corasprin de yazmıştı . Transferden önce başlamıştım hatta Gebelikte keseyi gördükten sonra da kanamam başlamıştı ki çok yüksek bir rakamla öğrenmiştim . Kese falan çok iyi durumdaydı. Kalp atışını erken duymuştuk ama çok yoğun kanamam başladı sonra . Kanama başlayınca da corasprini falan kesmişti . İnan hangisi doğru bende bilmiyorum

Bu sefer corasprinden söz edilmedi .Zaten pozitif olduktan sonra oksapar kullanırım . Ne derlerse o ama ben acaba transfer günü mü başlasam diye düşünmüştüm

Son düzenleme:
Anladım size de muhtemelen 0.4 verirler tahmin tabiki bu, görüştünüz mü ne diyor doktorlarınız, ne kullanmanız tavsiye edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…