- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
Bende sıcak su bal limon yapıyorum biraz yumuşatıyor ama beni korkutan ateşEvet işi de dert etmeyin bence önümüzdeki haftayı rapor alın dinlenin iyice tutunsun, bol bol portakal suyu için, sıcak şu bal limon yapıyorum iyi geliyor bana diğer bitki çayları zararlı olabilir
Maalesef bir fikrim yokAkşama kan testi yapsalar çıkar mı
Tüp bebek transferi oldum dersen parol serum takarlar hem ateşin düşer hem ağrıların azalır hemde kan tahliliyle crp değerine bakarlar crp önemliİnşallah ya .Acile gitsem bana ne yapabilirler ki hamilelik şüphesi olduğu için olmadı gideyim diyorum akşam
Ateş için saçma bir önerim var ama hastaneye gidersin yine de ateşin düşmezse denersin olur mu ?Bende sıcak su bal limon yapıyorum biraz yumuşatıyor ama beni korkutan ateşBakalım en azından 2 günlük rapor verirse iyi olur
Sağol canım şimdi hastaneye gidiyoruz ama aklımda dediğini de deneyeceğim umarım düşer serumlaAteş için saçma bir önerim var ama hastaneye gidersin yine de ateşin düşmezse denersin olur mu ?
Bu şekilde hasta olmuştum gebeliğin ilk günlerinde çok ateşim vardı . O gece eşim soğanı ikiye kesip ayak tabanina streclemisti . Her iki ayağıma da uyguladı . O şekilde uyudum . İşe yaramisti ama tamamen tesadüfi de olabilir . O yüzden öncelik hastane diyorum
Öyle söyleyeceğim canım, şimdi gideceğiz inşallahTüp bebek transferi oldum dersen parol serum takarlar hem ateşin düşer hem ağrıların azalır hemde kan tahliliyle crp değerine bakarlar crp önemli
Tüp Bebek transferi olduğumu söyleyeceğim, daha 4.gün olduğunu da söylerim bilmiyorum beta bakarlar miMaalesef bir fikrim yokNegatif çıksa bile bu gerçekten negatif demek değildir . Çünkü çok erken . O yüzden bence sana birşey uygulayacaklarsa hastanede hamile gbi
uygulamalari lazım .
İnsallah gerek kalmaz çünkü zararsız da görünse korkuyorum birşey önermeyeSağol canım şimdi hastaneye gidiyoruz ama aklımda dediğini de deneyeceğim umarım düşer serumla
İnan bilmiyorum . Baksalar bile kana geçmemiş olması normal o yüzden sakin moralini bozmaTüp Bebek transferi olduğumu söyleyeceğim, daha 4.gün olduğunu da söylerim bilmiyorum beta bakarlar mi
İsteyeceğim bakalım umarım verirler raporu daİnsallah gerek kalmaz çünkü zararsız da görünse korkuyorum birşey önermeye
Hastane en iyisi rapor istemeyi unutma
Bende özellikle 2 gündür kasık ağrısı var hatta bugün iyice hissetriyor birde en başından bari bel ağrım varTransfer sonrası kasık ağrısı belirgin mi sizde de yoksa ben üşüttüğüm için mi bu kadar ağrım var sanki sürekli işlem ağrısı gibi ağrı var arada batma gibi kramp oluyo
Bugün tekrar başka doktora gittim.. gittiğim doktora baştan konuyu anlatmadım o da alttan bakti ve kese göremedi. Ve düşük olmuş olabilir mi dedi? Bende hayır dedim ve tüp bebek merkezinde kese yukarıda dedim o zaman ultrason ile bakalım dedi ve kese ile nihayet embriyo görüldü. Takip doktoru hiç üstten bakmamisti ve durumu bu doktora anlatınca kese rahim arkasinda olduğu için görülmemiş ve rahim girisinde miyom da olduğu için arkada kalıyor dedi. Ki benim rahim de tersAnne ile bebem kalp atışı karışmaz bu yorum bana da mantıklı gelmedi, zaten bebeği ultrason da gösterince siz bile görebilirsiniz çok belirgin bir kalp atışı oluyor gözle görünüyor yani, biraz geriden geliyor olabilir endişe etmeyin, beta değeriniz çok iyi çıkmış pazartesi yaptırdığınızda iki kat artış olmayabilir bu da normal çünkü ilk zamanki gibi hızlı artış olmuyor o haftalarda
İnşallah iyi olur,Çok fazla ultrason muayenesi iyi olmayabilir, salı gününü mü bekleseniz ?Bugün tekrar başka doktora gittim.. gittiğim doktora baştan konuyu anlatmadım o da alttan bakti ve kese göremedi. Ve düşük olmuş olabilir mi dedi? Bende hayır dedim ve tüp bebek merkezinde kese yukarıda dedim o zaman ultrason ile bakalım dedi ve kese ile nihayet embriyo görüldü. Takip doktoru hiç üstten bakmamisti ve durumu bu doktora anlatınca kese rahim arkasinda olduğu için görülmemiş ve rahim girisinde miyom da olduğu için arkada kalıyor dedi. Ki benim rahim de tersdedim ki peki kalp dinlemede annenin kalp atışı dinlenmesi mümkün müdür dedim? Evet dedi kesenin üzerinde annenin damarlarına denk gelirse ki göstermeye çalıştı olur dedi o zaman nabzina bakarak anne mi bebek mi anlamaya çalışırız dedi. Evet hafta olarak geriden geliyor ve kalp atışı sesini geçtik herhangi bir kıpırtı da yok dedi ama acele etmeyin dedi. Gerçekten doktor çok önemli bunu bir kez daha anladım açıkçası acele etmeyip zamana bırakacağım bakalım sali günü Yücel bey ne diyecek? Hayırlısı bakalım yarın başka bir doktora da gideceğim. Kendimi en doğru ifade edebileceğim kelime çaresiz hissediyorum ve güvenebilecegim doktoru bulmaya çalışıyorum galiba
Ateş düşmüş en azından iyi düşünelim . Rapor verse çok iyi olurmuşKızlar boş yere gittim,Doktor hamilelik tüp Bebek vs deyince hiçbir şey yapmadı, serum felan olmaz dedi, parol iç dedi, riskli olur birşey yapamayız dedi .Rapor da vermedi bugün Pazar diye zaten geldik öyle eve.Ateşim düşmüş çok şükür 36.5 şimdilik korkmam gereken birşey yok inşallah
Veremiyormuş nasılsaAteş düşmüş en azından iyi düşünelim . Rapor verse çok iyi olurmuş