Benim de yumurta buyuklugum 16 imiş bugün yarın yine çağırdılar . Hemşire telefonda yarın çatlatma iğnesi verebilirler dedi . Çatlatma iğnesinden hemen sonra mı transfer oluyor ?Benim e2 180 küsürlerde lh 10 du bir gün daha beklettiler canım yumurta büyüklüğüde 17 mm di o gün
Yok canım yarın çatlatma iğnesi olursan tam 6 gün sonra transfer olacaksın.Benim de yumurta buyuklugum 16 imiş bugün yarın yine çağırdılar . Hemşire telefonda yarın çatlatma iğnesi verebilirler dedi . Çatlatma iğnesinden hemen sonra mı transfer oluyor ?
Tatilden yeni geldik yerleşemeden transfer olmaz umarım kaygım bu aslında
Ay bunu öğrendiğime çok sevindim yaYok canım yarın çatlatma iğnesi olursan tam 6 gün sonra transfer olacaksın.
Benimde 11. Gün e2 359 lh 20 rahim 12 mm folikül 13 mm idi. O akşm 20.00’da ovitrelle vurulup 17. Gün transfer olmuştum. Gönül hoca erken yumurtlamışsın bu ay dedi.Kizlar bugün kontrolüm vardı . Doğal siklusta 11.gundeyim . Kan verdim e2 408 lh 10,2 çıktı . Bu demek oluyor ki erken mi transfer olucam ? Yumurta büyüklüğü ortalama demişti oysa ki
Benimde ev gidiyor hiç bakamıyorum valla.Daha iyiyim ama Hafif ateşim var yine, ne zaman tam olarak düşecek bilmiyorumAy bunu öğrendiğime çok sevindim yaEvi biraz temizlemek istiyorum en azından ustten
Sen nasıl oldun ?Umarim daha iyisindir ?
Hahha zaten tavuktan halliceyizBenimde 11. Gün e2 359 lh 20 rahim 12 mm folikül 13 mm idi. O akşm 20.00’da ovitrelle vurulup 17. Gün transfer olmuştum. Gönül hoca erken yumurtlamışsın bu ay dedi.
Kendimi tavuk gibi hissettim o öyle diyince
Transfer olursam benim ev de gider zatenBenimde ev gidiyor hiç bakamıyorum valla.Daha iyiyim ama Hafif ateşim var yine, ne zaman tam olarak düşecek bilmiyorum
İnşallah ya .Acile gitsem bana ne yapabilirler ki hamilelik şüphesi olduğu için olmadı gideyim diyorum akşamTransfer olursam benim ev de gider zatenSen keyfine bak , iyilesirsin inşallah en yakın zamanda
Sen bir doktoru mu arasan acaba ? Acile gidersen belki sadece sıvı serum yaparlar ya da birşey onerirse memorialdeki doktorlar gider onu yaptirirsin .İnşallah ya .Acile gitsem bana ne yapabilirler ki hamilelik şüphesi olduğu için olmadı gideyim diyorum akşam
Siz hamileyim deyin ona göre tedavi olursunuz, kaçıncı gününüz?İnşallah ya .Acile gitsem bana ne yapabilirler ki hamilelik şüphesi olduğu için olmadı gideyim diyorum akşam
Transfer hariç 4.günum bugünSiz hamileyim deyin ona göre tedavi olursunuz, kaçıncı gününüz?
Bunlar çok kişisel şeyler biliyorsun Google a bakma derim .İnternete baktım, yüksek ateş ilk 3 ayda çok zararlı felan diyor, çok korktum
Doktora ulaşabileceğimi hiç sanmıyorum zaten belli bir doktorum da yok sürekli değiştiSen bir doktoru mu arasan acaba ? Acile gidersen belki sadece sıvı serum yaparlar ya da birşey onerirse memorialdeki doktorlar gider onu yaptirirsin .
Evet işi de dert etmeyin bence önümüzdeki haftayı rapor alın dinlenin iyice tutunsun, bol bol portakal suyu için, sıcak şu bal limon yapıyorum iyi geliyor bana diğer bitki çayları zararlı olabilirOlmadı gideyim kızlar hazırlanayim da yarın için de rapor alayım
Himmm bence yine de ara sen en son kim ilgilendiyse en azından bir fikir verirler . Şu an açmasa da gün içinde döner. Yani dönmesi lazım .Doktora ulaşabileceğimi hiç sanmıyorum zaten belli bir doktorum da yok sürekli değiştiHEMŞİRE hattı parol ya da Minoset kullabilirsiniz yazmış ama parol pek fayda etmiyor.benim boğazım çok kötü, ya tonsillit ya da farenjit pek anlayamadım.
Çıkmaz henüz kana geçmemiştirAkşama kan testi yapsalar çıkar mı