Bugün tekrar başka doktora gittim.. gittiğim doktora baştan konuyu anlatmadım o da alttan bakti ve kese göremedi. Ve düşük olmuş olabilir mi dedi? Bende hayır dedim ve tüp bebek merkezinde kese yukarıda dedim o zaman ultrason ile bakalım dedi ve kese ile nihayet embriyo görüldü. Takip doktoru hiç üstten bakmamisti ve durumu bu doktora anlatınca kese rahim arkasinda olduğu için görülmemiş ve rahim girisinde miyom da olduğu için arkada kalıyor dedi. Ki benim rahim de ters
dedim ki peki kalp dinlemede annenin kalp atışı dinlenmesi mümkün müdür dedim? Evet dedi kesenin üzerinde annenin damarlarına denk gelirse ki göstermeye çalıştı olur dedi o zaman nabzina bakarak anne mi bebek mi anlamaya çalışırız dedi. Evet hafta olarak geriden geliyor ve kalp atışı sesini geçtik herhangi bir kıpırtı da yok dedi ama acele etmeyin dedi. Gerçekten doktor çok önemli bunu bir kez daha anladım açıkçası acele etmeyip zamana bırakacağım bakalım sali günü Yücel bey ne diyecek? Hayırlısı bakalım yarın başka bir doktora da gideceğim. Kendimi en doğru ifade edebileceğim kelime çaresiz hissediyorum ve güvenebilecegim doktoru bulmaya çalışıyorum galiba