- 19 Ocak 2023
- 209
- 181
- 44
Kasılma yapar, bunu istemiyoruz dedi. Nar, maydonoz, hurma yasak dedi.Ya neden acaba, ay birde ben nar suyu aldım zararı neymiş ki ya
Rica ederim. İçini ferah tut. Ben daha önce bir kürtaj geçirdiğim için incelme olmuş olabilir diye kaygılanmıştım. Ama yersizmiş.İnşallah ya sanırım daha baskın folikül secilmedigı için rahim kalınlığı artmamış , zaten rahîm kalınlığı problemim yoktu.Umarim benimde artar, çok teşekkür ederim
Ben de stoklamıştım eve. Hatta en organiğinden buldum, aldım. Hepsini eşim içtiYa neden acaba, ay birde ben nar suyu aldım zararı neymiş ki ya
Amin inşallah benim de kürtajım var ama sonrasında histereskopi olmuştum umarım hepimiz pozitif görürüzRica ederim. İçini ferah tut. Ben daha önce bir kürtaj geçirdiğim için incelme olmuş olabilir diye kaygılanmıştım. Ama yersizmiş.
Selamlarsbf naptın canım?
Hadi maşallahSelamlar2. Test için tam 48 saat bekledim, sonuç şimdi çıkmış, önce eşime sonra sizlere haber veriyorum 357 çıkmış çok şükür ikiye katlanmış (ilki 155di). Sevinmeye korkuyorum, Allahım herkesin bu güzel duasını kabul etsin
Hayırlı olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşallahHerkese öncelikle iyi bayramlar diliyorum bende 19.04 çarşamba günü bir mozaik embriyo transferi oldum 29 unda test yapıcam çok erken ama ne bilim hiç birşey hissetmemek normal mi bu topikte aslında çok eskilerdenim fakat araya tiroit ameliyatı vs girince pek etkin olamadım
İnşallah hepimize hayırlı olsun sağlıcakla tutunup kucağımıza almayı nasip etsin yanlış yazmışım 28 nde test günüm 9. Kromozom mozaik segmental %45 oranındaHayırlı olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşallahTest 28 Nisan olması gerekmiyormu? Ben 10 nisanda transfer oldum, 19 nisanda kan verdim. Benim de mozaik embriyom var. Sizin mozaiklik oranı neydi? Hangi kromozomlar?
Selam herkese iyi bayramlar diliyorumİnşallah hepimize hayırlı olsun sağlıcakla tutunup kucağımıza almayı nasip etsin yanlış yazmışım 28 nde test günüm 9. Kromozom mozaik segmental %45 oranında
Dün gittim canım başka hastaneye hemşire hattı acile gidip bir kontrol olun dedi sadece kan tahlili yaptırdık orada 261 çıktı değer zaten biraz kanamam da vardı tahlilden önce iğne yaptırdığım için kanama çok olmuyor pazartesi gidip tekrar kontrol olacak sanırım kimyasal olduPamuk17 canım sen naptın bugün bir kez daha kan verecektin sanki
Hakkında en hayırlısı olsun canım. İnşallah bir sonraki embriyon sana evlat olur vardı 1 tane daha diye hatırlıyorum. Sağlıksız bebeği vücut bir şekilde atıyormuş Rabbim öylr bir sistem kurmuş ki. Çok şükür diyoruz O’na inanıyoruz. Allahım yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin. En doğru en hayırlı zamanı O bilir.Dün gittim canım başka hastaneye hemşire hattı acile gidip bir kontrol olun dedi sadece kan tahlili yaptırdık orada 261 çıktı değer zaten biraz kanamam da vardı tahlilden önce iğne yaptırdığım için kanama çok olmuyor pazartesi gidip tekrar kontrol olacak sanırım kimyasal oldu
Tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin vardır bunda da bir hayır her şey Allah'tan verende o alan da böyle birşey ile imtihan olacakmışız demekki inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucağınızaHakkında en hayırlısı olsun canım. İnşallah bir sonraki embriyon sana evlat olur vardı 1 tane daha diye hatırlıyorum. Sağlıksız bebeği vücut bir şekilde atıyormuş Rabbim öylr bir sistem kurmuş ki. Çok şükür diyoruz O’na inanıyoruz. Allahım yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin. En doğru en hayırlı zamanı O bilir.
Bende bugüne kadar bir belirti yoktu hafif bir gaz sancısı gibi sancım var evet uyku hali banada oldu hayırlısı artıkSelam herkese iyi bayramlar diliyorumBende bu ayın 19 unda transfer oldum. Aynı gün transfer olmuşuz demek ki hayırlsıı olsun inşallah Niyeyse benim transfer günü sonrası bir uyku halim vardı, bel ağrısı ve bacak ağrısı çok oldu bende. Bugün 3. Gün ve daha yeni biraz daha iyiyim bugünde başım ağırdı ve boyun ağrım var biraz. Bu belirtileri yaşayan var mı acaba aranızda? Aşağısı biraz soğuktu belkide üşüttüm dedim ben.