Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kan s

Kan sulandırıcı iğne veya ilaç lekelenme yapıyor olabilir? İğneyi göbekten yapmak istemiyorum farklı yerden yapan var mı ?
Oksapar kullanmıyorum ben şimdilik coraspin içiyorum dün içmedim kanama olunca farklı yerden vuruluyor mu onu bilmiyorum ben göbekten yapıyorum

Bu haftalar normal sanki kanama benim biraz arttı kanamam dinlenme fırsatı da olmuyor hiç Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum ama sizin de bir arayış içinde olduğunuzu bildiğim için cevap vermek istedim. Benim sürecim daha farklı 1 yaşındayken derin bağırsak ameliyatları olmuştum yapışıklık oradan geliyor ama daha önce gittiğim hiçbir Doktor karne içi yapışıklığından bahsetmemişti bu gebeliğe engel değil demişlerdi. Karnımdaki derin dikişleri gördükleri halde yapışma olabileceğini bilmiyordum. Daha sonra tüp bebek için başvurduğunda doktor ultrasonda gördü tüpler Rahme ve bağırsaklara bağırsaklar rahme her şey birbirine yapışmıştı. Doktor yine bu durum engel değil sadece tüpler Rahime yapışık olduğu için normal yolla gebe kalman biraz zor dedi ama tüpler O durumda olmasaydı karın içi yapışıklık engel değil dedi. Yani ben başka doktorlara da sordum hepsi aynı yorum yaptı ameliyatın olduğu için daha öncesinde ve yapışıklık olduğu için doğum zor olur dediler ama bir doktorum doğumun zorluğu doktoru zorlar dedi yani. Sen sıkıntı yapma normal olursa bizim için daha iyi olur sezeryan da biraz uğraşırız dedi beni kimse doğumla ilgili korkutmadı ki karnım boydan boya dikişlerle dolu olduğu halde. Daha sonra tüp bebek tuttu keseyi gördük ama şimdi kalp atışı durdu tüp bebek tuttuğunda da doktorum ilerleyen süreçlerde sadece ağrıların olur plasenta yapışabilir dedi riskli gebelik uzmanı ile devam edecektim sürece ama dayanılmaz ağrıların olur demedi O yüzden ben de cerraha gitmedim ama şimdi çok çaresiz hissediyorum 5 yıl önce bir kürtajım daha var şimdi ikinci kez kürtaj olacağım gibi kalbim patlayacak sanki çok zor.

Çok çok üzüldüm, bende tekrar tekrar bebeğimi kaybettim sizi çok iyi anlıyorum, bende her dakika kalbi duracak mı diye korku içindeyim rabbim yardımımız olsun

Bugün ki tahlil de çok bir ilerleme olmamış 339.1 kimyasal olabilir mi 2 kat bile artış olmamış

öncekini hatırlamıyorum ama sen testi kendin istediğin için yaptırmıştın sanırım değil mi? yücel hocaya gönderdin mi sonucu?
245 di canım onlar istemedi ben kendim yaptırdım sonucu göndermedim onlar yarın için keseye bakmaya gidebilirsin demişlerdi cuma günü bir daha yapıcam eğer artış yoksa söylerim onlara

245 di canım onlar istemedi ben kendim yaptırdım sonucu göndermedim onlar yarın için keseye bakmaya gidebilirsin demişlerdi cuma günü bir daha yapıcam eğer artış yoksa söylerim onlara
anladım canım hayırlısı olsun inşallah dur bakalım gün doğmadan neler doğar ben beta değerlerinden çok anlamıyorum ama kimyasalda da değerler çok az oluyo diye okumuştum

Kac gün ara ile vermiş oldun?? Aynı saatte ve aynı yerde olması önemli diyorlar ondan sordum iyi düşün iyi olsun herşey..
Dün vermem gerekiyordu bugün verdim 2 kat artması lazımdı ama artış olmadı nasip kısmet canım Rabbim bir tane nasip etti onunla seviniyorum onunla teselli buluyorum çok şükür Allah'ım kimseye yokluğunu göstermesin

Çok çok üzüldüm, bende tekrar tekrar bebeğimi kaybettim sizi çok iyi anlıyorum, bende her dakika kalbi duracak mı diye korku içindeyim rabbim yardımımız olsun
Çok baglanmadim diyordum ama şimdi Nasıl atlaticam tekrar o kürtaj için girdiğim ameliyathaneyi. Eli boş döndüğüm ama yan odalardan gelen bebek sesleriyle dolu odayı. Bana ağlamamak için kendini zor tutan ama teselli vermeye çalışan insanların bakışlarını. Bilmiyorum beynim durmuş vaziyette. Allah senin de sınavlarının ardından mükafatını versin canım Senin korkuların var biliyorum İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Korkma diyemem ben de tekrar olursa 9 ay o korku ile geçireceğim biliyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip. Duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…