Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimki de pgt den sağlıklı dönem tek embriyo Ben de 6. Gün erken gebelik testi (duyarlılık 5-50 yazıyordu) yaptım, negatif çıktı, ümidimi kaybettim hemen. 8. Gün yaptığımda silik bir çizgi gördüm ama emin olamadım. 9. Gün sabah normal test (duyarlılık 25) yaptım, daha belirgindi öncekine göre.

9.gün saat kaç gibi kan verdiniz? Sonuç kaç çıktı?

Benim de Yücel bey ki bana ilk başlarda çok şansa bağlı diyordu biz eşimle sabahtan 9 gibi gitmiştik sonuç çıkana kadar oturup bekledik
Yücel Bey oran vermekten kaçınıyor hep. Yalnız embriyolog (Hakan Bey miydi) o bize yüzde 65-70 şans verdi transfer yapılmadan hemen önce. Ben de sanırım öğle saatleri gideceğim yarın. Hayırlısı olsun bakalım.

3 gibi kan verdim, çıktım. Yoldayken daha eve geçmeden sonuç çıktı. 50 dakika gibi sürede 155 çıktı çok şükür Benim transferim 6 dan sonra olmuştu, o nedenle geç kan vermek istedim.
Değeriniz çok güzel çıkmış
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah. Benim transferim saat 14:00 gibi olmuştu. Ben de o civarda giderim herhalde.

Reactions: sbf
3 gibi kan verdim, çıktım. Yoldayken daha eve geçmeden sonuç çıktı. 50 dakika gibi sürede 155 çıktı çok şükür Benim transferim 6 dan sonra olmuştu, o nedenle geç kan vermek istedim.
Tebrik ederim bende. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Değeriniz çok güzel çıkmış
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah. Benim transferim saat 14:00 gibi olmuştu. Ben de o civarda giderim herhalde.
Teşekkürler, ben sevinmeye korkuyorum, Allahım herkesin bu güzel duasını kabul etsin 14:00 da transfer olsaydım açıkçası dayanamaz sabah erkenden koşardım teste

Peki Dr arayıp açıklama yaptı mı?
Yarın arayacakmış. Öyle dediler. Yoksa ben hastanenin oralardaydım. Geliyorum dedim, yok gelmeyin, doktorlar yok dedi hemşire telefonda. Halbuki 1 saat önce kan verirken Yücel Bey’in orada olduğunu söylemişlerdi. Yarın aramazsa ben arayacağım. Yine yaş faktörü diyecekler tabii, halbuki yaşın etkilediği en önemli şey yumurta kalitesi ve sağlıklı embriyo. Onlar bende vardı. Bakalım ne diyecekler. Yine yaş derlerse çemkirmeyi düşünüyorum.

Çok tatlısınız açıkçası yaşlik bir kismi yumurta kalitesine bakılırsa olmaması lazım.. geriye neden tutanamadigi yada embriyo bölünmesi mi devam etmedi kısmı kalıyor? Pgt de %100 çözüm vermiyor diye okumuştum en azından yumurta ve sperm birleşip embriyo olusabilmis bu aşamada sorun yaşayanlar da oluyor

6AA pgt’li, sağlıklı, embriyologun 10 üzerinden 10 dediği kalitede embriyo.
Tutunma hiç olmamış Oysaki plasentayı oluşturan hücreler bile a kalite. Rahimle ilgili bir probleminiz var mıydı?
Pes etmeden devam lütfen. Pgt den sağlıklı embriyo bulmak da kolay değil. 3 kere tedavi olup 3 opu sonrası bir tanecik bulabildim ben.
Sağlıklı embriyo ile bile bana %60 canlı doğum oranı vermişti Hakan bey
Sağlıklı 3 embriyosu olan %94,9 canlı doğuma ulaşabiliyormuş. İlk embriyo ile oran %69,4. Okuduğum bir yazıda böyleydi.
Hem doktorunuzun hem de Hakan bey in yorumlarını merak ediyorum doğrusu.

Rahimde hiçbir sorun yok. Hatta transfer öncesi kontrolde 3 çizgiyi de görmüşlerdi. Kalınlık 11,3’tü. Gönül Hanım da gördü. Şahane dedi. Ben hatta sürecimde Semra Hanım ile de görüşmeyi istemiştim ama Yücel Bey bana Semra Hanım zor vakalar ile ilgileniyor. Sizin durumunuz çok iyi demişti. Beta 2 nedir yaa! Şaka gibi. Embriyoyu çözdürdüklerinde bozulmuş olabilir mi acaba. Bunu saklamış falan olamazlar değil mi?

Çözdürürken bozulma ihtimali varmış ama çok düşükmüş ve bunu transfere 2-3 saat kala gittiğimizde söylüyorlarmış. Bana bu şekilde bilgi vermişlerdi. Memorial ın bozulmuş embriyoyu gizleyeceğine ihtimal vermiyorum. Yapmamalılar Güven kaybetmek para kaybetmekten kötüdür.
Yaş faktörü diye bir sebep sunmazlar inşallah çünkü 38-40 yaş arası embriyoda kromozomal hata oranı %62 , 38 altındakilerde %37 miş. Ama pgt yapıldığında yaş faktörü neredeyse ortadan kalkıyormuş. 38-42 yaşta pgtli embriyo ile canlı doğum %60 iken diğer 38den küçük grupta %64 müş. Birkaç okuduğum makale, araştırma vs den aktarıyorum bunları naçizane Kendimi her ihtimale hazırlamak için bakıyorum ben de böyle

Bakalım nasıl bir açıklama yapacaklar, çok merak ediyorum. Umarım yaş deyip kestirip atmazlar. Bağışıklıkla ilgili kafamda bazı soru işaretleri vardı, bunu da defalarca belirttim. Ben çok alerjik bir bünyeye sahibim. Sistemi baskılamak için sadece 4 gün prednol kullandım. Bilmiyorum ondan mı? Ya da bana kan sulandırıcı verselerdi işler değişir miydi? (Mthfr homozigot) Progesteron değerini ölçmeden herkese aynı prosedürü uygulamak doğru mu? (Günde 2 fitil ve 1 progestan dex) Bunların hepsini sormayı düşünüyorum ama mutlaka Semra Hanım’ın da olmasını isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…