Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok şükür kadere inanıyoruz canım. Kucağına alana kadar risk hep var hangi aşamada ne olacak hiçbirimiz bilmiyoruz Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimiz için
Amin inşallah yiyecek ekmeği yokmuş demek ki bu dünya da çok şükür bu günümüze Rabbim yüreği evlat ateşiyle yananlara versin önce sonra bana versin benim bir evladım var yine de Rabbim ona uzun ömürler versin onun sayesinde dert de kalmıyor inan ki her şeyi unutuyorsun onun sayesinde dimdik ayakta duruyorum pozitif olduğuna sevinçten ağladım ama değer düşmeye başlayınca hiç üzülmedim

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Ailecek mutlu ,huzurlu bayramlar dilerim Benim biraz kasiklarim da sancilarim var dün, bugün. Normal mi bilmiyorum . Belim ve kasiklarim çok ağrıyor

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Ailecek mutlu ,huzurlu bayramlar dilerim Benim biraz kasiklarim da sancilarim var dün, bugün. Normal mi bilmiyorum . Belim ve kasiklarim çok ağrıyor
İyi bayramlar canım. Ben normal olduğunu düşünüyorum rahim genişliyor bebek kalbi atmaya başlayacak yakında belkide başladı bilmiyoruz belirtilerin artması çok doğal. Benimde eklemlerimde ağrılar oluyo kasık ağrım yok ama hafif hafif misem bi tuhaf tam bulanmada diyemesemde huzurlu değil yani midem. Ama en zoru göğüs ağrısı acısı çok zorluyo beni

İyi bayramlar herkese. Yarın kan testi günüm. Gitmeden randevu falan alınmıyor, değil mi? Direkt olarak 1.kata mı gidiyoruz?
Embriyo pgt’den sağlıklı dönen tek embriyo ama benim pek umudum yok. Dün sabah yani 7.gün erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Kendimi hazırlıyorum yavaş yavaş.

Günaydın öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel haberini alacağız ve iyi bayramlar randevu alınmıyor vezneye gidip ilk test günüm deyince seni kan alma bölümüne yönlendirme yapıyor.. benim de pgt ile tek sağlıklı dönen embriyom vardı ve yaşımda 38 di lütfen iyi düşün iyi olsun ben pozitifi gördüm çok şükür bekleyen herkeste görsün inşallah

Çok teşekkürler. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Benim de yaşım 43. Erken gebelik testinde de çıkmayınca…

Çok teşekkürler. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Benim de yaşım 43. Erken gebelik testinde de çıkmayınca…
Amin herkes inşallah valla ben özellikle test yapmadım demoralize olmamak için günümü bekledim ve ilk test sonucum da 53,4 çıktı belki idrar için çok erken bu da ihtimal doktorunuz kimdi?

Amin herkes inşallah valla ben özellikle test yapmadım demoralize olmamak için günümü bekledim ve ilk test sonucum da 53,4 çıktı belki idrar için çok erken bu da ihtimal doktorunuz kimdi?
Olabilir tabii, haklısınız. Sıklıkla Yücel Bey takip etti yumurta toplama aşamasında. Transfer aşamasında da Lale Hanım takip etti, transferimi Yücel Bey yaptı. Sizin?

Belim beni korkutmuyor da transfer öncesi de ağrıyordu. Fakat kasık ağrım biraz tedirgin etmeye başladı. Pazartesi kontrolüm var,inşallah kalp atışını duyarız . Benim de migde bulantim var mı yokmu anlayamadım.,hep huzursuzum Birsey yerken bulanıyor. Hep içim yanıyor. Portakal ile duruyorum ayakta .

İnşallah güzel düşünün içinizi ferah tutun

Olabilir tabii, haklısınız. Sıklıkla Yücel Bey takip etti yumurta toplama aşamasında. Transfer aşamasında da Lale Hanım takip etti, transferimi Yücel Bey yaptı. Sizin?
Benim de Yücel bey ki bana ilk başlarda çok şansa bağlı diyordu biz eşimle sabahtan 9 gibi gitmiştik sonuç çıkana kadar oturup bekledik

Geçmiş olsun arkadaşım, hayırlısı olsun inşallah. Çok şükür tutunacak dalımız var kimyasal bu kadar uzun olmuyor diye biliyorum ama tabi dr söyler. Ben de Kasım ayında kimyasal da çok üzülmüştüm içim den yaşamışım dışarıdan herkes çok mutlu sanıyordu. Kızım benim haziran da 8 yasinda olacak 2014 tüp bebek olmuştu. O çok ağladı çok üzüldü okula filan gitmedi .o üzülmesin, ona yansıtmayalim mutlu olsun diye onu mutlu etmek için hep gezdirdim ,ne istiyorsa aldım filan, çok şükür sen varsın dedim . Sonra bagrindi tabi siz uzulmuyorsunuz hiç aglamiyorsunuz sinir oluyorum size diye. Sizin tabi çocuğunuz var o tadı biliyorsunuz benim kardeşim yok belki de hiç olmayacak ben tabi ağlarım dedi . Oysa eşime ogün mesaj atmıştım içim kan ağlıyor ama Büşra için şuan ayakta durup geziyorum diye. Sonra bagrinmaya başlayınca babası da mesajı okuttu ,biraz duruldu.inşallah Rabbım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Öncelikle güzel haber bekleyenlerin Allah yüzünü güldürsün inşallah Sonuç gününe kadar umut vardır bence. Ama tabi insan merak edip test yapmak isteyebiliyor.

İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin kızım 2 yaşında o daha bilmez ama küçük olması beni avutuyor işte birde hemşire hattı ilacı bırakma çok bir fark yok arada aynı hastanede yaptırmamışsın dedi ama bilemiyorum başka hastane de olsa sonuçta değer düşük

Ben 3 kez düşük yaptım hiç bir zaman kızıma söylemedim, sessiz sedasız gidip kürtaj olup gelmdim hiç haberi olmadı, bence çocukların bunları anlamadı çok zor özel bir durum yok ise haberinin olmaması taraftarıyım

Sehir dışı olduğu için İstanbul da 15 gün kaldım kızım yanım da yoktu . Malesef ondan dolayı haberi vardı . Bence de kalp atışına kadar haberleri olmamalı.

Canım benim ne güzel bir dua Amin. Hayırlı sağlıklı bir evladın daha olacak inşallah

Canım benim ne güzel bir dua Amin. Hayırlı sağlıklı bir evladın daha olacak inşallah
İnşallah canım Rabbim sizlere sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin kucağınıza da alırsınız inşallah hamileliğinizin tadını çıkarın

Reactions: sbf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…