Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı zamanda nasip etsin çok sıkıntı çektik mükafatlandırsın inşallah

Üzüntünü kalbimde hissettim arkadaşım, Allah şifa versin, pes etme sakın. İnşallah kalbindeki bu temiz dilek kabul olur, Allah sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Maşallah canım çok güzel artarak devam etsin çifte bayramın olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Reactions: sbf
günaydınnn. bende biraz mide yanması ve asla bitmeyen yorgunluk hali var hiç dinlenemiyorum akşam erken yatıyorum ama yine fayda etmiyor sen nasılsın canım*

Günaydın bende azıcık mide bulantısı var ama bazen kendimi fazla mı dinliyorum, belirti arayıp duruyorum diyorum

Şükür mide yanması bende yok ama yediklerime çok dikkat ediyorum baklagiller den yiyorum asitli içecek içmiyorum su tüketmeye çok çalışıyorum ama yorgunluk bende de aynı şekilde hep istiyorum yatayım uyuyayım bir de lutinus artık zor gelmeye başladı orası sis gibi hissediyorum artık

Lutinusu koymak zorlaştı artık, sanırım rahim sertleşti hamilelik nedeniyle. Hemşireye lutinus hep devammı sordum, kesinlikle devam, bırakmak yok dedi. Bu arada sıcak banyo da iyi değil kızlar. Folik asit yıkımına neden oluyormuş. Sauna, buhar odası, aşırı sıcak banyo yok, bilginize.

Kızlar günaydın. sbf hayırlı Olsun, inşallah sağlıkla devam eder hamileligin Bu arada embriyo kaliten neydi merak ettim.Bu arada benim bugün âdetin 8.günü .3 .günü gittigımde 10 mm civarı bir folikül olduğu için doktor erken çağırmıştı ama o gelişmemiş, şimdilik en büyük folikül 9 mm , rahim daha ince 5 küsürlerde , doktor daha baskın folikül secilmedigı için ince olması normal dedi.4 gün sonra tekrar gideceğim, umarım folikül büyür ve rahim kalınlaşır.Zaten ben 29-30 günde bir adet oluyorum, şu an normal dedi doktor

evett lutinus zorlaştı artık iyice ve ben halaaa aparatla uygulayabiliyorum. 10+6'da bitiricez sanırım ya da 10+0 emin değilim

Teşekkür ederim Sevinmeye korkuyorum, yarın 2 kat artış olacakmı bakılacak. Benim embriyom pgt den tek sağlıklı dönen iyi kalite embriyo. Seninki de pgt liydi sanırım. Ben ilk muayeneye adetin 4. Günü gittim, rahim kaç mm hatırlamıyorum, 2. Muayeneye 10. Gün gittim 8,1 mm idi, sonra 13. Günde 10,3 mm ve 15. Günde 10,5 mm rahim folikül 17 mm iken akşam ovitrelle yaptım. Benim döngüm 26 -27 sürerken transfer ayımda 3-4 gün uzamış oldu. Önceki aylardaki tedavilerin etkisi olabilir. Senin de belki bu şekilde olabilir, rahim kalınlaşması için nar suyu içiyorlar sanırım

evett lutinus zorlaştı artık iyice ve ben halaaa aparatla uygulayabiliyorum. 10+6'da bitiricez sanırım ya da 10+0 emin değilim
Progesteron değerimiz iyiyse lutinus bırakılabilirmi, zaten piyasada zormuş bulmak dedim ama kesin 10. Haftaya kadar kullanılacakmış. Lutinus tan kaçış yok yani

Evet PGT li ama bilmiyorum korkuyorum ya Nar suyu aldım bugün başlayacağım benim daha baskın folikül yok o yüzden doktor normal dedi döngüm de üzün 31-32 güne çıktığı da olur arada.Bu rahim kalınlığı aklımı karıştırdı ya umarım daha erkendir

Rahim kalınlığını sakın kafana takma, ben takmıştım, oradan biliyorum. İkinci kontrolümde 6,3 mm iken 3 gün sonra 11,4 mm oluvermişti.

Ben de nar suyu içiyordum rahim kalınlaşsın diye ama Lale Hanım sakın içme dedi. Transfere kadar içeyim diyordum dedim; ona da müsade etmedi. Hemen bırak dedi.

Rahim kalınlığını sakın kafana takma, ben takmıştım, oradan biliyorum. İkinci kontrolümde 6,3 mm iken 3 gün sonra 11,4 mm oluvermişti.
İnşallah ya sanırım daha baskın folikül secilmedigı için rahim kalınlığı artmamış , zaten rahîm kalınlığı problemim yoktu.Umarim benimde artar, çok teşekkür ederim

Reactions: sbf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…