- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
kac adet bırakabileklerini bizim istegimizle yapabılıyorlar mı..ben de ıkı tane bıraktırmak ıstıyorum..nasıl yardımcı oluyorlar sumeyye..bu arada ıyı haberlerını alacagız ınsallah
İlk denemeyse 35 yaş altı kanunen tek transfer yapılıyor. Ancak önceden konuşunca iki tane de transfer yapılıyor, tabii her zaman değil. Konuşmakta fayda var.
Transfer saat ikideydi. 2:45'de yapıldı. İki tane miniğimi alıp geldim elhamdulillah. 4 tane (biri orta kalite) miniğim de dondurucuya gitti.
bize bunu en konusuruz dediler..ama biz 3. tüp yaptırıyoruz yasımda 29 yaparlar herhalde..pazartesi olursa semra hoca yapacak transferı..yıne de bılgı verdıgın ıcın tsk ederım sumeyye
Ohh maşallah canım ikiside tutunsun bir ömür. Anında olsunlar inşallah canım
Transfer saat ikideydi. 2:45'de yapıldı. İki tane miniğimi alıp geldim elhamdulillah. 4 tane (biri orta kalite) miniğim de dondurucuya gitti.
sağol sumeyye..amin hep birlikte mutlu haberler alırız ınsallah..birde canım ılac suan ne kullanıyorsun..bırde evde dınlenıyormusun
Rabbim ikisine de kan versin can versin insallah.. Senin hamile haberini almayi cok istiyorum. Insallah da olacak :)
Şu an koraspin, folbiol, estrofem (rahim kalınlığı az olduğu için), sabah akşam crinone jel. Ben zaten çalışmadığım için dinlenmek sorun değil. Eşim bu sefer daha fazla üzerime geliyor, dinlen diye
Amin canım, in şee Allah. 3 mart test tarihim, güzel bir gün olur umarım.
Benim anlamadığım bir şey var. Verilen kağıtda toplanan yumurta 8, döllenen 7, gelişen embrio sayısı 8 yazıyor. Bu nasıl olur. İkiz derdim, ancak ikizler de kabuğundan çıktıktan sonra ayrılır diye biliyorum. Yumurtam sürpirizmi yapmış, ne yapmış anlamadım:44::44:. Yarın arayıp sorucağım. Sanki bir kere de kk'de böyle bir şey okumuşdum.
transfer saat ikideydi. 2:45'de yapıldı. Iki tane miniğimi alıp geldim elhamdulillah. 4 tane (biri orta kalite) miniğim de dondurucuya gitti.
canımmm hayırlı olsunnnn
cok sevindim adınaaa.aramızda tam 4 gün var...
Ben de salı günü o saatlerde yaptırdım canım.
Hakkımızda hayırlı olur insalllaahhhh
sağol sumeyye..amin hep birlikte mutlu haberler alırız ınsallah..birde canım ılac suan ne kullanıyorsun..bırde evde dınlenıyormusun
Sumeyye canım seni de rahatsız ediyorum ...estrofem ne zaman kullanmaya başladın.onu nasıl anlıyorlar..yani rahim kalınlığı
canım rahim duvarını ultrasonda ölçülüyo eğer sana bişey dememşlerse normal kalınlıktadır canım
benimde duvarım kalın meselastresini azltman lazım canım
yakında kuzucuklarınla buluşunca sakin bir ortam olsun göbüşün
Çok tek ederim canım çok sağ ol...allah hepimize en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine ...
Sumeyye canım seni de rahatsız ediyorum ...estrofem ne zaman kullanmaya başladın.onu nasıl anlıyorlar..yani rahim kalınlığı
transfer ne zaman peki pazartesi mi
ayy bende istiyorum çabucak geçsede şubat adetim gelsesonrada hamiş olsak hep birlikte
Benimki canım yarın 4 .gun pazartesi büyük ihtimalle transfer yapılır dedi embriyolog
Çok sağol canım Allah razı olsun ....pazarteside dualarım seninle canım