sağol canım..hayırlısıyla senide beklıyoruz artık..aynen ıçıyorum ananasta yemeye basladım..tekrar sağol
Hadi bakalım ye bide kabak çekirdeği de yeyin
Canım seni okuyunca senin stresin beni bile etkiledi tedaviyte daha. 5 ay varmış kendini yarışta gibi hazırla mesela spor yap vucudun daha hazır olacak tır
Başkasının evlatlarını nasıl büyüttükleri bizi illgilendirmez boşşşşveeerrr biz kendi evlatlarımızı ytetiştirecez inşallah
Tutar mı tutmaz mı diye düşünme kendini hamişliğe hazırla ve çok kolay bişey tüp bebek işlemi
Hadi bakalım olumsuzluk yok pozitif pozitif pozitif inşallah
Ohhh çok sevindim canım Darısı bizlere inşallah
Merhaba taze anne nasıl gidiyor hamilelik:) Crinone jel bazen bende de pembemsi geri geliyor doktoruma sormuştum önemli değil olabilir demişti canım.. Bu arada cuma günü kalp atışımızı da duyduk keyfimiz yerinde, darısı başına İnşallah.
Slm kizlar bugun memorial den aradilar fiyat hakkinda ve gelmeden once hangi testleri yaptirmam gerektigini soylediler. yurt disinda yasadigim icin adetten bi hafta once orda olmam gerekiyomus. Hastaneden birileriyle konusunca isin ciddiyeti beni biras sarsti tabi cok korkuyorum acikcasi. hic bise bilmiyorum ne olacak ne bitecek saglikli yumurta bulunurmu tutarmi su bu korkular beynimi kemiriyor. kor gibiyim sanki karanlik bi yola girdim bakalim. burdaki arkadaslardan varmi bilmiorum ama ilk seferde tup bebek pgt basari sansi cok az galiba.
Herseye hazirlikli olmam lazim ama yinede cook zor daha 5 ayim var trdaviye baslamak icin. neyse uzun oldu biras kimseye anlatmadigim icin bitek burda paylasiyorum bunlari. Bakiyorum yanimdan gecenlere millet biri karninda biri sirtinda ustelik bari kiymetini bilseler cocugu ite kalka buyutuyolar iste.( bana dusmes tabi de) kendime kirginligim kendime ama benim elimde olan bise degil onuda biliyorum. isyan etmek istemiuorum ama kalbim cok kirik bu olanlardan Allahim bildigi bise vardir elbet
evet canım saat 1.30 da iki yavrumu aldım...inş canım sıkı sıkı tutunurlar.iyi dileklerın ıcın tskler..test gunum 5 mart..hayırlı haberlerı paylasırım umarım..
Ohh çok sevindim demek iki tane inşallah ikiside tutarsüt iç birde kabız olmamaya çalış
Ayyy çok heyecanlı beninde 5 martta adet olurum heralde
Evet 3 mart7 gün kaldı:18::18::18:
tebrıkler canım.
Canım çok sevindim senin adına. Dünyanın en güzel sesini duymuşsunBenim de 5 mart randevum. İnşallah ben de duyarım pıt pıtları Hamilelik aşırı halsiz gidiyor. Gündüz işyerinde uyukluyorum Resmen gözlerim kapanıyor. Gece de evde yemekten sonra koltukta uyukluyorum Yemek, temizlik hiçbirşey yapasım gelmiyor Öyle işte.. Sende de var mı bu haller ? Yoksa ben mi tembelim
Arkadaş hepimiz hissettik bu duyguları. En kötüsünü de düşündük, çok umutlu da olduk. Bu tedavi böyle birşey. İnsanın duyguları sarkaç gibi gelippp gidiyor. Ama nacizane tavsiyem hep pozitif düşün. Mesela pgt de ilk seferde olmuyor deme. Olan çok. Benim kendi 40 yaşında eşi 43-45 yaşında ikisi de engelli olan arkadaşlarım bebek kendileri gibi hasta doğmasın diye PGT yaptırdı. İlk seferde 1 saglıklı embiryo, tek transfer ile hamile kaldı. Kızı sağlıklı doğdu. O yüzden imkansız diye birşey yok.
Bence senin yapman gereken bu sürede vücudunu bebeğine hazırlamak.. Stresten arın. Yapabiliyorsan egzersiz yap. Arı sütü ,polen bulabilirsen mutlaka iç. Eşin de kullanabilir. Bol bol su iç. Aynen maratona katılacak bir koşucu gibi bedenini ve ruhunu hazırlaVe olacak diye telkin et kendine.. Dua oku. Hayırlısı Allah'tan..
Yavruların sımsıkı tutunsunlar sana.. Hiç bırakmasınlar inşallah
Benim de 5 mart kalp kese randevusuMartın ilk haftası epey gelişmemiz olacak
SÜmeyye idrar ya da 7. günde kan yapmayı düşünüyor musun
Baharcığım nasılsın ?Biraz daha toparlandın mı ? Negatif görüşmesi yapacak mısın ??
Arkadaşlarrr benim de 5 mart test günüm. Dün transferim yapıldı. İnşallahh hepimizin de sıkıca tutunurrr 🙏🙏🙏en kötüsü de beklemek sanırımmm çok zor beklemekk
Şimdiden söyleyip aklıma salma. Unutunca daha rahat geçiyor gibi. 7.gün hafta sonu kan versem bile cevabını öteki gün alırım. Belki idrar testi yaparım. Belki de gününü beklerim. En son tedavimde idrar testi beni alt üst etmişdi. O yüzden kararsızım. Zamanı gelince bakarız.
Arkadaşlarrr benim de 5 mart test günüm. Dün transferim yapıldı. İnşallahh hepimizin de sıkıca tutunurrr 🙏🙏🙏en kötüsü de beklemek sanırımmm çok zor beklemekk
Benim sonucum 30 dakikada çıkmıştı. Özelde yaptırırsan hemen alırsın. Bu arada ben idrara cesaret edememiştim.Boşver sen de idrar yapma. Hamile olsan da idrar da çıkmazsa boş yere canın sıkılır. Bana kalsa kan bile yapmazdım da midem yüzünden mecburen yaptırdım. Ama eğer erken öğrenmek istersen kan derim. Şaşmaz.
Nilaycığım inşallah müjdeli haberini alacağız.. 3 Martta Sümeyye ve Enfalin test günü. 5 Mart senin umudun.... :
İnşallahh cnmm 2 tane dondurulmuş embriyo koydular. Ikısıde çok iyi kalite ama bu benım 3. Denemem hepsininde kalitesi 1. Kaliteydi tutmayınca tutmuyo işte. İnş bu sefer tutarrr☺️ Hepimizin de tutsun inşşş.benım de dun yapıldı..test gunumuz aynı..embrıyo kac tane konuldu..simdiden bol sans canım.hayırlı haberler alırız inşallah
İnşallahh cnmm 2 tane dondurulmuş embriyo koydular. Ikısıde çok iyi kalite ama bu benım 3. Denemem hepsininde kalitesi 1. Kaliteydi tutmayınca tutmuyo işte. İnş bu sefer tutarrr☺️ Hepimizin de tutsun inşşş.
Canım çok sevindim senin adına. Dünyanın en güzel sesini duymuşsunBenim de 5 mart randevum. İnşallah ben de duyarım pıt pıtları Hamilelik aşırı halsiz gidiyor. Gündüz işyerinde uyukluyorum Resmen gözlerim kapanıyor. Gece de evde yemekten sonra koltukta uyukluyorum Yemek, temizlik hiçbirşey yapasım gelmiyor Öyle işte.. Sende de var mı bu haller ? Yoksa ben mi tembelim
Arkadaş hepimiz hissettik bu duyguları. En kötüsünü de düşündük, çok umutlu da olduk. Bu tedavi böyle birşey. İnsanın duyguları sarkaç gibi gelippp gidiyor. Ama nacizane tavsiyem hep pozitif düşün. Mesela pgt de ilk seferde olmuyor deme. Olan çok. Benim kendi 40 yaşında eşi 43-45 yaşında ikisi de engelli olan arkadaşlarım bebek kendileri gibi hasta doğmasın diye PGT yaptırdı. İlk seferde 1 saglıklı embiryo, tek transfer ile hamile kaldı. Kızı sağlıklı doğdu. O yüzden imkansız diye birşey yok.
Bence senin yapman gereken bu sürede vücudunu bebeğine hazırlamak.. Stresten arın. Yapabiliyorsan egzersiz yap. Arı sütü ,polen bulabilirsen mutlaka iç. Eşin de kullanabilir.bol bol su iç. Aynen maratona katılacak bir koşucu gibi bedenini ve ruhunu hazırlaVe olacak diye telkin et kendine..
Sagol akasya insan iste ust uste hayal kirikliklari yasayinca fasla umutlu olamiyor ama ayni durumu paylasan arkadaslarin guzel haberlerini aldikca bende umutlaniyorum:) bu sizin soylediklerinizi bunlari yasamayan biri bana soylese fayda etmezdi yasamadiklari icin anlamiyolar derdim ama sizlerden duyduklarim benim icin cok onemli dediklerinizi yapicam. zaman butun sorularimiza cvp bulacaktir elbet. sagolun
Hayırlı olsun. Bebişlerin üım sıkı tutunsun annesine. Gün sayarsan geçmez, boş verince daha kolay geçiyor gibi. Anı yaşamaya çalış. Aksi ispatlanıncaya kadar hamile sayılırız. Bunun keyfini çıkarın. Ben şimdiden hamile moduna girdim bilein şee Allah bu hava 9 ay devam eder.
Eşim zamanından önce test yaptırmaya karşı. Erken yapmaya ikna ede bileceyimi hiç sanmıyorum. Ya idrar yaparım, ya da kuzu kuzu gününü beklerim.
Bence senin yapman gereken bu sürede vücudunu bebeğine hazırlamak.. Stresten arın. Yapabiliyorsan egzersiz yap. Arı sütü ,polen bulabilirsen mutlaka iç. Eşin de kullanabilir.bol bol su iç. Aynen maratona katılacak bir koşucu gibi bedenini ve ruhunu hazırlaVe olacak diye telkin et kendine..
Sagol akasya insan iste ust uste hayal kirikliklari yasayinca fasla umutlu olamiyor ama ayni durumu paylasan arkadaslarin guzel haberlerini aldikca bende umutlaniyorum:) bu sizin soylediklerinizi bunlari yasamayan biri bana soylese fayda etmezdi yasamadiklari icin anlamiyolar derdim ama sizlerden duyduklarim benim icin cok onemli dediklerinizi yapicam. zaman butun sorularimiza cvp bulacaktir elbet. sagolun
Haaa şöyle.. Umutlu olBu sadece benim aklıma gelen örnekler.. Daha çokk örnek var. PGT topiğini inceleyebilirsin. Orada pgt ile bebeğine kavuşan ya da senin gibi genetik sorunu olup da normal yolla bebeğine kavuşan da var.
Enfal 33-----------3 Mart
Sumeyye008.............3 Mart
uuumuduuum.............5 Mart
nnnilay.....................5 Mart
Müjdeli haberlerini bekliyoruz. Dualarımız sizinle
Erken yapmanın da ayrı stresi var. Düşük çıktı, yükseldi , düştü vs. Geriliyor insan. Ben tam 3 kere test yaptırmak zorunda kaldım. 3. de de ayrı gerildim.