Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar crinone jelim sari turuncu gibi bur renkte geri geldi. Doktoruma yazmadim. Sorun olmaz diye dusundum. Sizin de bu sekilde oldu mu hic ???

Embrioların durumunu anlatırken dinledim. Sonra söylenenleri eşime de söylediyimde sayının 1 fazla olduğunu fark ettim, kafam karıştı. Bir süre sonra yazıyı gördüm. Böyle bir şeyi daha önce birinde duymuşdum, ancak o zamanda aklıma yatmamışdı. Bence sende donmuş tedavisi olduğu için yazılı açıklama vermemişler. İlk vesikalık fotoğraf

Kizlar crinone jelim sari turuncu gibi bur renkte geri geldi. Doktoruma yazmadim. Sorun olmaz diye dusundum. Sizin de bu sekilde oldu mu hic ???

Bence de normal. Rengarenk gele bilirmiş

Hastaneyle konuştum. Sayıda sistem hatası olduğunu söyledi. Aslında 8 yumurta döllenmiş. Birinin döllenme belirtisi net olmadığı için bana 7 döllendi demişler. Ancak sonradan o bir tane de döllenmiş olsa da gelişimi çok yavaş gitmiş.

Yani ortada garip bir durum yokmuş.

Bebişlerle ilk günün nasıldı canım

Konu acikliga kavustu. Iki gobisinde 4 buzlukta. Cok sukur Rabbime....
Dinlenerek geçiyor işte. Zaten tembel birinin eline fırsat geçerse nasıl olur. Eşim bu sefer daha fazla dikkat ediyor. Allah sonunu hayırlı eylesin.
Bol su ic canim. Stresten uzak dur. Allahin izni ile guzel haberi alacagiz..
Enfal33 sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Test günümüz aynı.

Enfal benim de aklimdasin. Nasilsin ? 3 martta 2 mujdeli haber alacagiz insallah...

Merhaba taze anne nasıl gidiyor hamilelik:) Crinone jel bazen bende de pembemsi geri geliyor doktoruma sormuştum önemli değil olabilir demişti canım.. Bu arada cuma günü kalp atışımızı da duyduk keyfimiz yerinde, darısı başına İnşallah.

Slm kizlar bugun memorial den aradilar fiyat hakkinda ve gelmeden once hangi testleri yaptirmam gerektigini soylediler. yurt disinda yasadigim icin adetten bi hafta once orda olmam gerekiyomus. Hastaneden birileriyle konusunca isin ciddiyeti beni biras sarsti tabi cok korkuyorum acikcasi. hic bise bilmiyorum ne olacak ne bitecek saglikli yumurta bulunurmu tutarmi su bu korkular beynimi kemiriyor. kor gibiyim sanki karanlik bi yola girdim bakalim. burdaki arkadaslardan varmi bilmiorum ama ilk seferde tup bebek pgt basari sansi cok az galiba.

Herseye hazirlikli olmam lazim ama yinede cook zor daha 5 ayim var trdaviye baslamak icin. neyse uzun oldu biras kimseye anlatmadigim icin bitek burda paylasiyorum bunlari. Bakiyorum yanimdan gecenlere millet biri karninda biri sirtinda ustelik bari kiymetini bilseler cocugu ite kalka buyutuyolar iste.( bana dusmes tabi de) kendime kirginligim kendime ama benim elimde olan bise degil onuda biliyorum. isyan etmek istemiuorum ama kalbim cok kirik bu olanlardan Allahim bildigi bise vardir elbet

Transferin oldumu sanırım bugündü, İnşallah hayırlı haberlerini alırız bebişlerin sıkıca tutunur...

evet canım saat 1.30 da iki yavrumu aldım...inş canım sıkı sıkı tutunurlar.iyi dileklerın ıcın tskler..test gunum 5 mart..hayırlı haberlerı paylasırım umarım..

evet canım saat 1.30 da iki yavrumu aldım...inş canım sıkı sıkı tutunurlar.iyi dileklerın ıcın tskler..test gunum 5 mart..hayırlı haberlerı paylasırım umarım..

Ohh çok sevindim demek iki tane inşallah ikiside tutar süt iç birde kabız olmamaya çalış
Ayyy çok heyecanlı beninde 5 martta adet olurum heralde

Nasılsın canım nasıl gidiyor? İnşallah bebişlerin tutunmuş annesinin içinde büyüyordur ...

Nasıl gittiğini test yapınca anlıycağız. Ancak şimdilik iyi gibi. Tembelliğe tam gaz devam Bir de bebek battaniyesi örmeğe başladım. Belki özenirler de tutunurlar annelerine

Hiç strese sokma kendini. Tedavi bir başladımı, gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Bir bakıyorsun bizim gibi gün saymaya başlamısın bile. Orası bir az geç gidiyor. Ayrıca ilk tedavisinde bebeğine kovuşan ço kişi var. Hatta en iyisi ilkte kovuşmak. Deneme sayısı artıkca, sorular ve sorunlar da artıyor. Günümüzde hedef ilk tedavide başarıyı yakalamak. Hele Memorialle başlamışsan bir adım daha öndesin.

Maşallah. Hayırlı olsun. Sım sıkı tutunsunlar annelerine ve sağlıkla doğana kadar da hiç ayrılmasınlar. İn şee Allah peş peşe güzel haberler veririz.

işallah canım inşallah..senın test tarıhın 3 mart mı..

Canım seni okuyunca senin stresin beni bile etkiledi tedaviyte daha. 5 ay varmış kendini yarışta gibi hazırla mesela spor yap vucudun daha hazır olacak tır
Başkasının evlatlarını nasıl büyüttükleri bizi illgilendirmez boşşşşveeerrr biz kendi evlatlarımızı ytetiştirecez inşallah
Tutar mı tutmaz mı diye düşünme kendini hamişliğe hazırla ve çok kolay bişey tüp bebek işlemi
Hadi bakalım olumsuzluk yok pozitif pozitif pozitif inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…