kusura bakmayin konuya mudahele olsum.öncellikle hakinizda hayirlisi olsun.ben de şuan 6. Deneme deyim. Son 2 denemem umutta yapildi.sizin gibi Memorial ve umut arasinda tercih yaptim ve umutu seçtim.sebebi emre bakircioglu ve mikrotese ameliyatı idi.son denemem şuan memorialde ve bhcg tarihini bekliyorum.bana hangisi daha iyiydi derseniz tabiki memiroal.keşke daha önce bu merkezi seçmiş olsaydim diyorum.ozlemo arkadsım bır sey soracagım benımde 4 negatıvım var .sonuncusu memorıalde.hep aklımda acaba umuta yada fulyayamı gıtseydım dıye bahcecı umutu ve memorıalı goren bırısı olarak sana sorum su.arada bır farklılık varmı sence.ben ıkıncısınıde memorıalde denemek ıstıyorum.hayırlısı bakalım
kusura bakmayin konuya mudahele olsum.öncellikle hakinizda hayirlisi olsun.ben de şuan 6. Deneme deyim. Son 2 denemem umutta yapildi.sizin gibi Memorial ve umut arasinda tercih yaptim ve umutu seçtim.sebebi emre bakircioglu ve mikrotese ameliyatı idi.son denemem şuan memorialde ve bhcg tarihini bekliyorum.bana hangisi daha iyiydi derseniz tabiki memiroal.keşke daha önce bu merkezi seçmiş olsaydim diyorum.
Kuzum hosgeldin. Nasil gidiyor bekleme sureci ? Bebisinle konus bol bol. Sev. Ben oyle yapmistim. Ve hep olumlu dusundum. Test tarihin ne zaman ?Ben geldim :) nasilsiniz bakalım. Sizi takip ettimyolun sonu beni buraya getirdi.
Allah yardimcin olsun. Bu ara transfer olacak olmus cok arkadasimiz var. Insallah hepsinden mujdeli haber alacagiz.merhabalar bende memorıalda tedavı gordum transfer yapılacak...allah herkese ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu ..tabı banada ınşallah..herkese bol sans
tüp yaptırdığın nasıl da belli oluyor
Baharcığım duygularını, üzüntünü çok iyi anlıyorum. Hepimiz yaşadık bu duyguları. İnsan çok üzülüyor, kırılıyor ... Allah yardımcın olsun. Ama bu yolda yılmak yok. İnşallah biraz toparlandığınızda eşin de sen de yeniden deneme gücü bulacaksınız.
Bercestem hamilelerin duaları kabul olur derler. Allah'ım inşallah sana ilk tedavinde ikiz nasip etsin :)
Sumeyye transfer yarın mı ? Belli oldu mu :26:
Serpil'e selamlarımı ilet canım. Dualarım onunla. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Arkadaşlar merhaba;
5 marta randevu verdi hastane. İnşallah pıt pıtları duyabilirizİdefix sende durumlar nedir ? Ben akşamları erkenden uyuyorum. Acayip uykum geliyor. Şu an bile uykum var.
Bahar40 sen nasıl oldun canım. İnşallah toparlamışsındır biraz. Dualarımdasın.
Sümeyye diğer topikte de yazdım ama görmedin sanırım.Maşallah yumoşlarına Rabbim can versin , kan versin onlara. Her daim duacınım.. İnşallah bu tedavide ikizlerine kavuşacaksın ...
Bisey olmaz canim. Stres yapma. Tedaviyi ne zaman dusunuyorsun ?Sağol canım bizze çok duaa eedin olmaazmı :26::26:
Bu arada ikinci tüpüm oolacak canım ama memorialde ilk
Bu aralar çok yoruldum okula gittim ya innşallah bir sıkıntı olmaz
İçimdeki yaraları göremiyorum ya her hareketten sonra aacaba yanlış bişey yapıyo muyum diyorum
Merhabalar; Bugün kalp atışını duydum çok şükür, birkaç gündür stresliydim bugün rahatladım Allahıma şükürler olsun darısı başına canım.. tüm isteyenlere nasip etsin rabbim...
Canım ben bu udi hindiden çok memnunum hhatta arkadaşlarımdan bazıları
Ssoğuk algınlığından dolayı. Önerdim çok memnunlar
Haatta bir arkadaşım beynimin daha çok çaalıştığını hissediyorum dedi
Ayy ben çook umutluyum yaaa
Rüyalarım okadar güzelki
İstanbula gidiyoruz eşimle tedaviye vapuura biniyoruz deniz haarika
Sonra ara sokaakta bir kadın yufka yapıyo bende isstiyorum birr güzel yedim
Sonrada gördüğüm kişlere. Dağıttım
İşte. Böyle Allah hayırlısını versin hepimize:
Merhabalar; Bugün kalp atışını duydum çok şükür, birkaç gündür stresliydim bugün rahatladım Allahıma şükürler olsun darısı başına canım.. tüm isteyenlere nasip etsin rabbim...
Bisey olmaz canim. Stres yapma. Tedaviyi ne zaman dusunuyorsun ?
Gozun aydin idefixcigim..Darisi basima. Insan bu haftalarda hamile olduğunu da pek hissedemiyor. Ben bazen unutuyorum :) Ama hep olumlu düşünüyorum. Allahin izniyle insallah kalp atisini duyacagim.
akasya teşekkur ederım.benım tup bebek işi yattı.2.dnemeyı duşunmuyoruz. eşimde ıstemıyor.hata nerde ıdye kendıme sorup duruyorum.transfere gıderken kasık agrılarım çok vardı reglı sancısı gıbı.doktoroda sordum bekleyelım rgelı olabılırım belkı dıye yok dedıler olur öyle kasılmalar dedıler.ayın 17 sınde reglı oldum.kanamam var pıhtı halınde yogun bır şekılde oluyor.keşke bekleseydım bır hafta dıyorum.
İnşallah hayırlısıyla sen ve tüm isteyenlere Rabbim anneliği nasip eder güzel rüyalarının sonu da güzel olur inşallah canım...
amin inşallah lutfen dua edın bizlerede...
Meraba canım kaaçıncı denemen doktorun kim memmorialde
Teddavin baaşladımı sonn soru
Sorun ne sizde
canım benım 3. denemem istabulda ilk defa yaptıracam umarım son olur..ilk denemem 6 haftalıktı bebek saglıksızdı gelısmedı kurtaj oldum..2 de kımyasal gebelık oldu..yumurta rezervım dusuk dedıler..ama memorıalda butun tahlıller yapıldı bır problem yok dedıler..eşimde zaten yok..ılk semra hocayla gorustum..sonra funda..ve en son aylın hoca ılgılendı..nur hoca yumurtaları topladı..yarın 3. gun telefon beklıyorum..pazartesı transfer olursa semra hoca yapacak ..boyle benım hıkayem..