- 21 Şubat 2014
- 53
- 2
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sol tüpüm tamamen tıkalı sağ tüpte ise az geçiş vardılakaroskopi neden oldun..bu arada benım 1 urfada 2. malatyada ..fsh yanımda degıl ama bulmaya calısırım..bu arada bende malatyada lakaroskoppi oldum
Ben geldim :) nasilsiniz bakalım. Sizi takip ettim yolun sonu beni buraya getirdi.
merhabalar bende memorıalda tedavı gordum transfer yapılacak...allah herkese ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu ..tabı banada ınşallah..herkese bol sans
yok artık nerden belli oluyomuş
Ama çok istiyorum sanki tek ben istiyorum
Merhabalar; Bugün kalp atışını duydum çok şükür, birkaç gündür stresliydim bugün rahatladım Allahıma şükürler olsun darısı başına canım.. tüm isteyenlere nasip etsin rabbim...
Canım ben bu udi hindiden çok memnunum hhatta arkadaşlarımdan bazıları
Ssoğuk algınlığından dolayı. Önerdim çok memnunlar
Haatta bir arkadaşım beynimin daha çok çaalıştığını hissediyorum dedi
Ayy ben çook umutluyum yaaa
Rüyalarım okadar güzelki
İstanbula gidiyoruz eşimle tedaviye vapuura biniyoruz deniz haarika
Sonra ara sokaakta bir kadın yufka yapıyo bende isstiyorum birr güzel yedim
Sonrada gördüğüm kişlere. Dağıttım
İşte. Böyle Allah hayırlısını versin hepimize:
Hosbuldum tatlisss :) bekleme sureci transfer öncesine göre çok iyi şükür. 3 gün mahvoldum resmen.yarin evimize donuyoruz.3 mart test günüm.Umarim sikica tutunur annesine güçlü cikar inşallah :)Umutu hic bilmiyorum ama Memorial tartismasiz bu iste en iyisi. Lab kalitesi doktor tecrubesi tup bebek icin olmazsa olmaz bir ayrinti. Memorial lab bu konuda cok basarili.
Kuzum hosgeldin. Nasil gidiyor bekleme sureci ? Bebisinle konus bol bol. Sev. Ben oyle yapmistim. Ve hep olumlu dusundum. Test tarihin ne zaman .
senin transferın ne zaman
Canım hangi arkadaşa soraacaksaan onun yazısının altında alıntı varrya onu tıkla.
inşallah sumeyyecim inşallah.Rabbim isteyen herkeze katından hayirli evlatlar versin.senin test günümuz ayni galiba 3 mart.11 yildir bekliyorum .Rabbim bizim için iyi olani bilir inşallah.seninde şimdiden hayirli olsun transferin.optm tatlim.Canım haberlerini arkadaşlardan aldım. Transferin olmasına çok sevindim. İn şee Allah o tek embrio sana bebiş olarak geri döner. Niyese senden çok umutluyum. Allah hayırlısı ile nasip eylesin. Seni burda görmek çok güzel
Canım hakkında hayırlısı olsun. Yarın benim de transferim var in şee Allah. Umarım her şey ylunda gider.
.
Canım haberlerini arkadaşlardan aldım. Transferin olmasına çok sevindim. İn şee Allah o tek embrio sana bebiş olarak geri döner. Niyese senden çok umutluyum. Allah hayırlısı ile nasip eylesin. Seni burda görmek çok güzel
Canım hakkında hayırlısı olsun. Yarın benim de transferim var in şee Allah. Umarım her şey ylunda gider.
Sıradan insanlar çok istiyorum der, bütün bedenimle istiyorum der. Tüp yaptıranlarsa hücreye kadar ine biliyorlar
Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına aldığın günleri de nasip eylesin.
Sen pozitif ol, in şee Allah bebişin de gelir. Ara sokaklar Memorial has.si, yufka yapan kadın Semra Kahraman , Yufka tüp tedavisi, onu yemenise kucağına alacağın bebek olarak yorumladım Çok güzel bir rüyaymış. İn şee Allah yorumum doğru çıkar.
Ud hindi'den memnun kalmanıza sevindim.
yarın yumurta toplanalı kac gun oldu senın..benım çarsamba toplandı
Transfer yarın ve yarın 5. gün oluyor. İn şee Allah minnoşlarım bir yaramazlık çıkarmazlar. İçime almak için sabırsızlanıyorum. Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün.
Akasya, memlekete gidiyormuşsun. Yolun açık olsun. Yarasın sana ve bebişine.
kusura bakmayin konuya mudahele olsum.öncellikle hakinizda hayirlisi olsun.ben de şuan 6. Deneme deyim. Son 2 denemem umutta yapildi.sizin gibi Memorial ve umut arasinda tercih yaptim ve umutu seçtim.sebebi emre bakircioglu ve mikrotese ameliyatı idi.son denemem şuan memorialde ve bhcg tarihini bekliyorum.bana hangisi daha iyiydi derseniz tabiki memiroal.keşke daha önce bu merkezi seçmiş olsaydim diyorum.
Anladım canım inşallah transferinde güzel geçer canım
Benim rezervim az amh 0.4
Fsh 16 senin. Temiz çıkmasına çok sevindim canım
Benim de 29 ocakta laporoskopim oldu şubat adetim geçti şimdi martı bekliyooruz
Benim doktorum nur hanım inşalla memorialde hamiş kalırız da son bulur bu arayışlar canım
Benim ikinci denemem ilki ankarada gürgan klinikteydi
benımde amh 0.4.arkadasım 3 yumurtam falan oluyor senın kac yumurtan oluyor.bu arada yasım 38
Hosbuldum tatlisss :) bekleme sureci transfer öncesine göre çok iyi şükür. 3 gün mahvoldum resmen.yarin evimize donuyoruz.3 mart test günüm.Umarim sikica tutunur annesine güçlü cikar inşallah :)
Transfer yarın ve yarın 5. gün oluyor. İn şee Allah minnoşlarım bir yaramazlık çıkarmazlar. İçime almak için sabırsızlanıyorum. Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün.
Akasya, memlekete gidiyormuşsun. Yolun açık olsun. Yarasın sana ve bebişine.
benımde amh 0.4.arkadasım 3 yumurtam falan oluyor senın kac yumurtan oluyor.bu arada yasım 38
Saat kacta transferin ??? Yoksa hastanede misin :)
Transfer saat ikideydi. 2:45'de yapıldı. İki tane miniğimi alıp geldim elhamdulillah. 4 tane (biri orta kalite) miniğim de dondurucuya gitti.