Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

lakaroskopi neden oldun..bu arada benım 1 urfada 2. malatyada ..fsh yanımda degıl ama bulmaya calısırım..bu arada bende malatyada lakaroskoppi oldum

lakaroskopi neden oldun..bu arada benım 1 urfada 2. malatyada ..fsh yanımda degıl ama bulmaya calısırım..bu arada bende malatyada lakaroskoppi oldum
Benim sol tüpüm tamamen tıkalı sağ tüpte ise az geçiş vardı
Tüplerde sıvı birikmesi oldu o yüzden tüplerin geçişlerini kapattılar
Yapışıklıklarım vardı onları açtılar miyomumu almışlar yok yok yani
Tabi ben histereskopide oldum anı zamanda
Peki laporoskopiden sonra adet kanaman ne kadar devam etti
Benim 11. Günn hala lekelenmem var

3 veya 4 gun benım adetım normalde de az oluyordu zaten..amelıyattan sonra bıraz daha azalmıstı..allah bıran once nasıp etsın evlatlarımızı inşallahh

Ben geldim :) nasilsiniz bakalım. Sizi takip ettim yolun sonu beni buraya getirdi.

Canım haberlerini arkadaşlardan aldım. Transferin olmasına çok sevindim. İn şee Allah o tek embrio sana bebiş olarak geri döner. Niyese senden çok umutluyum. Allah hayırlısı ile nasip eylesin. Seni burda görmek çok güzel

merhabalar bende memorıalda tedavı gordum transfer yapılacak...allah herkese ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu ..tabı banada ınşallah..herkese bol sans

Canım hakkında hayırlısı olsun. Yarın benim de transferim var in şee Allah. Umarım her şey ylunda gider.

yok artık nerden belli oluyomuş
Ama çok istiyorum sanki tek ben istiyorum

Sıradan insanlar çok istiyorum der, bütün bedenimle istiyorum der. Tüp yaptıranlarsa hücreye kadar ine biliyorlar

Merhabalar; Bugün kalp atışını duydum çok şükür, birkaç gündür stresliydim bugün rahatladım Allahıma şükürler olsun darısı başına canım.. tüm isteyenlere nasip etsin rabbim...

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına aldığın günleri de nasip eylesin.

Sen pozitif ol, in şee Allah bebişin de gelir. Ara sokaklar Memorial has.si, yufka yapan kadın Semra Kahraman , Yufka tüp tedavisi, onu yemenise kucağına alacağın bebek olarak yorumladım Çok güzel bir rüyaymış. İn şee Allah yorumum doğru çıkar.

Ud hindi'den memnun kalmanıza sevindim.

Hosbuldum tatlisss :) bekleme sureci transfer öncesine göre çok iyi şükür. 3 gün mahvoldum resmen.yarin evimize donuyoruz.3 mart test günüm.Umarim sikica tutunur annesine güçlü cikar inşallah :)

inşallah sumeyyecim inşallah.Rabbim isteyen herkeze katından hayirli evlatlar versin.senin test günümuz ayni galiba 3 mart.11 yildir bekliyorum .Rabbim bizim için iyi olani bilir inşallah.seninde şimdiden hayirli olsun transferin.optm tatlim.

İnşallah canım ya rüyamı iyiki ilk buraaya yazdım
Çok güzel yorumlar canım sağol
İnşallah canım seninde olacak iinşallaah

senin transferın ne zaman

yarın yumurta toplanalı kac gun oldu senın..benım çarsamba toplandı

Transfer yarın ve yarın 5. gün oluyor. İn şee Allah minnoşlarım bir yaramazlık çıkarmazlar. İçime almak için sabırsızlanıyorum. Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün.

Akasya, memlekete gidiyormuşsun. Yolun açık olsun. Yarasın sana ve bebişine.

hayırlısı olsun canım...sıkı sıkı tutunsunlar inşallah..hayırlı haberler alacagız inşallahh

bunu okudugum kendı adıma sevındım arkadasım sagol

benımde amh 0.4.arkadasım 3 yumurtam falan oluyor senın kac yumurtan oluyor.bu arada yasım 38

Hosbuldum tatlisss :) bekleme sureci transfer öncesine göre çok iyi şükür. 3 gün mahvoldum resmen.yarin evimize donuyoruz.3 mart test günüm.Umarim sikica tutunur annesine güçlü cikar inşallah :)

Hadi bakalim dualarim seninle canim benim. Sumeyye icin de senin icin de dua ediyorum ve iyi hissediyorum. Insallah 3 martta guzel haberlerini alacagiz.

Sagol canim. Yaradi bile. Ailemi gormek her zaman iyi geliyor bana. Transfer saatin belli oldu mu ? Rabbim omur boyu ayirmasin insallah. Iki tane transfer edilecek degil mi ?
benımde amh 0.4.arkadasım 3 yumurtam falan oluyor senın kac yumurtan oluyor.bu arada yasım 38

Belki tek yumurta ile bile hamile kalan cok arkadasimiz var . Ben de 35 yasindayim. Tek transferle cok sukur hamileyim.

Transfer saat ikideydi. 2:45'de yapıldı. İki tane miniğimi alıp geldim elhamdulillah. 4 tane (biri orta kalite) miniğim de dondurucuya gitti.

kac adet bırakabileklerini bizim istegimizle yapabılıyorlar mı..ben de ıkı tane bıraktırmak ıstıyorum..nasıl yardımcı oluyorlar sumeyye..bu arada ıyı haberlerını alacagız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…