Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin.Sümeyye bizi habersiz bırakma.. transferin yarın netleşir sanırım. Minnoşlarına kavuşmana az kaldı, 9 ay seninle inş.

Amin.Sümeyye bizi habersiz bırakma.. transferin yarın netleşir sanırım. Minnoşlarına kavuşmana az kaldı, 9 ay seninle inş.

İn şee Allah, haber veririm. Serpile Selamımı söyle. İn şee Allah güzel haberler almak kısmet olur. Allah yardımcısı olsun.

Arkadaşlar merhaba;

5 marta randevu verdi hastane. İnşallah pıt pıtları duyabiliriz İdefix sende durumlar nedir ? Ben akşamları erkenden uyuyorum. Acayip uykum geliyor. Şu an bile uykum var.

Bahar40 sen nasıl oldun canım. İnşallah toparlamışsındır biraz. Dualarımdasın.

Sümeyye diğer topikte de yazdım ama görmedin sanırım. Maşallah yumoşlarına Rabbim can versin , kan versin onlara. Her daim duacınım.. İnşallah bu tedavide ikizlerine kavuşacaksın ...

Gurganda benimde denemem oldu, bahçeci umuttada oldu maalesef kimyasal gebelikten ötesi olmuyor bahceciden memnunduk ama üst üste olmayınca insanin kafasi karisiyor genede ya bahçeci ya memorial dusunuyorum. Senin az kalmis tedaviye insallah burda yuzun guler

Ccanım çok. Sevindinm yumoşlarına hepsi canına can olssunlar innşaallaahh
Bennce ssürrmesee bugün transsserini yaparlardı
Demmekkki iyi durumları duamdasın. Canım
Peki ffsh ya iyyi geldimi uddi. Hindi

Hatırlıyorum senin yazılarını inşallah bu. Sefer olurr canım

Ohhh maaşallah canım.
Haddi artık pıt pıtlarına

Bu gün çok yoğundum. Hala da yapılacak işlerim var. Vemisafirler gelmeye de bilir. Ancak ben yine de hazırlanmalıyım. Duana canı gönülden amin diyorum. Senin de güzelhaberlerini bekliyorum.

Ccanım çok. Sevindinm yumoşlarına hepsi canına can olssunlar innşaallaahh
Bennce ssürrmesee bugün transsserini yaparlardı
Demmekkki iyi durumları duamdasın. Canım
Peki ffsh ya iyyi geldimi uddi. Hindi

Çok teşekkür ederim.

Embriolog da dedi, büyük ihtimalle cumaertesi transfer olucak diye. Ancak cuma da ola bilir dedi, yine de embrioların nasıl gelişeceyini Allah bilir.
Bende fsh'da sorun yoktu. Ben tedbir amaçlı içiyordum. Yani genel olarak. Vücudu temizlemek için.

Ohhh maaşallah canım.
Haddi artık pıt pıtlarına

akasya teşekkur ederım.benım tup bebek işi yattı.2.dnemeyı duşunmuyoruz. eşimde ıstemıyor.hata nerde ıdye kendıme sorup duruyorum.transfere gıderken kasık agrılarım çok vardı reglı sancısı gıbı.doktoroda sordum bekleyelım rgelı olabılırım belkı dıye yok dedıler olur öyle kasılmalar dedıler.ayın 17 sınde reglı oldum.kanamam var pıhtı halınde yogun bır şekılde oluyor.keşke bekleseydım bır hafta dıyorum.

Ahhh be güzelim şimdilik ona biraz zaman ver bence canım erkekler bizzden çok farklılar
Biz hemen topaarlaanıyoruz. Ama erkekler dahaa faazla zamanda toparlanıyolar
Bence hemmen tedaviden bahsetme canım belkide tüpe bile gerek kalmaaz inşallah
Bekleme. İşini aanlamadım canım tüp bebekte yumurta toplama ve transfer etme hepsinin zzamanı var ccanım
Bir hafta bekleyip transfer yapılamazz transsfer zamanı bizim fizyolojimizle ilgili
Senni çok iyi anlıyorum
Bende ilk tüp bebekte negattif. Aldım eminim tekrar deneyecektir eşin biraz sabretmen lazzım canım

ozlemo arkadsım bır sey soracagım benımde 4 negatıvım var .sonuncusu memorıalde.hep aklımda acaba umuta yada fulyayamı gıtseydım dıye bahcecı umutu ve memorıalı goren bırısı olarak sana sorum su.arada bır farklılık varmı sence.ben ıkıncısınıde memorıalde denemek ıstıyorum.hayırlısı bakalım

Benimde 4 denemem var birisi donmuş tedavi 3 tedavim umutta oldu, memoriale hic gitmedim dusunuyorum biara gitmeyi.4 demenin ikisi kimyasal gebelik oldu bizim durumda sebepsiz infertilite. Bahceci umut iyi bir yer ama benim olmadi ayni yerde 4 deneme mantikli olur mu bilmiyorum yani suan cok kararsizim merkez konusunda bende. Sanirim memorialde 1 denemen oldu memnun kaldiysan basarisida iyi degistirme istersen tabi bu konular cok hassas insan guvendigi yere gitmeli umarim senin icin hayirli olan yeri secersin

A.S.
Serpil'e dün transfer yapıldı.
2. kalite 7 hücreli 1 tane embriyo transferi yapılmış. Nur Hanım yapmış transferi.
Selamını iletirim canım. o da seni sordu.. senin transferin yarın muhtemelen.

Baharcığım duygularını, üzüntünü çok iyi anlıyorum. Hepimiz yaşadık bu duyguları. İnsan çok üzülüyor, kırılıyor ... Allah yardımcın olsun. Ama bu yolda yılmak yok. İnşallah biraz toparlandığınızda eşin de sen de yeniden deneme gücü bulacaksınız.

Bu duaaya tüm hücrelerimle AMİN diyorum
Okadar istiyorummki anlatamam

Bercestem hamilelerin duaları kabul olur derler. Allah'ım inşallah sana ilk tedavinde ikiz nasip etsin :)
tüp yaptırdığın nasıl da belli oluyor

Sumeyye transfer yarın mı ? Belli oldu mu :26:

A.S.
2. kalite 7 hücreli 1 tane embriyo transferi yapılmış. Nur Hanım yapmış transferi.

Serpil'e selamlarımı ilet canım. Dualarım onunla. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Son düzenleme:

Bir az var aradım. Transfer yarın olacakmış. Hakkımızda hayırlısı olsun. Zamanını yarın söyleyeceklermiş.

A.S.

Dün okuduğumda çok sevindim. İn şee Allah tek embriosu gözünün nuru bebişi olur. Allah can versin. Test gününü ne zamana vermişler?

Serpil de sen de hep dualarımdasınız. İnşallah Rabbim yavrularınıza can verir kan verir. Ben bu akşam memlekete gidiyorum. Yine cepten bakacağım. Transfer saatini yazarsan dua edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…