Ben de tedavideyim. Şu anda devam etmesini ümid ettiğim 7 minnoşum var. Bu gün 3. gün ve 4'nün durumu iyiymiş. Ya yarın ya da cumaertesi transfer olucak in şee Allah. Yarına misafir çağırıcam:18::18::18: Umarım minnoşlarım gelişimlerini güzelce sürdürür. Allah her şeyin hayırlısını nasip eylesin.
Amin.Sümeyye bizi habersiz bırakma.. transferin yarın netleşir sanırım. Minnoşlarına kavuşmana az kaldı, 9 ay seninle inş.
Yok canım ilaç ddahil değil inşallah Allahım hepimizxe yardım etsin :26: ben bu ssefer kendim herşeye karar vererek gittim
Olmazsada şu olmadı bu olmadı demeyecem inşallah hastaneden çok memnun kaldım
Bbirinci tüpü gürgan klinikte hiç memnun kalmadım
Martta tekrar tüpe başlıyorum memorialde şuana kadar herşey iiyi
Hiç kandırıldığımı düüşünmüyorum çünkü gürgan klinikte hep içimi kemiren bir güvensizliğim vardı
İnşallah sende memnun kalrsın
Ben de tedavideyim. Şu anda devam etmesini ümid ettiğim 7 minnoşum var. Bu gün 3. gün ve 4'nün durumu iyiymiş. Ya yarın ya da cumaertesi transfer olucak in şee Allah. Yarına misafir çağırıcam:18::18::18: Umarım minnoşlarım gelişimlerini güzelce sürdürür. Allah her şeyin hayırlısını nasip eylesin.
Gurganda benimde denemem oldu, bahçeci umuttada oldu maalesef kimyasal gebelikten ötesi olmuyor bahceciden memnunduk ama üst üste olmayınca insanin kafasi karisiyor genede ya bahçeci ya memorial dusunuyorum. Senin az kalmis tedaviye insallah burda yuzun guler
Arkadaşlar merhaba;
5 marta randevu verdi hastane. İnşallah pıt pıtları duyabilirizİdefix sende durumlar nedir ? Ben akşamları erkenden uyuyorum. Acayip uykum geliyor. Şu an bile uykum var.
Bahar40 sen nasıl oldun canım. İnşallah toparlamışsındır biraz. Dualarımdasın.
Sümeyye diğer topikte de yazdım ama görmedin sanırım.Maşallah yumoşlarına Rabbim can versin , kan versin onlara. Her daim duacınım.. İnşallah bu tedavide ikizlerine kavuşacaksın ...
Ohhh maaşallah canım.
Haddi artık pıt pıtlarına
Arkadaşlar merhaba;
5 marta randevu verdi hastane. İnşallah pıt pıtları duyabilirizİdefix sende durumlar nedir ? Ben akşamları erkenden uyuyorum. Acayip uykum geliyor. Şu an bile uykum var.
Bahar40 sen nasıl oldun canım. İnşallah toparlamışsındır biraz. Dualarımdasın.
Sümeyye diğer topikte de yazdım ama görmedin sanırım.Maşallah yumoşlarına: Rabbim can versin , kan versin onlara. Her daim duacınım.. İnşallah bu tedavide ikizlerine kavuşacaksın ...
Ccanım çok. Sevindinm yumoşlarına hepsi canına can olssunlar innşaallaahh
Bennce ssürrmesee bugün transsserini yaparlardı
Demmekkki iyi durumları duamdasın. Canım
Peki ffsh ya iyyi geldimi uddi. Hindi
Canım seninki de öyleYerim ben onun kulaklarını
Canım ilk tedavimde hamile kalmıştım. Maalesef bebeğimi kaybettimikinci tedavimde negatif oldu. Bu 3. dondurulmuş tedavimde tekar hamileyim Allah'a bin şükür..
Adet tarihinden hesaplayacaksın hamileliği. Benim de 18 ocak. Bakalım ne zaman çağıracaklar kalp kese için :26:
Özlemciğim evet bana da 3 hafta sonraya randevu al dediler. Sabırla bekliyorum.
benım transferım tutmadı.2. tüpüde duşunemıyorum.eşim istemıyor.artık umudum yok.böylece kalacak(
Ohhh maaşallah canım.
Haddi artık pıt pıtlarına
akasya teşekkur ederım.benım tup bebek işi yattı.2.dnemeyı duşunmuyoruz. eşimde ıstemıyor.hata nerde ıdye kendıme sorup duruyorum.transfere gıderken kasık agrılarım çok vardı reglı sancısı gıbı.doktoroda sordum bekleyelım rgelı olabılırım belkı dıye yok dedıler olur öyle kasılmalar dedıler.ayın 17 sınde reglı oldum.kanamam var pıhtı halınde yogun bır şekılde oluyor.keşke bekleseydım bır hafta dıyorum.
Gurganda benimde denemem oldu, bahçeci umuttada oldu maalesef kimyasal gebelikten ötesi olmuyor bahceciden memnunduk ama üst üste olmayınca insanin kafasi karisiyor genede ya bahçeci ya memorial dusunuyorum. Senin az kalmis tedaviye insallah burda yuzun guler
ozlemo arkadsım bır sey soracagım benımde 4 negatıvım var .sonuncusu memorıalde.hep aklımda acaba umuta yada fulyayamı gıtseydım dıye bahcecı umutu ve memorıalı goren bırısı olarak sana sorum su.arada bır farklılık varmı sence.ben ıkıncısınıde memorıalde denemek ıstıyorum.hayırlısı bakalım
Sagol bercestem. Darisi basina olsun canim
Bu duaaya tüm hücrelerimle AMİN diyorum
Okadar istiyorummki anlatamam
akasya teşekkur ederım.benım tup bebek işi yattı.2.dnemeyı duşunmuyoruz. eşimde ıstemıyor.hata nerde ıdye kendıme sorup duruyorum.transfere gıderken kasık agrılarım çok vardı reglı sancısı gıbı.doktoroda sordum bekleyelım rgelı olabılırım belkı dıye yok dedıler olur öyle kasılmalar dedıler.ayın 17 sınde reglı oldum.kanamam var pıhtı halınde yogun bır şekılde oluyor.keşke bekleseydım bır hafta dıyorum.
Bu duaaya tüm hücrelerimle AMİN diyorum
Okadar istiyorummki anlatamam
tüp yaptırdığın nasıl da belli oluyor
A.S.
Serpil'e dün transfer yapıldı.
2. kalite 7 hücreli 1 tane embriyo transferi yapılmış. Nur Hanım yapmış transferi.
Selamını iletirim canım. o da seni sordu.. senin transferin yarın muhtemelen.
Baharcığım duygularını, üzüntünü çok iyi anlıyorum. Hepimiz yaşadık bu duyguları. İnsan çok üzülüyor, kırılıyor ... Allah yardımcın olsun. Ama bu yolda yılmak yok. İnşallah biraz toparlandığınızda eşin de sen de yeniden deneme gücü bulacaksınız.
Bercestem hamilelerin duaları kabul olur derler. Allah'ım inşallah sana ilk tedavinde ikiz nasip etsin :)
Sumeyye transfer yarın mı ? Belli oldu mu :26:
Serpil'e selamlarımı ilet canım. Dualarım onunla. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
A.S.
Serpil'e dün transfer yapıldı.
2. kalite 7 hücreli 1 tane embriyo transferi yapılmış. Nur Hanım yapmış transferi.
Selamını iletirim canım. o da seni sordu.. senin transferin yarın muhtemelen.
Bir az var aradım. Transfer yarın olacakmış. Hakkımızda hayırlısı olsun. Zamanını yarın söyleyeceklermiş.
Dün okuduğumda çok sevindim. İn şee Allah tek embriosu gözünün nuru bebişi olur. Allah can versin. Test gününü ne zamana vermişler?