Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sonucuna gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Yeniden deneme gücü versin. Son negatifin olsun insalah

Çok üzüldüm Allah sabrını verir inşallah.. Nasip bugüne değilmiş umudunu yitirme, bizlerin sınavı da böyle işte.. Rabbim bizlere ve tüm isteyenlere anneliği nasip etsin inşallah...

çok üzüldüm allah sabrını verir inşallah.. Nasip bugüne değilmiş umudunu yitirme, bizlerin sınavı da böyle işte.. Rabbim bizlere ve tüm isteyenlere anneliği nasip etsin inşallah...

kızlar çok teşekkur edrım. Benımle paylaştıgınız ıçın çok uzuldum

Günaydın kızlar,

Akasyam, takviminin çok cici duruyor hayırlı uğurlu olsun :)

Günaydın kızlar,

Akasyam, takviminin çok cici duruyor hayırlı uğurlu olsun :)

Canım seninki de öyle Yerim ben onun kulaklarını

Bilgisi olan yok mu??

Canım ilaçsız tedavi yöönttemimi bilmiyyorum
Ama tüp 2100. Eavro ben. Yeni. Laporroskopi ve histereskopi. Oldum.
6000 lirraa ama benim. Rahim çok sıkıntılıydı yapılmması ggerrekmezsee yapmazlar canım
Been çok memnunum inşşallah böyle de dedvam eder

İlaç dahil değil sanirim 2100 euroya
Bende muayeneye gitmeyi düşünüyorum Semra karamana ama tüp olarak kararimi veremedim daha.Rabbim YARDIMCINIZ olsun..

İlaç dahil değil sanirim 2100 euroya
Bende muayeneye gitmeyi düşünüyorum Semra karamana ama tüp olarak kararimi veremedim daha.Rabbim YARDIMCINIZ olsun..

Yok canım ilaç ddahil değil inşallah Allahım hepimizxe yardım etsin :26: ben bu ssefer kendim herşeye karar vererek gittim
Olmazsada şu olmadı bu olmadı demeyecem inşallah hastaneden çok memnun kaldım
Bbirinci tüpü gürgan klinikte hiç memnun kalmadım
Martta tekrar tüpe başlıyorum memorialde şuana kadar herşey iiyi
Hiç kandırıldığımı düüşünmüyorum çünkü gürgan klinikte hep içimi kemiren bir güvensizliğim vardı
İnşallah sende memnun kalrsın

Son düzenleme:
Ben de tedavideyim. Şu anda devam etmesini ümid ettiğim 7 minnoşum var. Bu gün 3. gün ve 4'nün durumu iyiymiş. Ya yarın ya da cumaertesi transfer olucak in şee Allah. Yarına misafir çağırıcam:18::18::18: Umarım minnoşlarım gelişimlerini güzelce sürdürür. Allah her şeyin hayırlısını nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…