Canım ilk tedavimde hamile kalmıştım. Maalesef bebeğimi kaybettimikinci tedavimde negatif oldu. Bu 3. dondurulmuş tedavimde tekar hamileyim Allah'a bin şükür..
Adet tarihinden hesaplayacaksın hamileliği. Benim de 18 ocak. Bakalım ne zaman çağıracaklar kalp kese için :26:
Şart değil canım. İlk test pakete dahil. Ücretsiz. İkinci ücretli. Ama ben 2. yi orda yaptırmadım. Fiyatını bilmiyorum.
AKASYA BEN TAHLIL YAPTIRDIM. DEGERIM 5 İN ALTINDA MALESEF
Canım ilk tedavimde hamile kalmıştım. Maalesef bebeğimi kaybettimikinci tedavimde negatif oldu. Bu 3. dondurulmuş tedavimde tekar hamileyim Allah'a bin şükür..
Adet tarihinden hesaplayacaksın hamileliği. Benim de 18 ocak. Bakalım ne zaman çağıracaklar kalp kese için :26:
AKASYA BEN TAHLIL YAPTIRDIM. DEGERIM 5 İN ALTINDA MALESEF
AMA HALA KASIKLARIM AGRIYOR SABAH KANAMA OLMUŞ.BENİM BEBİŞ GELMEK ISTEMEDİ
Şart değil canım. İlk test pakete dahil. Ücretsiz. İkinci ücretli. Ama ben 2. yi orda yaptırmadım. Fiyatını bilmiyorum.
Akasya, en son girdigim sayfadan okurken, icimden kesin hamile diye dusundum...sabirsizlikla okudum sayfalari....hamileyimi okuyunca kocaman gulumseme rahatlama mutluluk doldu icime.....cok sevindim cok senin adina...Insallah saglikla bebegini kucagina alirsin...AMINNN....
Sonucuna gerçekten çok üzüldüm.Rabbim sabır versin. Yeniden deneme gücü versin. Son negatifin olsun insalah
Akasya, en son girdigim sayfadan okurken, icimden kesin hamile diye dusundum...sabirsizlikla okudum sayfalari....hamileyimi okuyunca kocaman gulumseme rahatlama mutluluk doldu icime.....cok sevindim cok senin adina...Insallah saglikla bebegini kucagina alirsin...AMINNN....
Çok sağol Teyze.. Güzel dileklerine çoook teşekkür ederimDarısı başına inşallah..
çok üzüldüm allah sabrını verir inşallah.. Nasip bugüne değilmiş umudunu yitirme, bizlerin sınavı da böyle işte.. Rabbim bizlere ve tüm isteyenlere anneliği nasip etsin inşallah...
pardon arkadaşlar benımle paylaştıgınız ıçın çok memnun oldum. Bu olay benı bıraz uzdukızlar çok teşekkur edrım. Benımle paylaştıgınız ıçın çok uzuldum
pardon arkadaşlar benımle paylaştıgınız ıçın çok memnun oldum. Bu olay benı bıraz uzdu
Akasya beni 3 hafta sonraya çağırdılar kese ve kalp atışı için, 1 haftam kaldı. Beklemek çok zormuş
Akasya beni 3 hafta sonraya çağırdılar kese ve kalp atışı için, 1 haftam kaldı. Beklemek çok zormuş
asozlem hayatımda geçmek bilmeyen 3 hafta, hergün 1 yıl gibi gelmişti. ama çok şükür ki geçti.
sen de inş duyarsın bebişin pıtpıtlarını..
Günaydın kızlar,
Akasyam, takviminin çok cici duruyor hayırlı uğurlu olsun :)
Özlemciğim evet bana da 3 hafta sonraya randevu al dediler. Sabırla bekliyorum.
asozlem hayatımda geçmek bilmeyen 3 hafta, hergün 1 yıl gibi gelmişti. ama çok şükür ki geçti.
sen de inş duyarsın bebişin pıtpıtlarını..
amin canım, inşallah
İlacsiz tüp bebek ücreti nekadar memorialde?? Laparoskobi hemen hemen herkese yapıyorlar sanirim onun ücreti nedir???
Bilgisi olan yok mu??
Canım ilaçsız tedavi yöönttemimi bilmiyyorum
Ama tüp 2100. Eavro ben. Yeni. Laporroskopi ve histereskopi. Oldum.
6000 lirraa ama benim. Rahim çok sıkıntılıydı yapılmması ggerrekmezsee yapmazlar canım
Been çok memnunum inşşallah böyle de dedvam eder
İlaç dahil değil sanirim 2100 euroya
Bende muayeneye gitmeyi düşünüyorum Semra karamana ama tüp olarak kararimi veremedim daha.Rabbim YARDIMCINIZ olsun..