mrb arkadaşlar ben memorial gelmek istiyorum sorunum pkos konyalıyım yakınlarında öğr evi yada uygun ucretli kalaçak yer varmı? sizler ist olunca yardım edersıniz dedim cooook sagoun
mrb arkadaşlar ben memorial gelmek istiyorum sorunum pkos konyalıyım yakınlarında öğr evi yada uygun ucretli kalaçak yer varmı? sizler ist olunca yardım edersıniz dedim cooook sagoun
zeynepçiğim yakınlarda beyoğlu öğretmenevi var. Kalanlar çok memnundu. Temizmiş. Netten araştır istersen.
kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktıNur hanım pozitif dedi. Yarın 2. Testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım
canım bende memorial de tedavi olmustum kasimpasa da bi otel var otelin adı demircan otel. Memorial de tedavi olanlar genelde orada kaliiiyorlar. Geceligi 2 kisi 80 - 90 civariydi.. Luks bi sey bekleme.. Kahvalti yok civar yerlerden hallediyorsun yemek isini... Ogretmen evi pahali gelmisti bize yani hesaplayinca 2 sene once neredeyse 1500 - 1700 gibi tutmustu 2 kisi... Taksim ogretmen evinden bahsediyorum tabi ben...
Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktıNur Hanım pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım
Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktıNur Hanım pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım
Az kalmış canım yaa sabret sakın erkenden yapma test
Bekliyoruz canım güzel cevaplarını
evet berceste erkenden test yapıp moral bozmak ıstemıyorum.sabr edecem.ınşallah tutmuştur.hepinizin dualarına ıhtıyacımız var
allah razı olsun.
allah rzı olsun canım benkonyada olunca caresizlik işte................sen daha iiiii anlarsın SENİN TEDAVİN OLUMLUMU OLDU BENİM PKOS CANIM SENDE İLDİŞINDAN MI GELİYORSUN?TEDAVİN KAC GÜN SÜRMÜŞTÜ? SORUNUNUZ NEYDİ?ÖZEL OLMASA TABİ
Çook sevindim.. Allah tamamına erdirsin canım ya çook sevindim.. İnşallah değerlerin katlar canım.. Baharın da iyi haberlerini alırız inşallah..
ne güzel allah bizlerede nasip etsin allah gönlüne göre versin inşallah
akasyacigin ben 12sinde saat 2 de murat beyin yanindaydim.hemsire geldi birinin hamile oldugunu soyledi oda o benim hastam degildi dedi.sonra sordum zor bir surecli hastaydi dedi.simdi anladim o sendin
Canım çok sevindiiimmmm inşallahhhhhhh katlanarak bissürü bissürü artar çok mutluyum gerçekten canım
Allahım hep böyle güzel haberler verelim burdan inşallahhhhhh
Yaaaa su an gece olmasa evde de yalniz olsaydim cigligi basicaktim yasasiiiiin diyee:)) boyle basari hikayelerini duydukca oyle cok seviniyorumki sanki bir karanlik kuyudayiz hepimiz tek tek cikicaz insallah.cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina alirsinn
Dua eetmezmiyim canım yaa dün akşam akasyanın hamişliğine ne kadar seviindim
Pazartesi senin ve bebğinin günü olsun
Yaaaa su an gece olmasa evde de yalniz olsaydim cigligi basicaktim yasasiiiiin diyee:)) boyle basari hikayelerini duydukca oyle cok seviniyorumki sanki bir karanlik kuyudayiz hepimiz tek tek cikicaz insallah.cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina alirsinn
Canım benım akasya hamiş mi bu habere nekadar sevındım anlatamam.inşallah benden de hami haberleri alırız.
Nasılsın canım ? Senin de test gününe az kaldı. İnşallah müjdeli haberlerini alacağız