- 17 Ekim 2010
- 3.405
- 182
akasyaaaaa çok mutlu oldum anlatamam .tebrık ederım senı canım.
Sağol Baharcığım.. Bu ay çok bereketli. İdefix de hamile.. İnşallah sen de hamilesin Hep pozitif düşün. Dua ediyorum sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akasyaaaaa çok mutlu oldum anlatamam .tebrık ederım senı canım.
tebrık ederım çok sevındım anlatamam ne kadar mutlu oldugumu ıçıme bır heyecan bastı.inşallah pazartesıyı ıple cekıyorum.akasyacıgım belırtılerın oldu mu.hşissettın mı
Sağol Baharcığım.. Bu ay çok bereketli. İdefix de hamile.. İnşallah sen de hamilesin Hep pozitif düşün. Dua ediyorum sana
Belirtim çoktu. Transferin 2. günü midem yanmaya başladı. Hafif baş dönmelerim oldu. Dudaklarım çok kurudu. Hep su içtim. Yine de kuruluk geçmedi. Tuvalete gittim sık sık. Annem bile farketti anormal birşey olduğunu :) Göğüslerim biraz sisti ve acıdı. Ama çok değil. Arada titreme tuttu. Gece üşüyerek uyandım. Halsizdim. Ancak en bariz belirtim göğüslerim, mide yanmam ve dudak kuruluğu ile su ihtiyacımdı. Çarşamba midem öyle çok yandı ki yemek bile yiyemiyordum. Öyle işte[/QUO
ilk bebışın mı akasya ılk denemen mı
Hepinizden Alllah razi olsun canlar. Tranaferim dun oldu. Cok sukur embiryom guzelce cozulmus. Rapor aldim. Evdeyim. Dinleniyorum. Pazartesi is basi. 14 subat test tarihim :)
Hayırlı olsun dualarım seninle Rabbim cümlemize anneliği nasip eder inşallah
ıdefıks çok mutlu oldum tebrık ederım canım.akasyanın da senın de guzel haberlerını aldım.içime bır heyecan kapladı.ilk denemen mıydı
ıdefıks çok mutlu oldum tebrık ederım canım.akasyanın da senın de guzel haberlerını aldım.içime bır heyecan kapladı.ilk denemen mıydı
İnşallah senin de güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle, içime doğuyor seninde hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız.. benim 3. denememdi canım.
Sağol idefixciğim. Değerim katlamış çok şükür. 122 olmuş. Senin adet tarihi neydi ? Belki hastanede karşılaşırız.
Çok sevindim şükürler olsun... değerinde gayet güzel katlamış maşallah.. ben istanbuldan değilim canım bulunduğum şehirden takibi yaptırıyorum sonra fakslıyorum.. Adet tarihim 10 ocaktı. şuan kaç haftalıktır nur hanımla konuştun mu. ben salı günü keseyi gördüm doktor 3 haftalık gibi dedi ama güvenemedim kafam karıştı..
Sağol idefixciğim. Değerim katlamış çok şükür. 122 olmuş. Senin adet tarihi neydi ? Belki hastanede karşılaşırız.
Çok sevindim şükürler olsun... değerinde gayet güzel katlamış maşallah.. ben istanbuldan değilim canım bulunduğum şehirden takibi yaptırıyorum sonra fakslıyorum.. Adet tarihim 10 ocaktı. şuan kaç haftalıktır nur hanımla konuştun mu. ben salı günü keseyi gördüm doktor 3 haftalık gibi dedi ama güvenemedim kafam karıştı..
kafan karışmakta haklısın transfer olalı 3 hafta olmadı sanıyorum.
kafan karışmakta haklısın transfer olalı 3 hafta olmadı sanıyorum.
kızlar tahlılın memorıalda olması şart mı. bırde ne kadara yapıyorlar.
Belirtim çoktu. Transferin 2. günü midem yanmaya başladı. Hafif baş dönmelerim oldu. Dudaklarım çok kurudu. Hep su içtim. Yine de kuruluk geçmedi. Tuvalete gittim sık sık. Annem bile farketti anormal birşey olduğunu :) Göğüslerim biraz sisti ve acıdı. Ama çok değil. Arada titreme tuttu. Gece üşüyerek uyandım. Halsizdim. Ancak en bariz belirtim göğüslerim, mide yanmam ve dudak kuruluğu ile su ihtiyacımdı. Çarşamba midem öyle çok yandı ki yemek bile yiyemiyordum. Öyle işte[/QUO
ilk bebışın mı akasya ılk denemen mı
Canım ilk tedavimde hamile kalmıştım. Maalesef bebeğimi kaybettim ikinci tedavimde negatif oldu. Bu 3. dondurulmuş tedavimde tekar hamileyim Allah'a bin şükür..
Adet tarihinden hesaplayacaksın hamileliği. Benim de 18 ocak. Bakalım ne zaman çağıracaklar kalp kese için :26:
kızlar tahlılın memorıalda olması şart mı. bırde ne kadara yapıyorlar.
Şart değil canım. İlk test pakete dahil. Ücretsiz. İkinci ücretli. Ama ben 2. yi orda yaptırmadım. Fiyatını bilmiyorum.
Ben il disindan geldim Eskisehir den... İlk tedavimdi olumlu oldu.. Su an bebegim 10 aylik.. ve tekrar dogal yollarla hamileyim o da 3,5 aylik
cok sukur... Benim yumurta rezervim yoktu hatta tek altın yumurtaydı cok sukur bebegimizle beraberiz...
Tedavim 12 gun surdu ben otelde 13 gun felan kaldim... iki kisi olunca tabi maddi yonden herseyi hesapliyorsun.. Dedigim otel luksdegil ortanin altinda bir otel ama sonucta oraya verdigin parayi da hesaplamak zorundasin... oraya yakin bi yer vardi Belediyenin sosyal bi yeri.. Kasimpasa belediyesinin ordan yemekleri yemistik.. o zaman iyiydi.. balık, ızgara , salata vs vs hersey vardi.. denize nazir..
Otelin arka sokagindan taksiye biniyorduk her sabah, 10 tl civari bizi hastanenin kapisinin onune birakiyordu. Kendi sahsi arabamiz da vardi ama park probleminden dolayi otelin onunden hic cikarmadik onu ondan sonra da her yere taksiyle, otobusle, metroyla gittik...
rica ederim ne demek.. Sizden de razı olsun... baska sorunuz varsa sewe sewe cvplarım..ALLAH senden razı olsun anım coook sağol iyiki varsınz bizlere yol gösteriyorsunuz hic bir cıkarınız olmadan ALLAH evlatlarına uzun ömur versin......
Canim ben istanbuldayim. Ogretmen arkadaslar vardi sehir disindan gelen. Beyoğlu ogretmenevini onlardab biliyrm. Benim genetik problemim var. O yuzden pgtli tup bebek yapildi.akasya 78 sende ildişindan geliyorsn sanırım nerelisin problemin nedir kısaca bilgi verırsen coook sagol
günaydın arkadaşlar.ben de 29 ocakta semra hanım ve nur hanıma muayene oldum.eşimde 13-14 kromozam translakasyonu var.ürolog ile görüştük.ve varikosel ameliyatı olacak.varikoselden sonra 3-6 ay ara vereceğiz.bu arada eşime proxeed plus kullanmaya başladı.üroloğumuz temmuz gibi mikro tese ile tüp bebek yaparız dedi.tabi umarım genetik sorun çıkmaz ve gebelik devam eder.bu benim 5. denemem .rabbim herkese nasip etsin.bir de forumda edirneli hemşerim vardı.onun sonucu nasıl.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Ben il disindan geldim Eskisehir den... İlk tedavimdi olumlu oldu.. Su an bebegim 10 aylik.. ve tekrar dogal yollarla hamileyim o da 3,5 aylik
cok sukur... Benim yumurta rezervim yoktu hatta tek altın yumurtaydı cok sukur bebegimizle beraberiz...
Tedavim 12 gun surdu ben otelde 13 gun felan kaldim... iki kisi olunca tabi maddi yonden herseyi hesapliyorsun.. Dedigim otel luksdegil ortanin altinda bir otel ama sonucta oraya verdigin parayi da hesaplamak zorundasin... oraya yakin bi yer vardi Belediyenin sosyal bi yeri.. Kasimpasa belediyesinin ordan yemekleri yemistik.. o zaman iyiydi.. balık, ızgara , salata vs vs hersey vardi.. denize nazir..
Otelin arka sokagindan taksiye biniyorduk her sabah, 10 tl civari bizi hastanenin kapisinin onune birakiyordu. Kendi sahsi arabamiz da vardi ama park probleminden dolayi otelin onunden hic cikarmadik onu ondan sonra da her yere taksiyle, otobusle, metroyla gittik...