Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tebrık ederım çok sevındım anlatamam ne kadar mutlu oldugumu ıçıme bır heyecan bastı.inşallah pazartesıyı ıple cekıyorum.akasyacıgım belırtılerın oldu mu.hşissettın mı

Belirtim çoktu. Transferin 2. günü midem yanmaya başladı. Hafif baş dönmelerim oldu. Dudaklarım çok kurudu. Hep su içtim. Yine de kuruluk geçmedi. Tuvalete gittim sık sık. Annem bile farketti anormal birşey olduğunu :) Göğüslerim biraz sisti ve acıdı. Ama çok değil. Arada titreme tuttu. Gece üşüyerek uyandım. Halsizdim. Ancak en bariz belirtim göğüslerim, mide yanmam ve dudak kuruluğu ile su ihtiyacımdı. Çarşamba midem öyle çok yandı ki yemek bile yiyemiyordum. Öyle işte

günaydın arkadaşlar.ben de 29 ocakta semra hanım ve nur hanıma muayene oldum.eşimde 13-14 kromozam translakasyonu var.ürolog ile görüştük.ve varikosel ameliyatı olacak.varikoselden sonra 3-6 ay ara vereceğiz.bu arada eşime proxeed plus kullanmaya başladı.üroloğumuz temmuz gibi mikro tese ile tüp bebek yaparız dedi.tabi umarım genetik sorun çıkmaz ve gebelik devam eder.bu benim 5. denemem .rabbim herkese nasip etsin.bir de forumda edirneli hemşerim vardı.onun sonucu nasıl.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

ALLAH senden razı olsun anım coook sağol iyiki varsınz bizlere yol gösteriyorsunuz hic bir cıkarınız olmadan ALLAH evlatlarına uzun ömur versin......

akasya 78 sende ildişindan geliyorsn sanırım nerelisin problemin nedir kısaca bilgi verırsen coook sagol

ALLAH senden razı olsun anım coook sağol iyiki varsınz bizlere yol gösteriyorsunuz hic bir cıkarınız olmadan ALLAH evlatlarına uzun ömur versin......
rica ederim ne demek.. Sizden de razı olsun... baska sorunuz varsa sewe sewe cvplarım..
Allah bebeğinize tez zamanda kavustursun

akasya 78 sende ildişindan geliyorsn sanırım nerelisin problemin nedir kısaca bilgi verırsen coook sagol
Canim ben istanbuldayim. Ogretmen arkadaslar vardi sehir disindan gelen. Beyoğlu ogretmenevini onlardab biliyrm. Benim genetik problemim var. O yuzden pgtli tup bebek yapildi.

Canim merhaba, mesajini gorunce yazmadan gecemedim. Masallah iki yavruna da. Rabbim cok buyuk ilk once tek embriyoyla geldi melegin simdi de dogal yoldan. Allah tamamina erdirsin insaallah...

Aayy. Canım ALLAAH ŞİFANI VERSİN inşalah bende 29. Ocakta bende oradaydım ama amelyathanedeydim
Arada. Gel canım bizz burada mmemorial ailesiyiz
Kocaman bir hamişler orddusu olacazz inşallah memoriallin hamiş ordussu

Çok sağol cannım bizlere umut oluyorsunuz benimde rezerv azlığım var tüplerimde sıvı. Birikmesi vardı
Bu ssömestrde laapo. Ve histe. Oldum mart adetiyleede başlayaacaam. İnşallah
BAzen diyorumki çok zor diiyorum boşuna uğğraaşııyorsun
Ama sizin gibi gerçek mucizeler gelip. Bak ben baaşardım deyince içim çoşuyo
İnşaalah bende ve tüm arkadaşşlarımda hamişliğinni buradan yaazacak canım
Çok sağol gerçekten

Baharcığım sonucun çıktı mı :26: Merakla heyecanla bekliyorum. Öğrenince yaz bize GÜzel haberler gelecek ben inanıyorum

İlacsiz tüp bebek ücreti nekadar memorialde?? Laparoskobi hemen hemen herkese yapıyorlar sanirim onun ücreti nedir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…