Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

mrb arkadaşlar ben memorial gelmek istiyorum sorunum pkos konyalıyım yakınlarında öğr evi yada uygun ucretli kalaçak yer varmı? sizler ist olunca yardım edersıniz dedim cooook sagoun

canım bende memorial de tedavi olmustum Kasimpasa da bi otel var otelin adı Demircan otel. Memorial de tedavi olanlar genelde orada kaliiiyorlar. Geceligi 2 kisi 80 - 90 civariydi.. Luks bi sey bekleme.. kahvalti yok civar yerlerden hallediyorsun yemek isini... ogretmen evi pahali gelmisti bize yani hesaplayinca 2 sene once neredeyse 1500 - 1700 gibi tutmustu 2 kisi... Taksim ogretmen evinden bahsediyorum tabi ben...

Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktı :nazar::nazar::nazar: Nur Hanım pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım :KK16:

mrb arkadaşlar ben memorial gelmek istiyorum sorunum pkos konyalıyım yakınlarında öğr evi yada uygun ucretli kalaçak yer varmı? sizler ist olunca yardım edersıniz dedim cooook sagoun

Zeynepçiğim yakınlarda Beyoğlu Öğretmenevi var. Kalanlar çok memnundu. Temizmiş. Netten araştır istersen.

kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktı :nazar::nazar::nazar: Nur hanım pozitif dedi. Yarın 2. Testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım :KK16:

ne güzel allah bizlerede nasip etsin allah gönlüne göre versin inşallah

canım bende memorial de tedavi olmustum kasimpasa da bi otel var otelin adı demircan otel. Memorial de tedavi olanlar genelde orada kaliiiyorlar. Geceligi 2 kisi 80 - 90 civariydi.. Luks bi sey bekleme.. Kahvalti yok civar yerlerden hallediyorsun yemek isini... Ogretmen evi pahali gelmisti bize yani hesaplayinca 2 sene once neredeyse 1500 - 1700 gibi tutmustu 2 kisi... Taksim ogretmen evinden bahsediyorum tabi ben...

allah rzı olsun canım benkonyada olunca caresizlik işte................sen daha iiiii anlarsın SENİN TEDAVİN OLUMLUMU OLDU BENİM PKOS CANIM SENDE İLDİŞINDAN MI GELİYORSUN?TEDAVİN KAC GÜN SÜRMÜŞTÜ? SORUNUNUZ NEYDİ?ÖZEL OLMASA TABİ

Son düzenleme:
Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktı :nazar::nazar::nazar: Nur Hanım pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım :KK16:

Çook sevindim.. Allah tamamına erdirsin canım ya çook sevindim.. İnşallah değerlerin katlar canım.. Baharın da iyi haberlerini alırız inşallah..

akasyacigin ben 12sinde saat 2 de murat beyin yanindaydim.hemsire geldi birinin hamile oldugunu soyledi oda o benim hastam degildi dedi.sonra sordum zor bir surecli hastaydi dedi.simdi anladim o sendin

Canım çok sevindiiimmmm inşallahhhhhhh katlanarak bissürü bissürü artar çok mutluyum gerçekten canım
Allahım hep böyle güzel haberler verelim burdan inşallahhhhhh :KK16::KK16::KK16:

Merhaba ben ocak ayında tedavi gördüm Beyoğlu öğretmen evinde kaldım çok beğendim, tek dolmuş ile 10 dk. da gidiliyor. ayrıca Hastanede dış takip de yapılıyor ben reglin 2. günü gittim sonrada yumurta toplamada 4 gün kaldım geri evime geldim. transfer sabahı da tekrar gittim 1 gece kalıp evime döndüm. Birde hastane yakınlarında uygun fiyatlı bir otel varmış halkla ilişkilerden söylediler. Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Son düzenleme:

Yaaaa su an gece olmasa evde de yalniz olsaydim cigligi basicaktim yasasiiiiin diyee:)) boyle basari hikayelerini duydukca oyle cok seviniyorumki sanki bir karanlik kuyudayiz hepimiz tek tek cikicaz insallah.cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina alirsinn

evet berceste erkenden test yapıp moral bozmak ıstemıyorum.sabr edecem.ınşallah tutmuştur.hepinizin dualarına ıhtıyacımız var
allah razı olsun.

Dua eetmezmiyim canım yaa dün akşam akasyanın hamişliğine ne kadar seviindim
Pazartesi senin ve bebğinin günü olsun :KK16::KK16:

allah rzı olsun canım benkonyada olunca caresizlik işte................sen daha iiiii anlarsın SENİN TEDAVİN OLUMLUMU OLDU BENİM PKOS CANIM SENDE İLDİŞINDAN MI GELİYORSUN?TEDAVİN KAC GÜN SÜRMÜŞTÜ? SORUNUNUZ NEYDİ?ÖZEL OLMASA TABİ

Ben il disindan geldim Eskisehir den... İlk tedavimdi olumlu oldu:nazar::nazar:.. Su an bebegim 10 aylik.. ve tekrar dogal yollarla hamileyim o da 3,5 aylik:nazar::nazar::nazar:
cok sukur... Benim yumurta rezervim yoktu hatta tek altın yumurtaydı cok sukur bebegimizle beraberiz...
Tedavim 12 gun surdu ben otelde 13 gun felan kaldim... iki kisi olunca tabi maddi yonden herseyi hesapliyorsun.. Dedigim otel luksdegil ortanin altinda bir otel ama sonucta oraya verdigin parayi da hesaplamak zorundasin... oraya yakin bi yer vardi Belediyenin sosyal bi yeri.. Kasimpasa belediyesinin ordan yemekleri yemistik.. o zaman iyiydi.. balık, ızgara , salata vs vs hersey vardi.. denize nazir..
Otelin arka sokagindan taksiye biniyorduk her sabah, 10 tl civari bizi hastanenin kapisinin onune birakiyordu. Kendi sahsi arabamiz da vardi ama park probleminden dolayi otelin onunden hic cikarmadik onu:KK1: ondan sonra da her yere taksiyle, otobusle, metroyla gittik...

Çook sevindim.. Allah tamamına erdirsin canım ya çook sevindim.. İnşallah değerlerin katlar canım.. Baharın da iyi haberlerini alırız inşallah..

Sağol idefixciğim. Değerim katlamış çok şükür. 122 olmuş. :nazar::nazar: Senin adet tarihi neydi ? Belki hastanede karşılaşırız. :KK31:

ne güzel allah bizlerede nasip etsin allah gönlüne göre versin inşallah

Amin canım. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

akasyacigin ben 12sinde saat 2 de murat beyin yanindaydim.hemsire geldi birinin hamile oldugunu soyledi oda o benim hastam degildi dedi.sonra sordum zor bir surecli hastaydi dedi.simdi anladim o sendin

Belki evet benim pgtli olduğu için epey zordu. Ama ben testi Ataşehir memorialda yaptırdım. Şişli ekranına düşmüştür de ben olduğumu nasıl anladın merak ettim :KK1: O gün testi pozitif çıkan bir sürü insan olabilir de.. :KK53:
Canım çok sevindiiimmmm inşallahhhhhhh katlanarak bissürü bissürü artar çok mutluyum gerçekten canım
Allahım hep böyle güzel haberler verelim burdan inşallahhhhhh :KK16::KK16::KK16:

Sağol bercestem.... Darısı sizlerin başına. Dualarımdasın :KK16:

Yaaaa su an gece olmasa evde de yalniz olsaydim cigligi basicaktim yasasiiiiin diyee:)) boyle basari hikayelerini duydukca oyle cok seviniyorumki sanki bir karanlik kuyudayiz hepimiz tek tek cikicaz insallah.cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina alirsinn

Canım çok sağol. İnşallah hepimiz çıkacağız bu kuyudan. :KK16:

akasyaaaaa çok mutlu oldum anlatamam .tebrık ederım senı canım.

Canım benım akasya hamiş mi bu habere nekadar sevındım anlatamam.inşallah benden de hami haberleri alırız.

Allah'a bin şükür hamileyim canım. Yazdım ama görmedin sanırım. İlk çarşamba yaptırdım testi. Midem kötü diye. 33 çıktı. Bugün tekrarladım. 122 olmuş :KK16: Pazartesi tekrar yapacağım tedbir amaçlı. Darısı sana olsun inşallahhh.. Pazartesi güzel haberini alalım.:KK16:

Nasılsın canım ? Senin de test gününe az kaldı. İnşallah müjdeli haberlerini alacağız :KK16:

tebrık ederım çok sevındım anlatamam ne kadar mutlu oldugumu ıçıme bır heyecan bastı.inşallah pazartesıyı ıple cekıyorum.akasyacıgım belırtılerın oldu mu.hşissettın mı

X