allah razı olsun sagol.ben herzaman soyluyorum allahım bana degıl ılk once tatmayanlara ver ,onlar yasasın bu duyguyu.benım dualarımda tum cocugu olmayanlar var..allah yuzunuzu guldursun ınsallah...
arkadaşlar bebegın tutundugunu anlayabılıyormuyuz transferden sonra kaçncı gunde tutunuyor
Hayırlısıyla sende hamile kalacaksın buna inanıyorum.. müjdeli haberlerini bekliyorum...
İnşallah başta sana ve cümle isteyenlere hepimize rabbim nasip etsin anneliği ... test yaptıran arkadaşları okurken değerleri yükselenleri yükselmiş zaten niye stres yapıyorlar diyordum ama bende şimdi çarşamba günü ya değerim ikiye katlamazsa diye strese başladım. Allah nasip eder inşallah hala belirti arıyorum...
canım senin adına çok sevindim.Allah sağlıklı hamilelik süreci geçirmeyi nasip etsin inş. canım bende bir daha ki ay memorialde tüp bebek tedavisi düşünüyorum. Bursa acıbademde bir tüp bebek denedim gelişemedi düşük oldu. Misafirhane yazmışsın tam olarak neresi nerde kalabilirim bana bilgi verir misin? bir de tedaviden sonra ben yatmamıştım içimde kalmıştı acaba ondan mı olumsuz oldu diye hep düşünürdüm. senin yazını okuyunca rahatladım. Rabbimiz nasip edince oluyor çok da herseyi takmamak lazım. Allaha emanet olunuz herkese Allah cc yardımcı olsun inşAllah[/QUOTEM
Merhabalar güzel dileklerin için teşekkür ederim, senin de tedavin hayırlara vesile olur inşallah. Şişli Memorial doğru seçim ben çok memnun kaldım. eşim öğretmen olduğundan Beyoğlu öğretmen evinde kaldık. Allahtan yer vardı:) birde hastaneye yakın uygun fiyatlı bir otel varmış halkla ilişkilerdeki bayan demişti. Hastanenin konukevi çok pahalı. benim 3. tüp denemem ilk ikisinde hep yattım tutunmamıştı belki de kan akışı olmadı bilemiyorum sonuçta nasip bu işler ..
Kacinci gunde tutundugunun cevabini ben de merak ediyorum. Ilk 3 saat onemli diye duymustum
Mrhaba arkadaşlar bende dondurulmuş tedavime başladım. Estrofem kullanıyorum şu an inş haftaya transferim yapılacak.🙏🙏 memorial da 1 taze 1 de dondurulmuş embriyo transferim oldu daha önce ama tutmadı 😟inş bu sefer tutarr.bu sefer rahim yaralama işlemi de yaptılar. Dua edin siZde inş hepimiz kavuşalım bebişlerimiZe
Allah yardımcınız olsun insaAllah bu sefer olur
Doktorunuz kim ?
Baharcigim ben bir defa hamile kalmistim. O zaman goguslerim asiri sismisti. Ozellikle geceleri agrisina uyaniyordum. Halsizdim. Surekli limon yiyordum :) Istahim acilmisti. Su an pek belirtim yok. Her kadinda hatta her hamilelikte farkli olur diyorlar. Sende belirti var mi ? Idrar testi yapmayi dusunuyor musu n :)
Ben mustafa beyle başladım. Daha sonra o ayrıldı şimdi nur hanım doktorum. Ama her goruşmemde semra hanım da oluyor. Transferlerımı hep semra hanım yaptı. Ben özellikle belirtiyorum semra hanımın da olmasını. Embriyolar çok iyi olmasına rağmen tutunamıyor😔 2kere de histeroskopi yapıldı. Bakalım inş bu sefer tutarr. Ama doktorların hepside iyi. Hemen hemen butun doktorlarda muayene oldum. Mustecep bey murat bey hande hanım nur hanım. Hepsi de çok iyi.
bende memorıalde 1 negatıvım var arkadasım.her seyın ıyı olmasına ragmen embrıolar 1 cı kalıte olmasına ragman tutunma olmuyor.pekı sana ne dedıler bu tutunmama olayı ıcın ve bunun ıcın ne yapabıleceklerını soyledıler
sagolun kizlar. Rabbim benimle beraber dileyen isteyen herkese nasip etsin. Dualariniz icin Allah razi olsun. Tugcecigim sen de en kisa zamanda 2. Bebesine kavusursun insallah... dualarimdasin. .
Baharcigim hicbisey olmaz. Gribin zarari yok. Meyve ye. Bol su ic. Insallah ikimix de pozitifi goruruz. Senin test tarihi 17 simi ?
kızlar nerelerdesınız.akasya nasılsın,berceste nasılsın
kızlar nerelerdesınız.akasya nasılsın,berceste nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın
Transferin olmuştu dimi canım
Hayirli olsun transferin insallah guzel haberler alirsiniz sen ve bahar arkadas. bizler de seviniriz sizinle birlikte insallah hayirli haberler gelir bu mubarek cuma gunu dua edicem sizin icin bol sanslar
evet canım olmuştu.pazartesıyı beklıyorum.test ıçın