Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet akasya 17 si ınşallah umdugumuz gibi olur.senın kıde cuma sanıyorum.rabbiım yuzumuzu guldurur ınşallah.

sagolun kizlar. Rabbim benimle beraber dileyen isteyen herkese nasip etsin. Dualariniz icin Allah razi olsun. Tugcecigim sen de en kisa zamanda 2. Bebesine kavusursun insallah... dualarimdasin. .

Baharcigim hicbisey olmaz. Gribin zarari yok. Meyve ye. Bol su ic. Insallah ikimix de pozitifi goruruz. Senin test tarihi 17 simi ?[/QUOTE]

canım senin adına çok sevindim.Allah sağlıklı hamilelik süreci geçirmeyi nasip etsin inş. canım bende bir daha ki ay memorialde tüp bebek tedavisi düşünüyorum. Bursa acıbademde bir tüp bebek denedim gelişemedi düşük oldu. Misafirhane yazmışsın tam olarak neresi nerde kalabilirim bana bilgi verir misin? bir de tedaviden sonra ben yatmamıştım içimde kalmıştı acaba ondan mı olumsuz oldu diye hep düşünürdüm. senin yazını okuyunca rahatladım. Rabbimiz nasip edince oluyor çok da herseyi takmamak lazım. Allaha emanet olunuz herkese Allah cc yardımcı olsun inşAllah

Baharcigim ben bir defa hamile kalmistim. O zaman goguslerim asiri sismisti. Ozellikle geceleri agrisina uyaniyordum. Halsizdim. Surekli limon yiyordum :) Istahim acilmisti. Su an pek belirtim yok. Her kadinda hatta her hamilelikte farkli olur diyorlar. Sende belirti var mi ? Idrar testi yapmayi dusunuyor musu n :)

Kacinci gunde tutundugunun cevabini ben de merak ediyorum. Ilk 3 saat onemli diye duymustum

Akasya, Bahar Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyorum.. İçinizi ferah tutun stres yapamaya çalışın İnşallah tutunacak yavrularınız...

Mrhaba arkadaşlar bende dondurulmuş tedavime başladım. Estrofem kullanıyorum şu an inş haftaya transferim yapılacak.🙏🙏 memorial da 1 taze 1 de dondurulmuş embriyo transferim oldu daha önce ama tutmadı 😟inş bu sefer tutarr.bu sefer rahim yaralama işlemi de yaptılar. Dua edin siZde inş hepimiz kavuşalım bebişlerimiZe

Allah yardımcınız olsun insaAllah bu sefer olur
Doktorunuz kim ?

Allah yardımcınız olsun insaAllah bu sefer olur
Doktorunuz kim ?

Ben mustafa beyle başladım. Daha sonra o ayrıldı şimdi nur hanım doktorum. Ama her goruşmemde semra hanım da oluyor. Transferlerımı hep semra hanım yaptı. Ben özellikle belirtiyorum semra hanımın da olmasını. Embriyolar çok iyi olmasına rağmen tutunamıyor😔 2kere de histeroskopi yapıldı. Bakalım inş bu sefer tutarr. Ama doktorların hepside iyi. Hemen hemen butun doktorlarda muayene oldum. Mustecep bey murat bey hande hanım nur hanım. Hepsi de çok iyi.

duşunuyorum akasya ama cevap alabılırmıyım bılmıyorum.bende felaket kasık agrısı ve bel agrısı var. fazla hareket edemıyorum salıı gunu ışe gıdecem nasıl gıdecem bılemıyorum canım.

bende memorıalde 1 negatıvım var arkadasım.her seyın ıyı olmasına ragmen embrıolar 1 cı kalıte olmasına ragman tutunma olmuyor.pekı sana ne dedıler bu tutunmama olayı ıcın ve bunun ıcın ne yapabıleceklerını soyledıler

Walla embriyo kaliteli olunca tutunamama olayını rahme bağlıyorlar genelde semra hanım öyle söyledi. Çunkü biz butun testlerimizi yaptırdık. Genetik testlerimize kadar yaptırdık. Benim 8 tanr dondurulmuş blast embriyom var. İkisi kullanıldı 6 tane kaldı şu an. Bu sefer yine 2tane transfer edilecek. Tutunma sansını artırmak için de hem histeroskopi yapıldı hem de rahim yaralana işlemi yapıldı. Bu şekılde rahim iyileşme sürecinde kasılıp gevşerken tutunma olayı artarmış. Bakalım bunda tutmazsa napacaklar bilmiyorum. Şimdi era testi diye bişi çıkmış. Onu merak ediyorum memorial uyguluyormu bu testi diye. Gidince sorucam. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bizdee🙏🙏

Canıım ben udi hindiyi severek kullanıyorum çok sağol sen ne zaman test yapacakksın peki
Fsh yı merak ediyorum düşme oldumu diiye
Akşam yatarkende propolis içiyorum inşallahhhhhh hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

mrb arkadaşlar ben memorial gelmek istiyorum sorunum pkos konyalıyım yakınlarında öğr evi yada uygun ucretli kalaçak yer varmı? sizler ist olunca yardım edersıniz dedim cooook sagoun

Hayirli olsun transferin insallah guzel haberler alirsiniz sen ve bahar arkadas. bizler de seviniriz sizinle birlikte insallah hayirli haberler gelir bu mubarek cuma gunu dua edicem sizin icin bol sanslar

akasya cuma gunu hayıerlı haberlerını beklıyorum ınşallah yuzumuz guler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…