Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün topikte herkes sözleşmis herhalde memorial i karalama kampanyası gibi çok ilginç .... arkadaşlar bencillik yapmayın rica ediyoruz kotuleyecrkseniz başka bir yerde kotuleyin burada tedavi de olanlar var yeni başlayacaklarını var insanların aklına sızan sokup bu süreçte o kardeşlerimiz huzursuz etmeyin

Tabiki canım ne istersen yazarım. Biz 7 yıldır uğraşıyoruz. Başlarda hiç bir şey bulamadılar, hsg bile normaldi. genetik sıkıntınız var embriyolarınız gelişmiyo olmaz sizin çocuğunuz dediler, bizde 2012 yılında bıraktık. Son denememde sol over da kist görülmüştü, dr doğum kontrol hapı verdi tedaviye devam etti. Olumsuz sonuçlandı. Bi müddet sonra kisti kontrol etmek için burdan bi dr a gözüktüm. Oda tekrarlayan negatif tüp tedavilerinde bu kistler affedilmez dedi ve ameliyat etmek istedi beni. Ben çok önemsemedim ama yinede oldum. Ameliyat sırasında kistlerin çok yaygın olduğu ve sağ tüpümünde tıkandığı görüldü oda alındı. Sonra bizi ikna etti ve tekrar tüp bebek denemeye karar vedik, Semra Hanımı önerdi. Semra Hanım daha titizdi, rahim şeklime kadar uzun uzun inceledi, daha öncekiler filmi bile istemediler, sadece açıktır raporunu aldılar yetti, ameliyat olmama rağmen tekrar film çektirdim. Tabi tedaviye başlamadan önce çok hazırlandım, 37 yaşındayım, hipoglisemim var bir yıldır, diyetisyene gittim, Omega 3, Qenzim Q10, selenyum, folik asit kullandım eşimde ilave çinko aldı. Birde artık çok deneyimli olmaktanmı bilmiyorum, çok rahat geçti tedavi, ilaçları kolay kullandım. Çok zorlamadım kendimi süt yumurta yoğurt et çok yedim. Çalışmaya devam ettim, Çok yorulmamaya dikkat ettim. Bide anans yedim rahimi güçlendiriyormuş Sadece bebeğimin yüzünü ve kokusunu hayal ettim, eşile her gece ellerini ayaklarını konuştuk, hep ikiz hayal ettik ama biri tuttu canım. İnşalah sağlıkla kucağıma alırım. Sende bebeğini hayal edersen her şey kolaylaşıyor, Şimdide çok sıkıntım var, progesteron devam ediyorum ve beni mahfediyor, tek tesellim onu emzireceğim gün gelecek :) Başka sormak istediğin varsa mutlaka yaz.

aaa ama simdi yazilanlari okuyunca korktum.ben ilgili ve guleryuzlu bir ekip diye hep okudugum icin sisli memoriali tercih etmistim. yoksa yanlis karar mi veriyorum . Arkadaslarrr yaaa
bir dünya mesaj içinde kaç tane olumsuz kaç tane olumlu mesaj okudun değerlendir bakalım...illaki memnun olmayanlar olacaktır..ancak çoğunluğun yorumlarına bakmak gerek ....bence hemşiresinden doktoruna sekreterlerine kadar oldukça ilgililer...allah razı olsun 6 haftalık gebeyim hala ayşe hanımı aradığımda bana dönüyor sabırla sorularımı cevaplıyor...daha ne diyim sana

oyyy canim yaaa nasil sıkıntılar yasamissin. Allahim inşallah yavrunu kucagina alip doya doya opup koklamayi buyutmeyi nasip etsin insallah arkadasimm... boyle mutlu haberler almak nasil mutlu ediyo beni anlatamam... darisi bana ve isteyen herkese insallah.. diyetisyene gittim demissin ya kilo sikintisi mi vardi yoksa onceden hazirlikli olmak icin mi. benim de boy uzun baya ama kilo biraz var. tedavide olumsuz olur mu ki. iki uc gunde bir kosu bandina çıkıyorum.ocaga kadar verebildigim kadar vericem insallah... bana da dua edersen pek sevinirim canim arkadasim

canim benim bana kizmayin nolur.. rizeden istanbula tedaviye gidicez ve her seyi ince eliyip sık dokumak zorundayim. beni anlarsiniz cunku sizde bu zor yolda yurumussunuz . Allaha şükürler olsun yavruna kavusmussun ve Rabbim kucagina da almak nasip etsin insallah... ama iste olumsuz tedaviler ilgisiz doktorlar vs.vs ile cok yuzgoz oluncaaa bir de ustume uzak yol eklenince insanlarin yaptigi her yorumu dikkate almak zorunda kaliyosun...

beni olumsuz olarak düşünmeyin arkadaşlar..çok kalabalık olması ve randevu saatinin gecikmesi beni o gün biraz kızdırmıştı.üstelik otopark kartı da vermediler işim bittiği için. Ama ben tedavimden ve muayanelerdeki yaklaşımlardan çok memnunum.Hiçbir zaman da burası para göz ve ticari amaçlı demem.Çünkü gerçekten de bebek odaklı çalışıyorlar...

canım merhaba bana 2015 gebeler topiğinden geçmiş yazıma beğendi yapıp yazmışsın ama ben artık oraya girmiyorum o yüzden buradan cevap yazmak istedim. 11 haftalıkken bebeğimi kaybettim canım..
sende bayağ sıkıntı yaşamışsın senin adına çok sevindim cnm maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldırsın..

Kilo sorunum yok canım hipoglisemi için gittim şekerim çok düşüyor buda embriyo kalitesini etkiliyormuş, sende baktır bence tiroid ve şeker başa bela, bende garanti olsun diye diyetisyene gittim, hiç şekerimi düşürmedim. Kilo sorun değil metabolizman normalse değil söylerler zaten sana. Size dr ne söyledi problem olarak. Omega 3 ü en azından ihmal etme, ben hala kullanıyorum, çok stres yapma benim ilk seferde tutan çok arkadaşım var. Ayrıca ederim tabi inan isteyen herkese dua ediyorum, allah hiç bir kadını annelikten mahrum etmesin.

Off kıyamam canım, çok geçmiş olsun, allah bir kez vermiş bir daha verir inşallah, sebeb neymiş canım, özel değilse benimlede paylaşırmısın , bende yeni gördüm o topiği okurken senin mesajın dikkatimi çekti.. Devam ediyosun dimi denemeye..

sağol canım.. evet devam ediyorum pes etmek yok.. ocakta tekrar tedavi olacağım.
kromozon bozukluğu varmış cnm.. eşimin ve benim kromozon testlerimiz temiz ama genetik sonucu için görüştüm yaş itibariyle 35 yaş üstü bayanların gebeliklerinde bebekte kromozon bozukluğuna %50 rastlanabiliyormuş.. bende 37 yaşındayım..
artık pgt li yaptıracağız..

Canım devlet memurları ile ilgili yönetmelik var.yönetmeliğe göre sgk ile anlaşmalı olmayan hastanelerin verdikleri rapor direk kabul edilmiyor ancak 10 gün içinde sgk ile anlaşmalı bir hastanede onaylanır ise geçerlilik kazanıyor.ben kötü niyetli amirler aleyhe kullanabilir diye belirteyim istedim

aaa ama simdi yazilanlari okuyunca korktum.ben ilgili ve guleryuzlu bir ekip diye hep okudugum icin sisli memoriali tercih etmistim. yoksa yanlis karar mi veriyorum . Arkadaslarrr yaaa
Vallahi mükemmel bir hastane.biraz yoğunluk var o kadar.gayet profesyoneller.iyi ki oraya gitmiştim diye şükrediyorum rabbime.

Arkadaşlar burda daha öncesinde de yazmistim inanmak güvenmek teslim olmak tedavinin %50 si diye... hala öyle düşünüyorum eğer başlayacağınız Dr içinize sinmezse başlamayın. .. ama su da var Semra Hanım hastanenin ekip başkanı olabilir sonuçta altındaki Dr larda onun ekibinde olduğu için alanında uzman insanlar Semra Hanım çok akıllı ve titiz bir bayan birinle yapamasa zaten onunla çalışmaz mantıklı düşünelim allah rızası için Semra hoca bu kadar hastaya bakmaya tedavi etmeye çalışsa bu sayının %25%30 hadi olsun%50 sine cvp versin peki bu kadar hasta ne olacak biz ona gitmedim diye yüzümü gulmeyecekmiydi. ben Semra hanima gitmedim de başkasına gittim burada çoğu arkadaş öyle elhamdulillh çoğunlukta olumlu sonuç aldı olumsuz tek tük bazı arkadaşlarımızda olumlu aldıktan sonra olumsuz u gördü. .. Rabbim insallh nasip ettikten sonra o bebekleri bize yazdıktan sonra hersey yalan. Kadere inanıyoruz değilmi? Ama böyle bir süreçte kimse kimse nin içine az da olsa kuşku sokmasin

Kızlar ben bugün adet oldum.yarın hormon tahlilleri mi yaptırıp cuma günü ankara memorial daki doktorumla görüşeceğim.ondan sonrada kesin karar vereceğiz.eşim istanbula gelmek istemiyor.yol parası kalacak yer falan derken neredeyse bir tüp bebek parası daha gidiyor.inşallah hakkımızda hayırlısı böyledir.
Kızlar size sormak istediğim birşey var.şişli memorial bir tüp bebek yaptırıp tutmayanlar dan histereskopi istiyor mu mutlaka?bugün bir arkadaş söyledi.tüp bebekten negatif sonuç alıp gelenlere histereskopi yapıyormuş mutlaka.yani böyle rutin bir uygulamaları var mı?yoksa kişiye özel mi karar veriliyor histereskopiyi?
Kızlar çok soru sordum biliyorum.hakkınızı helal edin.ama ilk deneme ve her gün yeni bir şey öğreniyorum.ne olacak ne bitecek merak içindeyim.sürekli kafamda deli sorular modunda geziyorum.

h
hormon tahlilleri neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…