Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Memorialin 2007 - 2005- 1998 yılında ki halleri sanırım benim yorum yapmamı ve bilmemi gerektirmeyen durumlar, neticede be hastanelerin gelişimlerini takip edip onlara not veren bir merci değilim. Beni tedavi olduğum ödeme yaptığım zaman ki ilgi ve alakaları ilgilendiriyor.

Anlattıklarınızı bende biliyorum, her hastanede doktorların izin günleri var ama hiç bir hastanede böyle bir uygulama yok neden mi?

Hastane kafasına göre hastaya doktor seçemez, doktoru hasta seçer

Personeli Tanıma, Seçme ve Değiştirme
Madde 9- Hastaya talebi halinde, kendisine sağlık hizmeti verecek veya vermekte olan
tabiplerin ve diğer personelin kimlikleri, görev ve unvanları hakkında bilgi verilir.
Mevzuat ile belirlenmiş usüllere uyulmak şartı ile hastanın, kendisine sağlık hizmeti
verecek olan personeli serbestçe seçme, tedavisi ile ilgilenen tabibi değiştirme ve başka
tabiplerin konsültasyonunu istemek hakkı vardır.
Personeli seçme, tabibi değiştirme ve konsültasyon isteme hakları kullanıldığında,
mevzuat ile belirlenen ücret farkı, bu hakları kullanan hasta tarafından karşılanır.

Hiçbir hastane hastayı oldukça rahatsız bur durumda (çatalda yarı çıplak buna güzel bir örnek) yarım saat bekletemez, hiç tanımadığı bir doktorla opu yada transfer işlemine girmesini dayatamaz

Madde 21- Hastanın, mahremiyetine saygı gösterilmesi esastır. Hasta mahremiyetinin
korunmasını açıkça talep de edebilir. Her türlü tıbbi müdahale, hastanın mahremiyetine saygı
gösterilmek suretiyle icra edilir.

Bilgi Vermenin Usulü

Madde 18- Bilgi, gerektiğinde tercüman kullanılarak, hastanın anlayabileceği şekilde,
tıbbi terimler mümkün olduğunca kullanılmadan, tereddüt ve şüpheye yer verilmeden ve
hastanın ruhi durumuna uygun ve nazik bir ifade ile verilir.

Bütün sağlık kurum ve kuruluşları, hastayı birinci fıkra uyarınca bilgilendirmek için
yeterli teknik donanımı haiz birimi oluşturmak; bu birimde, hastaya kesin ve yeterli bilgi
verebilecek nitelik ve ehliyete sahip personeli daimi olarak istihdam etmek ve hastanın
ihtiyacı olan birimlere kolayca ulaşabilmesini temin etmek üzere, kuruluşun uygun yerlerinde
bilgilendirici tabela, broşür ve işaretler bulundurmak gibi tedbirleri almak zorundadırlar.

İnsani Değerlere Saygı Gösterilmesi ve Ziyaret
Madde 39- Hasta, kişilik değerlerine uygun bir şekilde ve ortamda sağlık
hizmetlerinden faydalanma hakkına sahiptir.
Sağlık hizmetlerinde görev alan bütün personel; hastalara, yakınlarına ve ziyaretçilere
güleryüzlü, nazik, şefkatli ve sağlık hizmetleri ile ilgili mevzuat ve bu Yönetmelik
hükümlerine uygun şekilde davranmak zorundadır.

Hastaya kullanacağı iğne yada ilaçların nasıl uygulanacağını anlatmak / göstermek hastanelerin görevi ve mecburiyetidir

Ben sadece gonal f in nasıl kullanılacağını öğrendim diğer iğneler smsle geldi dolayısı ile hastanede değildim bu akşam kullanın diye saat 16.00 da sms aldım. gonal f ten 1 saat sonra kullanın diyordu yani 17:30'da. Daha önce menapur kullandığım için karıştırılan ilaçlar hakkında bilgim vardı birde video izledim yaptım.

Zaten bunlarında bir önemi yok burası ne memoriali koruyalım nede kötüleyelim topiği değil, herkes yaşadığını bu platformda özgürce paylaşabilir , siz pozitif sonuç aldınız diye bizde hoppa memorial şeklinde tezahürat yapmayacağız, belki bende alacağım ama bu şık olmayan muameleyi haklı göstermez, ben hem kaliteli hizmet hem de güzel bir sonuç almak istiyorum, bu ücreti ödenerek yapılan bir tedavi kimse bana sevabına işlem yapmıyor ve benim haklarım var, çocuk sahibi olamadığım için bu hakları kaybetmiyorum

Bu alanları herkes okuyor, belki benden daha toleranslı insanlar vardır, belki bu kadar aksiliği yaşamayacak olanlar vardır, belki beni rahatsız eden davranış sizi etmez, ben zaten hastanenin başarısına da laf etmedim tam tersi başarılı dedim ama ben oldukça zor geçen bu süreçte daha ilgili daha sistemli daha anlayışlı bir ortam tercih ederim, bunu da sağlasalar 4/4lük bir hastane olur. Ama bunu sağlayacak olan her dayatılana eyvallah demeyen haklarını bilen hastalar olacaktır.

Neyse, tedavi sürecindeki bütün arkadaşlarıma güç, kuvvet ve sabırlar diliyorum allah yardımcınız olsun müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah

canım inşallah herşey gönlünce gelişir.. birçok yer aynı aslında.. yada hepimizin belli dönemlerde beklentileri değişiyor.. yinede can sıkıcı şeyler yaşamışsın gerçektende..
şuda var ben hep aynı doktor, alıştığım ortam, alıştığım düzen diye dört defa bahçecide yaptırdım hiç gebelik elde edemedim yıllarım bahçeci yollarında saçma sapan bi doktor peşinde boşa geçti.. adam ne rahim filmi istemiş, nede gerekli testleri istemiş, tonlada tedavi iptallerim gelişmeyen embriyolarım oldu o dönemde.. ama ben o dönemde orayı ülkenin en iyi hastanesi doktorumuda bana gerekli olan herşeyi yapan tek doktor zannediyordum..
oradan İstanbul tüpe geçtim doktor Aret bey hastaları deliler gibi azarlıyor ağzına geleni sayıyordu.. bana neler neler dedi kaç yaşındaymışım yaşlanmışım ne bekliyormuşum.. sadece histereskopi gereklimi diye sorduğum içinki artık 7. tedavimdeyim hiç histereskopi yapılmamış Aret bey bana kasaba gelip et kesmeyi öğretme, sanamı kaldı bana histereskopi sormak gerekli görsem yapardım dedi:)))
yıllar önce ilk tedavim Amerikan hastanesindeydi orada yaşadıklarım serüven gibi.. ilk transferime doktor 20 tane stajyer üniversite öğrencisini soktu çocuklar şok olmuş gibi bana bakıp notlar alıyorlar ben transfer oluyorum:))
bu tedavi süreçlerinde her dönem beklentiler yaşananlara göre değişiyor.. inşallah emeklerinin sonucunu alırsın hayatım..

Son düzenleme:
uzaktan geldigini ve sikintilarini iyice anlat cnm.. gecmis tedavilerine ait nekadar test, ilac protokolu.. sonuc kagidi.. uygulanan igne protokol evraklari ne varsa herseyi gotur ayse hn tek tek incelemek istiyor..

uzaktan geldigini ve sikintilarini iyice anlat cnm.. gecmis tedavilerine ait nekadar test, ilac protokolu.. sonuc kagidi.. uygulanan igne protokol evraklari ne varsa herseyi gotur ayse hn tek tek incelemek istiyor..

tamam canim zaten simdiden dosyalarimi hazirladim. guzelce siraladim kronolojik sira ile :) meslek hastaligi galiba duzen :) her evragimi topladimmm bi kenara koydumm bekliyorum ocak ayini :) insallah her sey guxel olur.ocakta esimin dogum gunu var. Allah biliyo ya icimi en buyuk istedgim bu dogum gunune baba olarak girmesi...

mubarek cumamiz hurmetine Rabbim burada bebek isteyen bekleyen tedavi goren tum arkadaslarima icinde de bana hayırlı saglikli ahlakli kiz cocuklari ve erkek çocuklari versin inşallah. rabbim islerimizi kolaylastirsin zorlaştırmasin inşallah.amin amin amin

amin amin

Çok üzüldüm yaşadıklarına kimsenin kimseye bunları yaşatma hakkı yok gerçekten. Çok zor bir süreç yaşıyoruz çokta zor bir geçmişimiz var aslında hastanelerin doktorların bizlere daha çok yardımcı olmaları gerekiyor. Allah acısın tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun inşallah, maddi manevi çok zor süreçlerden geçiyoruz

Bugün 5-6 gibi transferim varmış Semra hanım yapacakmış :) midemde kelebek uçuşuyor

KIZLARRR KIZLARRRR KIZLARRRR!!
Şu anda Selâ veriliyor. Duam o dur ki : Rabbim , güzel Allahım , aziz Allahım, inşallah bu mübarek günün hürmetine bu mübarek vakte inen melaikelerin yüzü suyu hürmetine, inşallah bebek isteği olan , bebek için tedavi gören, transferi olup da hayırlı sonuç bekleyen, benim gibi tedavi gününü bekleyen ,
anneliği tatmak için
anne olmak için yanıp tutuşan cümle müslümanın evladına
içinde de bizlere
hayırlı,
sağlıklı,
güzel ahlaklı kız çocukları ve erkek çocukları nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Amin Aminn Aminnnn

ayYYYY ÇOK HEYECANLIII
Allahım hayırlı uğurlu etsin canım, inşallah hamiş olup , yavrunu kucağına almak, doya doya koklayıp bağrına basmak, sonra da güle oynaya büyütmek nasip olur inşallahhh tatlım kaç embriyon oluştu, kaçı transfer olacak hepisini yaz tamam mı :)

İnşallah canım İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin, Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Canım bunlar saat başı değişiyorlarmış, 14 yumurta toplandı, 12 tane olgundu 11 tane döllendi. 2 tanesi geriden geliyor, 1 tane 3. kalite var, bir tane 1. kalite çıktı (tek umudum o ) kalanları 2. kaliteymiş ama oraya gittiğimizde kesin sonucu söyleyeceklermiş 16:00'da hastanede olacağız. Benim 3. denemem olduğu için 2 transfer edecekler

senin durumun ne?

Birde kızlar, bana bir takım ilaçlar vermişlerdi rulid, prednol vs gibi ben onları bugün içecek miyim acaba? hemşireleri arıyorum ama 2 numarada cvp vermiyor öğle yemeğindeler mi?

ben henüz tedaviye başlamadım ama randevumu ocak ayına aldım :) ayşe hanımdan :) bizde şu an tek sıkıntı morfolojinin %3 olması. başka bir sebep yok :) ama olmuyo işte mübarek inşallah güzel haberlerle gelirsin :) Allah yardımcın olsunn

çok erkencisin ben de ocakta başlamayı düşünüomm ama dahaa almadımmm

Canım ben bugün saat 10:30-14:30 arası memorialdeydim... Ve semra hanım son hasta muayenesi olarak beni aldı ve sonrasında değerlendirme toplantısına girdi... Sonrasında saat 17:00 de transferlerim var dedi :) demek onlardan biride sendin... İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın... Benim kızımın transferini de Semra hanım yapmıştı umarım seninde bebeğine kavuşmana vesile olur...

Bu arada kızlar ben bekleme salonundayken bankoya bir telefon geldi bir hemşireyi arıyordu karşı taraf sekreter kız çok heyecanlı bir hasta var hatta dedi ve hemşireye uzattı arayan arkadaş hamile olduğunu söyledi ve herkeste bir sevinç bir mutluluk görseniz ne güzel bir andı... Sizlerle paylaşmak istedim... İnşallah bizde hayırlı haberler verenlerden oluruz...

Bugün tedâvimin 10.Günü fsh daha önce 12 civarındaydı ilk kez bu kadar yüksek ama bunun için bir ilaç vermediler tedavi için Sınırda olduğumu söylediler.başta 4 gün sadece gonal f kullandım sonra luveris diye yeni duyduğum bir ilaç verdiler şimdi birazdan 4. Cetrotidemı kullanacağım yarın yine görecekler. Aylin hanımla randevum sanırım yarın akşam çatlatma iğnesini olacağım. Toplam 3 yumurtam var ama bir tanesi daha önceki randevudaki ile aynı boyda sanırım gelişmiyor ama birşey söylemediler. Geçen sefer benden sadece 1 tane toplayabilmişlerdi ama o da döllendi ama bölünmedi. İnşallah bu sefer daha çok olur

İyi akşamlar güzel anne adayları umarım hepiniz pozitif sonuç alırsınız bilgisi olan ya da yaptıran bi arkadaş varsa bişey sorucam yardımcı olabilirlerse sevinirim cgh de embriyo başı fiyat ne kadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…