Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sevindim devam etmene, 1 kere pes ettim 3 yıl kaybettim, zaman çok kıymetli. Bende 37 yim canım ve bundan önce hep genetik dediler, bizde genetik yaptırdık hiç bir şey çıkmadı, eşimin sperminede baktık onunda anomali yok, inşallah bişey çıkmaz daha 8. haftadayım. sen nerde devam ediceksin.

Bu ay adet olduğunda gidip bi doktorla görüş istersen.doktor cuma günü gittiğimde muayene edecek sanırım.sende hem muayene olur hem tahliller ini yaptırır sın. Öbür aya hazır olur herşeyin.
evt ama ilk denemem de adetli değilken baktırmıştım sen ben

Bilemiyorum canım.ben hormon tahlillerimi hep adetliyken yaptırdım.yani gittiğim doktorlar hep öyle istedi.
benim de bugünlerde olmam gerekio ama olmadım kürtajda sonra düzene girmedi sanki o korkutuyor beni de ama adet olunca baktırayım ben de elim de yeni bulunsun

Vallahi haklısın canım. Mesela ben tedavi başlangıcında da sonunda da hiç semra hanımı görmedim.böyle bir talebim olmadı da.memorialin ekip çalışmasına güvendim çünkü.çok sistemli çalıştıklarını ve işlerini ciddiye aldıklarını da çok iyi gördüm.herkes orada bir derman arıyor ve açıkçası 5 dk bana zaman ayırmaya bile beni teselli etti.çok yoğun olmalarına rağmen cep telefonundan saat kaçta ararsan arayayım hep kendilerine ulaştım.hala da öyle.rabbime şükür şu anda hamileyim.Allah isteyen herkese versin.ben uzaklardan çok yoğun araştırmalar sonucunda memoriale gittim.Allah onlardan razı olsun.

canimcim bende Cok sukur bicbir sıkıntı yok. rahim filmine varasiya kadar sisli memorialin istedigi her tahlili yaptirdim.hocbir sorun yok. esim mart 2014te varikosel ameliyati oldu.su anda morfoloji harici sikintimiz yok. sayi hiz iyi ama morfoloji %3.
baska da bisey yok.3 asilamamdan 1i kimyasal gebelikle sonuclandi. sonra da gebelik olismayinca doktor tup bebege gecelim dedi. ne diyeyim artik ciktik yola. dualarla iyi niyetle temiz kalple . sen v3 senin gibi hamile arkadaslardanduaistiyoruz

ayni yerde devam edecegim cnm zaten buraya yeni gecmistim tutmustu.. bana cokda gidecek hastane kalmadi artik bircogunda cok uzun tedavi seruvenlerim oldu.. birsey cikmaz cnm gonlunu ferah tut..

benim de bugünlerde olmam gerekio ama olmadım kürtajda sonra düzene girmedi sanki o korkutuyor beni de ama adet olunca baktırayım ben de elim de yeni bulunsun
cnm kurtajdan sonra hormon duzenleyici vermedilermi.. yapisiklik olusmamasi ve adet dongunun duzene girmesi icin.. 21 gun hormon ilaci kullaniyorsun sonrasinda duzenli oluyor..

elbette haklısın canım ama geneli itibariyle bakacaksın artık eminim her merkezle ilgili olumsuz tecrübe yaşayanlar vardır.ancak çoğunluğa bakıp karar veriyoruz hepimiz. hakkında hayırlısı olsun

canım haklı olabilirsin ancak eşimde devlet memuru ve çalıştığı bölüm sebebiyle mevzuata oldukça hakim....biz hiçbir sorun yaşamadık okulumun idareciside 30 senedir idarecilik yapıyormuş ona sordum aldığım rapor geçerlimi diye evet dedi..Zaten Ayşe hanımda memur hastalarına rapor verdiklerini ve hiçbir sıkıntı yaşamadıklarından bahsetti. dediğim gibi tam 3 kez aldım ordan....belki sorun yaşayanlar olabilir ama bence yanlış yönlendirilmelerinden olmuş olabilir

cnm kurtajdan sonra hormon duzenleyici vermedilermi.. 1 hafta gecikti şimdi de 4yapisiklik olusmamasi ve adet dongunun duzene girmesi icin.. 21 gun hormon ilaci kullaniyorsun sonrasinda duzenli oluyor..
evt verdi kullandım hatta kontrole gittim nur hanım iyi yapışıklık faln yok dedi ama geçen ay 1 hafta gecikti şimdi de 4 gün geçti bir belirti yok korkuyorum

Evet eminim :) İlk görüşmeye semra hanımla gitmiştim semra hanım için orayı tercih ettik zaten. Fakat tedaviye başlayacağım zaman Semra hanımdan randevu vermediler hasta bakmıyor dediler, doktorum önce Hande sonra Aylin yumurta toplama Ayşe hanımdı. Transferi bilmiyorum sözde Semra hanım girecek öyle söz aldım Yasemin hanımdan

Ama anlamadım ben sizi şöyle yani, şimdi Ataşehirde muayene oluyorduk sonra hemşire ile bankoya gidiyorduk bir sonraki randevuyu belirliyorduk o sırada doktor ilaçları belirliyordu eğitim veriliyordu eve dönüyorduk.

Burada sistem muayene oluyorsun eve dönüyorsun arkandan sms ile ilaçların dozları ve sonra ki randevu tarihleri geliyor buraya kadar doğru muyum? Örneğin gonal f 237,5 ve yeni ilacınız cetrotide verildi. eee nasıl öğreneceksin nasıl yapacağını? ben evdeyim hastane Avrupa yakasında bir sonra ki randevum 3 gün sonra :) 2 kutu gonal f yazıldı bana aldım kimse ilacımın bittiğini takip etmedi 1 doz kalmıştı 3 gün daha yapmam gerektiğini öğrendiğim sms geldi normalde idil eczanesinden alıyordum ucuz oluyor burada günü birlik bulma şansım yoktu 2 kere kurye ile karşıdan ilaç getirttim 2 katı fiyatına fişlerim elimde 3 kere reçete yazdırdım mecburen onlarda elimde niye 3 kere reçete yazdırayım yalan söylesem

2. randevum Hande hanım ileydi bir bayan daha vardı sırada bekleyen kapalı bir bayan kadın doktor tercih ediyormuş, sms ayşe hanımla randevunuz var diye gelmiş kadını güven bey mi tam hatırlamadım ona vermek istediler kadın istemedi bende 1 saattir sıra bekliyordum randevum 9,5tu saat 10,30 olmuştu. Beni hande hanımın odasına aldılar bankonun yanında ki oda, hemşire geldi soyunun hande hanım geliyor dedi, soyundum çatala yattım Hande hanım 30dk sonra geldi, o da söylendi benim hastam yarım saattir bekliyor falan dedi, ben odaya girerken konuşmuştuk çünkü görmüştü girdiğimi tahminen benden önce o bayanı aldılar araya. Odaya girdiğinizde doktor odadaysa sorun yok ama değilse kaçınılmaz son, ben hoşlanmadım kusura bakmayın lütfen

2 kere Yasemin hanıma bir kere Semra hanıma şikeyet ettim sonra ki 2 randevumda doktor odadaydı işlem insani oldu.

Pazartesi opum vardı, aradılar melih bey yapacak dediler, dedim kim??? ne adını duydum ne tanırım , bi hasta olarak doktor seçme hakkım var benim bari bi seçenek sunun dedim, ben hiç erkek doktora muayene olmadım daha önce burada da Hande hanımı seçmiştim, sonra değiştirdiler ayşe hanım girdi. Şimdi transferim var kim yapacak bilmiyorum.

kan sulandırıcı iğne vermişler, eczaneden aldık eve geldik nasıl yapıcam bilmiyorum hemşireyi aradım telefonla anlattı bir siteden videosunu izledim öyle yaptım, Ataşehirde ilk iğnelerimi hep hastane yaptı

ben 10 senedir çocuk sahibi olamıyorum 3k ere tüp bebek yaptım tek bir yalanım varsa 10 sene daha olamıyım, hepimiz aynı mücadelenin içindeyiz bundan büyük laf edemem herhalde

Ama hastane başarılı mı? 2 tüpbebekte toplam 11 embriyom oluştu burada tek tüp bebekte 11 embriyo yaptılar, kan sulandırıcı iğnelere transfer günü başlamıştım burada 4 gün önce başlattılar, yanında bir sürü ilaç daha verdiler, opude bir sıkıntı yaşamadım kanamam bile olmadı ne ağrı ne sızı Allaha şükür. şimdi telefon bekliyorum emriyoların durumunu söyleyecekler umutluyum başarılarına güveniyorum ama yalan söyleyemem hasta ilişkileri kötü ilgi yok şikayetlere cvp yok makineleşmiş bir sistemleri var, başarıya gitsinde sistemleri böyle olsun diyorum ama tutupta ilgi alaka muhteşemdi falan dersem benim gibi dumur olur insanlar bilsinler öyle gitsinler ve bence gitsinler. mutlaka bütün iğnelerin nasıl yapılacağını önceden öğrensinler, doktor değişsin istemiyorlarsa baştan konuşsunlar, bayan doktor talepleri varsa dosyaya not aldırsınlar, randevuları ilk randevu olarak isterlerse beklemeden alınırlar vs.. vs...

telefon geldi bu arada, 1 tane 1. kalite 8 tae orta kalite. 2 tanesi geriden geliyormuş, yine battık :)

evt verdi kullandım hatta kontrole gittim nur hanım iyi yapışıklık faln yok dedi ama geçen ay 1 hafta gecikti şimdi de 4 gün geçti bir belirti yok korkuyorum
bikac gune olur cnm normal dongude bile gecikme olabiliyor..

Canım sorun yaşamamak yaşanmayacağı anlamına gelmiyor.ben de hukukçuyum ve adliyede çalışıyorum.mesela adalet bakanlığı sgk ile anlaşmalı değilse onaylattırmadan kabul etmez. Mevzuata göre de öyle devlet memurları ile alakalı yönetmelikte de açıkça yazıyor.amacım kesinlikle yanlış yönlendirme değil canım

1inci hanım siz herhalde Meorialin 2007 yılındaki halinden hiç haberiniz yok anlaşılan. İlk denemem de tuttu. Ama 2007 de büyük oranda içerinin yoğunluğundan kaynaklanan sorunlar olduğundan neler çektim. Şimdi ki ilgi alakanın onda birini görmek bile mümkün değildi. Şimdi yeni yeni merkezler açıldığından yoğunluk azalmış ve ilgi ve alaka daha iyi olmuş. Sizin dediğiniz sorunlarla çok da karşılaştım desem yalan olur. Ayşe hanımın ve Semra hocanın hastasıyım.İçerideki doktorların izin günleri var. Ayrıca yumurta toplama ve ameliyat saatleri var. Bu gibi durumlar olduğunda diğer doktorlar ilgileniyorlar. Sabah kan verdikten sonra öğleden sonra sonuçlar Semra hocanın önüne konuyor ve onun değerlendirmesi neticesinde alınacak dozlar belirleniyor. Mesaj atılmasında amaç karışıklık olmasın ve yanlış bilgilendirme yapılmasın diye kullanılıyor. İlaç konusuna gelirsek şu anki uygulamalarında az ilaçla kaliteli yumurta ve embriyo hedefliyorlar. Fazla ilaç kullanıldığında vücuda zararları da malum.2007 de şu an kullandığım ilacın nerede ise 3 katını kullanmıştım. Ayrıca ilaçların nasıl ve ne şekilde kullanılacağına dair eğitim odasında bana ve diğer hastalara eğitimde verildi.. Siz katılmamış mıydınız?

telefon geldi bu arada, 1 tane 1. kalite 8 tae orta kalite. 2 tanesi geriden geliyormuş, yine battık :)

İkinci kalite embriyolarında tutunma gücü oldukça fazla . Moralinizi bozmanıza gerektirecek bir durum yok. Siz dua edin tese ameliyatı ile sperm bulunup tek yumurta ile bu işi deneyenlerin olup da çocuk sahibi olanları biliyorum.

selam arkadaslar. dun gece memoriali aradim ve doktorumu ayse hanim olarak degistirdim . eminim ordaki tum doktorlar cok iyidir ama ben tercihimi ayse hanimdan yana kullandim. yarim saat sonra da semra hanim ile gorusmem olacakmis :) ay heyecan yaptim ya ben

Hayirli olur inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…