Evet eminim :) İlk görüşmeye semra hanımla gitmiştim semra hanım için orayı tercih ettik zaten. Fakat tedaviye başlayacağım zaman Semra hanımdan randevu vermediler hasta bakmıyor dediler, doktorum önce Hande sonra Aylin yumurta toplama Ayşe hanımdı. Transferi bilmiyorum sözde Semra hanım girecek öyle söz aldım Yasemin hanımdan
Ama anlamadım ben sizi şöyle yani, şimdi Ataşehirde muayene oluyorduk sonra hemşire ile bankoya gidiyorduk bir sonraki randevuyu belirliyorduk o sırada doktor ilaçları belirliyordu eğitim veriliyordu eve dönüyorduk.
Burada sistem muayene oluyorsun eve dönüyorsun arkandan sms ile ilaçların dozları ve sonra ki randevu tarihleri geliyor buraya kadar doğru muyum? Örneğin gonal f 237,5 ve yeni ilacınız cetrotide verildi. eee nasıl öğreneceksin nasıl yapacağını? ben evdeyim hastane Avrupa yakasında bir sonra ki randevum 3 gün sonra :) 2 kutu gonal f yazıldı bana aldım kimse ilacımın bittiğini takip etmedi 1 doz kalmıştı 3 gün daha yapmam gerektiğini öğrendiğim sms geldi normalde idil eczanesinden alıyordum ucuz oluyor burada günü birlik bulma şansım yoktu 2 kere kurye ile karşıdan ilaç getirttim 2 katı fiyatına fişlerim elimde 3 kere reçete yazdırdım mecburen onlarda elimde niye 3 kere reçete yazdırayım yalan söylesem
2. randevum Hande hanım ileydi bir bayan daha vardı sırada bekleyen kapalı bir bayan kadın doktor tercih ediyormuş, sms ayşe hanımla randevunuz var diye gelmiş kadını güven bey mi tam hatırlamadım ona vermek istediler kadın istemedi bende 1 saattir sıra bekliyordum randevum 9,5tu saat 10,30 olmuştu. Beni hande hanımın odasına aldılar bankonun yanında ki oda, hemşire geldi soyunun hande hanım geliyor dedi, soyundum çatala yattım Hande hanım 30dk sonra geldi, o da söylendi benim hastam yarım saattir bekliyor falan dedi, ben odaya girerken konuşmuştuk çünkü görmüştü girdiğimi tahminen benden önce o bayanı aldılar araya. Odaya girdiğinizde doktor odadaysa sorun yok ama değilse kaçınılmaz son, ben hoşlanmadım kusura bakmayın lütfen
2 kere Yasemin hanıma bir kere Semra hanıma şikeyet ettim sonra ki 2 randevumda doktor odadaydı işlem insani oldu.
Pazartesi opum vardı, aradılar melih bey yapacak dediler, dedim kim??? ne adını duydum ne tanırım , bi hasta olarak doktor seçme hakkım var benim bari bi seçenek sunun dedim, ben hiç erkek doktora muayene olmadım daha önce burada da Hande hanımı seçmiştim, sonra değiştirdiler ayşe hanım girdi. Şimdi transferim var kim yapacak bilmiyorum.
kan sulandırıcı iğne vermişler, eczaneden aldık eve geldik nasıl yapıcam bilmiyorum hemşireyi aradım telefonla anlattı bir siteden videosunu izledim öyle yaptım, Ataşehirde ilk iğnelerimi hep hastane yaptı
ben 10 senedir çocuk sahibi olamıyorum 3k ere
tüp bebek yaptım tek bir yalanım varsa 10 sene daha olamıyım, hepimiz aynı mücadelenin içindeyiz bundan büyük laf edemem herhalde
Ama hastane başarılı mı? 2 tüpbebekte toplam 11 embriyom oluştu burada tek tüp bebekte 11 embriyo yaptılar, kan sulandırıcı iğnelere transfer günü başlamıştım burada 4 gün önce başlattılar, yanında bir sürü ilaç daha verdiler, opude bir sıkıntı yaşamadım kanamam bile olmadı ne ağrı ne sızı Allaha şükür. şimdi telefon bekliyorum emriyoların durumunu söyleyecekler umutluyum başarılarına güveniyorum ama yalan söyleyemem hasta ilişkileri kötü ilgi yok şikayetlere cvp yok makineleşmiş bir sistemleri var, başarıya gitsinde sistemleri böyle olsun diyorum ama tutupta ilgi alaka muhteşemdi falan dersem benim gibi dumur olur insanlar bilsinler öyle gitsinler ve bence gitsinler. mutlaka bütün iğnelerin nasıl yapılacağını önceden öğrensinler, doktor değişsin istemiyorlarsa baştan konuşsunlar, bayan doktor talepleri varsa dosyaya not aldırsınlar, randevuları ilk randevu olarak isterlerse beklemeden alınırlar vs.. vs...