2 kere tüp bebek denedim orada doktorum Arzu İlknur Özdemirdi şimdi ayrılmış ama Cem bey hala orada. Hastane olarak süperler ilgi manasında nasıl anlatayım ben işlemlerime doktoruma sarılarak girdim, negatiflerimde ona sarılarak ağladım, narkozu hemşirelerin saçımı sevmesi ile aldım :) şaka gibi gerçekten bu kadar insancıl bir hastane görmedim. Şikayetlerinize anında cvp ve çözüm sunuyorlar, doktorla sms, mail telefon her türlü iletişiniz açık anında cvp geliyor. Fakat 5 emriyonun üzerine çıkamadık transfer günü 1 embriyo zor kaldı geriye döllenme olmuyor dediler, embriyolar döllenmeden sonra bozuluyor dediler vs..
Sonra Şişliyi denemek istedim memorialden memnundum çünkü ama 3. deneme için şube değişikliği marol olur dedim zaten doktorumda ayrıldığından başka doktorla başlamam gerekecekti aynı hesap yani
Şişli aman allahım :) doktorun diye bişey yok orta malı hastasın, anam kime anlatayım şikayetlerimi doktorum kim
zamandan tasarruf muayene odasında 30dk yarı çıplak bekletildim 3 kere zaten toplam 5 ziyaretim olmuştu :) kimse iğneleri nasıl kullanacağımı anlatmadı kenim öğrendim, bir kart veriyorlar ilaç kullanma kartı kendim doldurdum hiç bakan olmadı, smsle geliyor ilaç dozları randevu saatleri, tarihler yanlış :) doktora mail atsanız cvp yok, bi şikayetiniz olsa kimse tınlamıyor hele damar yolu evde açıp gidin bence
sizin adınıza doktor seçiyolar opude muayenede hiç tanımadığım dkora diş bile çektirmem ben opuye girdim
Fakat gelin görün ki, 14 yumurta, 12si olgun 10 tane embriyo.... şaka gibi tarihimde ilk :) eşimde sorun varmış 10 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz türkiyede gitmediğim hastane kalmadı herkes sorun yok dedi, Semra hanım sorunu tespit etti :) döllenmeyen yumurta döllendi, bulunamayan sperm 47 milyon 1. kalite *.*
Naptılar hiç bilmiyorum ya, tutar mı tutmaz mı bilmem cuma- cumartesi transferim var ama bu embriyolardan bir çoğu hayatta kalırda dondururlarsa falan ilk embriyo donduruşum olacak, ben buna şimdiden başarı diyorum :)
Hastane kötü, insan ilişkileri kötü, iletişim yok ama işlerini iyi yapıyorlar sanırım bizler içinde önemli olan o