Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım sonuç pazartesi çıkmış biz onları aradıkbize maille attılar ve doktorumuz sizi arayıp sonucu görüşecek dediler ama arayan olmadı.bugün de eşim aramış doktorumuz bugün mutlaka arayacak demişler ama yine arayan yok.laboratuvarları sanırım iyi ama emin de değilim.daha ağustosta açıldı buradaki merkez.zaten yeni olduğu için içime sinmiyordu bir de böyle ilgisiz olunca iyice tereddütlerim arttı.eşim de bende soğuduk ama ankarada başka alternatifimiz de yok.hem bayan doktor hem de başarılı bir merkez bulamadım ben ankarada.

kaçıncı denemen olacak uzak mı çokk
Şimdi de ben kime sorduğunu anlayamadım ama üzerime alınıp cevap veriyorum.benim ilk denemem olacak.ankara istanbul arası işte otobüsle 7 saat trenle 4 saat uçakla 1 saat.uçakla geliş gidiş yapsam çok masraflı olur.kalmak daha mantıklı ama okuldakiler e söylemedim şimdi de pat diye tüp bebek demem zor olacak.çok şaşıracaklar. ..

başkasının ne düşündüğü çok da önemli değil ben ce senin kafan rahat olsun yeter hayat bu kime ne getireceği belli olmuo

cnm Nur hanım çok iyi bir doktor ve birçok arkadaşa maddi manevi çok çok iyiliği dokundu..
reklam yapacak tarzda bir kişiliği yok.. ayrılacağı gün görmeye gittiğimde gideceği yerin adını sorduğumda bile bu etik olmaz canım buradaki hastaları adımı kullanıp oraya çekmek istemem dedi ve gideceği yeri kendi söylemedi..
8 tedavidir tek melek doktorum oydu..

içine sinmediyse gitme canım.. İstanbulda bile Ataşehir Memorial ile Şişli Memorial arasında çok farklar var..
sonuçta aynı parayı vereceksin madem içine sinen yere git..

canim ben de muhtemelen 5inde hasta olucam ve 6sina randevu aldim :) kiz gel beraber basliyalim :) demiyicem hickimseye. sen de deme. herkesin sorusuna maruz kalma. bi de; o ona soyluyo oteki oburune. zincir seklinde dedikodu yayiliyo :) bosver kimse bilmesin daha iyi olir. ben izne ayrilirim heralde.

ben rizeden gelicem canımcım. biz de morfoloji de 11 i gördük ama ona çok takılma. bakan kişiye göre değişiyior. o yüzden inşallah güzel sonuçlar alırız canımcım. okulda hiççç kimsyee demiyicem, çünkü dedikodu zincirinde malzeme olmak istemiyorum. o ona diyicem falanca kiişi tüp bebek yaptırdı falan diye, çünkü yaptıran arkadaşların dedikodusu bana geliyosa mutlaka benim de adım gidecek . o yüzden kendimi malzeme yapmıyıcam. bir de herkes bilirse hergün sorarlar ne oldu ne yaptın ne ettin. 2yıllık tecrübem gösterdi ki bu konuda bilen de konuşuyo bilmeyen de , yok onu yiyin şunu yapın bunu yapın diye.. o yüzden gezmeye gidiyom de istanbulda tatil yapacam de. bişeyler uyduruver ama sakın deme tedavi için gittiğini. ben gezmeye gidicem dedim. bu arada ben de ocağın 5 inde hasta olucam Allah nasip ederse, ocağın 6 sına da ayşe hanıma randevu aldım canımcım :) kız , ben rizeden cesaret ediyom gitmeye, sen de kalk gel ankaradan

ben okuldakilere söyledim açık açık ne yapalım bu da allahtan aynen ben de ocak başı orda olucam gibii

yuppii ocakbaşıcılar burda hep boşver bacım söyleme kimseye, herkesin aklı çok ya, herkes bi akıl vermeye kalkar... :)

Ensu hanım ben Nur hanımın tecrübe ve donanım seviyesine bir şey demiyorum. Yalnız son dönemde reklam yaptığını da biliyorum. Gideceği yeri söylememesinin pratik de bir anlamı yok. Zaten internette kendi adını taşıyan sitesi var. Orada yazıyor. Semra hoca artık bir okul gibi oldu. O ekipte çalışanların hepsinin ortak özelliği Semra hocanın asistanlığını yapmaları. Bütün iş hangi doktor yaparsa yapsın Semra hocanın bilgisi dışında gerçekleşmiyor. Şişli Memorialin özelliği Semra hoca ve labaratuvarlarının iyi olmasıdır. Semra hocadan biraz birşeyler öğrenenler hemen merkezi terkediyorlar. Daha önceden bu merkezde Aynur hanımda vardı. İlginçtir ki Nur hanımda o dönemden arkadaşı olarak aynı hastahaneye transfer oldu.

Tarihlermiz aynı bi değişiklik olmazsa bende 5 inde olucam ve 6 sonda orda olucam.eşim tereddütlü biraz bana kalsa ben hep Şişli memorial istiyordum.tüm yorumlar olumlu neredeyse.bakalım bugün yarın adet olurum.bakalım bu ay tarih netleşsin bende inşallah bi karar verebilirim...

canım bir de aklında bulunsun. biz emodex isimli vitamin takviyesi kullanıyoruz ve harika bence. tedaviye kadar kullanıcaz. ki o zamana kadar da tam 3 ay olacak inşallah. ve karı koca arısütü bal polen yiyin. yumurta ve sperm kalitesini arttırıyormuş.

yuppii ocakbaşıcılar burda hep boşver bacım söyleme kimseye, herkesin aklı çok ya, herkes bi akıl vermeye kalkar... :)
emodex sayıyı mı etkiliyor

bu tarzda düşünürsek kimler geldi kimler geçti.. Bahcecide şu dönemde ünlenen doktorlarda dahil diğer hastanelerde çalışan doktorların birçoğu Memorialdan yada Alman hastanesinden ayrılmadır.. benim Memorialı tercih sebebim Semra hanımdı ama bu ekipte alanında tanınmış olan doktorların ayrılıp kendi alanlarında daha iyi mevkiye yerleşmelerinden daha doğal bir şey yok.. tüm mesleklerde bu böyle..
kişilik olarak bu tarzda primlerin peşinde olmayacağını belirtmek istemiştim.. iyi geceler dilerim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…