olsun cmm ne guzel sonuna kadar takip ediliyor.. kafadan savma transfer yapip savmiyorlar.. 5. gun transferi olacakya o yuzden takip ediliyor cnm..Canım bellı degıl yarın yıne konturolle çağırdılar anlamadım bı problemim var dedım yumurta fazla olunca 2 sefer kontrole çağırılıyormuş bebekler3 düştüdüştü
cnm ya dikkat etmen yeterli.. is guc yapmadim ben.. daha dogrusu hicbirsey yapmadim:))Ensu transferden sonra nasıl hareket ettın nelere dıkkat ettın
Bence kendinizi Nur hanım gittiği için hiç kasmayın. Kendisini çok seviyorum, gerçekten insanı rahatlatan, ayrıntılarda dikkatli, her zaman ulaşa bileceğim harika bir doktordu (hala kendim ve ya başkası için bir şey sorduğumda cevap verir). Ancak bana göre Memorialin başarısı ekip çalışması, tedavi daha ayrıntılı izleniyor ve senin hakkında kararı tek bir kişi almıyor. Mesela, benim transfer zamanını (doğal takip olduğu için) belirlemek çok önemliydi ve o sırada Nur hanım 4 günlük izindeydi. Hakkımda kararı Ayşe hanım verdi ve haklıydı. Hande hanım da iki kez muayene etti, dikkatli geldi. Yani demek istediğim Memoriali tercih etmemde tek neden Nur hanım değildi.
Mrhb arkadaşım
hiç üzülme memorial da sonuçta sadece Nur hanım değildi ... Şuan çok kaliteli Dr lar var... Başta Semra hoca olmak üzere burası sonuçta bir ekip işi... Laboratuvar ı en başta çok kaliteli... Ben de buradan takip e göre Nur hanımı sececektim şehir dışında olduğum için geleceğim günde o yoktu Ayse hanım ile başladım Rabb'ime Şükürler olsun beni onunla tanıştırdı. Çok memnun kaldık . Kontrollerimi ve opu mu Ayse hanım yaptı. Zaten eşim dosyaya yazdırmıştı sadece bundan sonra kendi Dr umuzla devam etmek istiyoruz diye. Sağolsunlar dikkate aldılar. Transferimi Aylin hanım yaptı . O da çok tatlı dilli ve titiz bir bayan. Şuan 9+1 oldum... Dua ile ... Inanmak çok önemli.
canım benim geçen tedavimde Aylin Hn, Ayşe Hn ve Nur hn hepside muayene etti.. Nur hanımın yeri ayrıydı asıl doktorumda oydu ama diğerleride bir kaç defa baktı, hiç farketmiyor.. şimdide geçen hafta Yücel bey aradı genetik sonuçları için görüştüm ama perşembede Hande hanıma randevu aldım görüşeceğim.. aklına yatan biriyle başla içine sinmeyen birşeyler olursa tedavi sırasında bile şuna geçeceğim diyerek geçebiliyorsun zaten doktorlarda buna takılmıyorlar.. ekip çalışması çokda farketmiyor..
arkadaşlar, ben de yazıp yazmama arasında geldim ama şişli memorialda nur hanım takıntısını görünce yazmaya karar verdim. şişli memorial ve umut arasında kalmıştım. sgk raporum yetişmeyince memorialde karar kıldık. hasbel kader sevinç hanımla başladık ama ünaşırı kontrollerde her defasında farklı bir doktor hanım yaptı muayenemi.17 ekimde toplama işlemini ayşe hanım yaptı, 22 sinde yani 5 gün sonra blastokist embriyo transferini ise aylinhanım yaptı..10 gün annemin evinde dinlendim pek iş yapmadım...neyse 1 kasım günü yani transferin 11.günü memoriale test için gittim. 2 saatte çıkar dediler, eve gittik, internetten sonuca baktık 571 i gördük. Allaha şükürler olsun...2 gün sonra evime en yakın hastanede yaptırdım 2.testi.bu kez 1150 çıktı.. memoriali arayıp 22 kasıma hande hanımdan ultrason randevusu aldık.Şu an için maşallah iyi gidiyor...Diyeceğim odur ki, nur hanıma falan takılmayın.Hande hanım,Aylin hanım,Sevinç hanım, Ayşe hanım hepsi de birbirinden iyi..Bizim transferi yapan Aylin hanım çok becerikli özellikle....Nur hanıma 1 kez muayene oldum..hepsinden de Allah razı olsun..Memoriali diğerlerinden ayıran diğer bir üstünlüğü kullanılan ekipman ve teknoloji ve kararların ekip halinde alınması..sonuçlar değerlendiriliyor ve akşam saatlerinde haber veriyorlar birsonraki tedavi ve dozunu..şimdi sabırsızlıkla 22 kasımı bekliyorum..hepimizin Allah gönlüne göre versin...
arkadaşlar 2 kasımda şişli memorialda transferim gerçekleşti pgt hastasıyım ilk denemem bugün kan testi yapıldı hamileyim darısı bütün burdaki arkadaşlara inşallah doktorum ayşe hanımdı transferimi hande hanım yaptı
Mrhb ensucum hayırlı olsun inşallah tedavin... Hakkımızda hayırlı değilse eğer hayırlı eyleyip Rabbim inşallah bizlere nasip etsin...cnm öncesinde genetik doktoru Cumhur Gökhan beyle görüştüm, sonra Hande hanımla..
hande hanımda çok güleryüzlü hayatım herşeyi okadar rahat konuşabiliyorsunki sanki arkadaş gibi çok memnun ayrıldım.. ekibin çoğu böyle zaten hangisine gitsek aynılar canım..
aralık ayındaki tedavi hakkında konuştuk ve tanışmış olduk.. bakalım inşallah herşey yolunda ilerler..
senin transferin yarın dimi canım çok güzel bebişlerine sıkıca sarıl, transferin hayırlı olsun..
Mrhb ensucum hayırlı olsun inşallah tedavin... Hakkımızda hayırlı değilse eğer hayırlı eyleyip Rabbim inşallah bizlere nasip etsin...
tüp bebekte topikte herşeyde çok acemiydim senden çok ümit aldım her konuda yardımlarını gördüm , bana çok yardımcı oldun her sorumda. Dualarım inşallah seninle... Dua ile... Bende öpüyorum kendine çok iyi bak...sağol canım güzel dileklerin için hep beraberce.. ne güzel yazmışsın.. herşeyin bi zamanı var benim zamanımda gelecek inşallah yakında..
çok öptüm..
Ön görüşmede bakıyor. Semra hanım her ön görüşmede olmuyor , o gün orada olmamışta olabiliyor. Öncesinden belirtmek gerekiyor. Benim mesala taa 4. Muayenede görmüştü fakat ben o zamana kadar talep etmemiştim kendiliğinden baktı.benimde ayse hanımdı Dr um hep onunla devam ettim bizi ilgisiyle bilgisiyle diyoloğu ile tatmin etmişti.ÖN GÖRÜŞME
Arkadaşlar biz şimdi haftaya için randevu aldık ayşe hanima randevu aldık ön görüşmeye gideceğiz, adeTime var daha , muayene eder mi yine de ?.. Birde ilk görüşme yani ön görüşmeye Semra Hanım da geliyor mu arkadaslar? ..
tüp bebekte topikte herşeyde çok acemiydim senden çok ümit aldım her konuda yardımlarını gördüm , bana çok yardımcı oldun her sorumda. Dualarım inşallah seninle... Dua ile... Bende öpüyorum kendine çok iyi bak...
ÖN GÖRÜŞME
Arkadaşlar biz şimdi haftaya için randevu aldık ayşe hanima randevu aldık ön görüşmeye gideceğiz, adeTime var daha , muayene eder mi yine de ?.. Birde ilk görüşme yani ön görüşmeye Semra Hanım da geliyor mu arkadaslar? ..
Benim tanıdığım en az 3 arkadaş var, laproskopi olduktan sonrakı ilk denemelerinde hamile kalıp bebeklerine kovuştular bile. Allah sana da hayırlısı ile nasip eylesin. Hata 3 kez başarısız tüp denedikten sonra laproskopi sonrası doğal hamile kalan bile tanıyorum.Merhaba hanımlar ben bugün memorial a gittim tüp bebek için iyikide oraya gitmişim semra hanıma muayene oldum mükemmel bir doktor ya daha önce farklı hastanelere gitmiştim rahim filmim temiz sanıyordum sol tüpümde sıkıntı çıktı laparoskopi olucam semra hanımda laparoskopi olan varmı
Merhaba hanımlar ben bugün memorial a gittim tüp bebek için iyikide oraya gitmişim semra hanıma muayene oldum mükemmel bir doktor ya daha önce farklı hastanelere gitmiştim rahim filmim temiz sanıyordum sol tüpümde sıkıntı çıktı laparoskopi olucam semra hanımda laparoskopi olan varmı
tek yumurtam var daha önce 2tüp bebek denemem oldu başarısız oldu şimdi tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum benim durumumda biri için acil doktor bulmalıyım çok karrarsızım ne yapacağımı bilmiyorum işinin ehli çok iyi bir doktor bulmalıyım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Canım hakkında hayırlısı olsun bende çok araştırdım çok doktorlarla görüştüm sonunda memorial a gittim herkesin temiz dediği rahim filmimde sol tüpümde sıvı birikmesi çıktı memorial e gitmesem maddi manevi çok büyük zarara uğruycaktım semra kahraman diyorum görüşünce farkı anlıyorsuntek yumurtam var daha önce 2tüp bebek denemem oldu başarısız oldu şimdi tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum benim durumumda biri için acil doktor bulmalıyım çok karrarsızım ne yapacağımı bilmiyorum işinin ehli çok iyi bir doktor bulmalıyım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim canımBenim tanıdığım en az 3 arkadaş var, laproskopi olduktan sonrakı ilk denemelerinde hamile kalıp bebeklerine kovuştular bile. Allah sana da hayırlısı ile nasip eylesin. Hata 3 kez başarısız tüp denedikten sonra laproskopi sonrası doğal hamile kalan bile tanıyorum.
Teşekkür ederim canım bende öyle yapıcamcanım benimde rahim filmime göre aynı rahim filminde Bahçeci, Amerikan hast, İst tüp bebekdeki doktorlarım çok temiz hiç sorun yok demişti.. sadece Memorial aynı rahim filmi ile sorun var sol tüp sıkıntılı laparoskopi olmalısın demişti.. 4 Haziranda oldum Semra hn yaptı sol tüp alındı, zaten lap sonrası resimlerlede sıkıntıyı gösteriyorlar.. sonrasındaki ilk denememde hamile kalmıştım..