Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bellı degıl yarın yıne konturolle çağırdılar anlamadım bı problemim var dedım yumurta fazla olunca 2 sefer kontrole çağırılıyormuş bebekler3 düştüdüştü
olsun cmm ne guzel sonuna kadar takip ediliyor.. kafadan savma transfer yapip savmiyorlar.. 5. gun transferi olacakya o yuzden takip ediliyor cnm..

Evet aslında haklısınızzz arkadaşlarrrr, Nur hanım oranın tek doktoru değil ama artık 4. denememiz olacağı için Nur hanımın adını bu kadar duyunca onu epey kafayı koymuştukkk, gittiğini öğrenince bilemedim ne yapsak... bide Nur hanım Aynur hanım ve ekiple ayrıldıklarını söylemiş eşime ama tabi ekipten kastı kimler bilemem.. Kafam karıştı iyiceee , ama bu söylediklerinizle heralde önümüzdeki hafta randevu alıp görüşmeye gideceğizzzz, ilk görüşme de muayene ederler mi peki?...

canım maşallah allah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsinn sana inşallahhhh

Kızlar merhaba. Hastaneden geldim şimdi. Semra hanımla ve Kahraman bey muane etti. Yumurta rezervem az olduğunu söyledi Semra hanım. Salı günü tekrar görmek istediğini söyledi. Fsh testi falan yaptırdık. İlaç eğitimi aldık. Eğer testler güzel çıkarsa bugün başlıcam inşallah.

Mrhb ensucum hayırlı olsun inşallah tedavin... Hakkımızda hayırlı değilse eğer hayırlı eyleyip Rabbim inşallah bizlere nasip etsin...

Mrhb ensucum hayırlı olsun inşallah tedavin... Hakkımızda hayırlı değilse eğer hayırlı eyleyip Rabbim inşallah bizlere nasip etsin...

sağol canım güzel dileklerin için hep beraberce.. ne güzel yazmışsın.. herşeyin bi zamanı var benim zamanımda gelecek inşallah yakında..
çok öptüm..

ÖN GÖRÜŞME

Arkadaşlar biz şimdi haftaya için randevu aldık ayşe hanima randevu aldık ön görüşmeye gideceğiz, adeTime var daha , muayene eder mi yine de ?.. Birde ilk görüşme yani ön görüşmeye Semra Hanım da geliyor mu arkadaslar? ..

sağol canım güzel dileklerin için hep beraberce.. ne güzel yazmışsın.. herşeyin bi zamanı var benim zamanımda gelecek inşallah yakında..
çok öptüm..
tüp bebekte topikte herşeyde çok acemiydim senden çok ümit aldım her konuda yardımlarını gördüm , bana çok yardımcı oldun her sorumda. Dualarım inşallah seninle... Dua ile... Bende öpüyorum kendine çok iyi bak...

Ön görüşmede bakıyor. Semra hanım her ön görüşmede olmuyor , o gün orada olmamışta olabiliyor. Öncesinden belirtmek gerekiyor. Benim mesala taa 4. Muayenede görmüştü fakat ben o zamana kadar talep etmemiştim kendiliğinden baktı.benimde ayse hanımdı Dr um hep onunla devam ettim bizi ilgisiyle bilgisiyle diyoloğu ile tatmin etmişti.

sağol canım benim dularında banada yer verdiğin için Allah kabul etsin.. bende herkezden pozitif haberleri duyunca çok seviniyorum sanki ben gebe kalmışım gibi hissediyorum.. memorial işini çok iyi yapıyor.. 40 yaş topiğinde bebeklerve nickli arkadaş var oda memorialda tedavi gördü ve bugün test günüydü onunda pozitif haberini aldık okadar sevindimki..
bukadar çok pozitif haberi tesadüf olamaz gerçekten işini çok iyi yapan bi ekipde tedavi görüyoruz..
çok öpüyorum canım yardımcı olabildiysem sevindim.. hepimiz birbirimize destek oluyoruz bende sizlerden destek alıyorum devamlı:))

canım ben riske girmemek için mayıs ayında ilk gittiğimde aynı gün mutlaka Semra hanımda görsün istiyorum demiştim Semra hanımında hastanede olduğu bir güne Ayşe hanıma randevu vermişlerdi sende randevu tarihini alırken söyle ona göre ayarlasınlar...

Merhaba hanımlar ben bugün memorial a gittim tüp bebek için iyikide oraya gitmişim semra hanıma muayene oldum mükemmel bir doktor ya daha önce farklı hastanelere gitmiştim rahim filmim temiz sanıyordum sol tüpümde sıkıntı çıktı laparoskopi olucam semra hanımda laparoskopi olan varmı

tek yumurtam var daha önce 2tüp bebek denemem oldu başarısız oldu şimdi tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum benim durumumda biri için acil doktor bulmalıyım çok karrarsızım ne yapacağımı bilmiyorum işinin ehli çok iyi bir doktor bulmalıyım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Benim tanıdığım en az 3 arkadaş var, laproskopi olduktan sonrakı ilk denemelerinde hamile kalıp bebeklerine kovuştular bile. Allah sana da hayırlısı ile nasip eylesin. Hata 3 kez başarısız tüp denedikten sonra laproskopi sonrası doğal hamile kalan bile tanıyorum.

canım benimde rahim filmime göre aynı rahim filminde Bahçeci, Amerikan hast, İst tüp bebekdeki doktorlarım çok temiz hiç sorun yok demişti.. sadece Memorial aynı rahim filmi ile sorun var sol tüp sıkıntılı laparoskopi olmalısın demişti.. 4 Haziranda oldum Semra hn yaptı sol tüp alındı, zaten lap sonrası resimlerlede sıkıntıyı gösteriyorlar.. sonrasındaki ilk denememde hamile kalmıştım..

Bence gönül rahatlığı ile Memorial Semra hoca ve ekibine gidebilirsin. Ama durumunuz çok özel olduğu için özellikle Semra hoca ile birebir görüşmeye çalışın.

Canım hakkında hayırlısı olsun bende çok araştırdım çok doktorlarla görüştüm sonunda memorial a gittim herkesin temiz dediği rahim filmimde sol tüpümde sıvı birikmesi çıktı memorial e gitmesem maddi manevi çok büyük zarara uğruycaktım semra kahraman diyorum görüşünce farkı anlıyorsun

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım bende öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…