dün sonucumuzu aldık. yine olumsuz.
toplamda 2 adet embriyo transfer edildi. 1 tanesi 5AA, diğeri 5 AB idi
Arkadaiım istediğin hersoruyu sorabilirsin..fırsat buldukça girmeye çalışıyorum..çalışırken inan herşey o kadar sıkışık zamanda oluyorki..benim yumurta rezervim az..amh çok düşük..başka merkezlerdeok denemelerim oldu..üç tane düşüğüm oldu..şimdi yine korkularım var ama rabbimden ümidimi kesmiyorum.. Yumurta toplandı ikisi döllendi..ikinci kaliteydi..rabbim nasip etti tuttu..daha önceki düşüklerden dolayı riskli gruptayım..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinmemorial da tedaviye baslayanlr tedavisi bitip olumlu sonuc alanlarrrr gelin azicik birseyler yazin umit olun. benim gibi tedaviye yeni baslayacaklara ne tavsiyelerde bulunursunuz anlatin azicik hatunlarrrr
Arkadaiım istediğin hersoruyu sorabilirsin..fırsat buldukça girmeye çalışıyorum..çalışırken inan herşey o kadar sıkışık zamanda oluyorki..benim yumurta rezervim az..amh çok düşük..başka merkezlerdeok denemelerim oldu..üç tane düşüğüm oldu..şimdi yine korkularım var ama rabbimden ümidimi kesmiyorum.. Yumurta toplandı ikisi döllendi..ikinci kaliteydi..rabbim nasip etti tuttu..daha önceki düşüklerden dolayı riskli gruptayım..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
dün sonucumuzu aldık. yine olumsuz.
toplamda 2 adet embriyo transfer edildi. 1 tanesi 5AA, diğeri 5 AB idi
Haklısın canım ya , ben tekrar arayayim da semra Hanım li görüşme isteyeyim en iyisi . . Sağolasın paylaşım da bulunduğun için arkadaşımcanım ben riske girmemek için mayıs ayında ilk gittiğimde aynı gün mutlaka Semra hanımda görsün istiyorum demiştim Semra hanımında hastanede olduğu bir güne Ayşe hanıma randevu vermişlerdi sende randevu tarihini alırken söyle ona göre ayarlasınlar...
aminnnn canim.dusuklerin icin uzuldum insallah benegin simdi sikica tutunur sana.ben istanbul disindan gidicem sisli memoriala. morfoloji ve ileri hareketli sikintimiz var. memorialin labarotuvar imkanlarinin cok iyi oldugunu soyluyolar. aralikta gisip goruserek ocakta yedaviye baslkyicam. bi kac yerde okudum rica ile ozelde 2 embriyo transferi yapiliyormus. memorialde de yapiyorlar mi rica uzerine 2 embriyo transferi?
Bu iş yasal prosedürde. 35 yaş altında 1, 35 yaş üzerinde 2 embriyo transfer ediliyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama bazı problemli hastalar için 35 yaş altı olmasına rağmen 2 tane transfer edildiği de oluyor. Aslında sağlıklı doğum tek embriyo ile elde edilen. İki embriyolu hamilelik erken doğuma ve doğum sırasında problemlere falan sebep oluyormuş.
Ümit olsun istedim... Memorialda ilk denememle hamileyim:) daha öncesi çok yerle görüştüm iki aralamam vardı fakat memorıal bana çare olsu... Allah onlardan razı olsun... Rabbim onları korusun... Iyiki varlar benim gibi birçok arkadaşa derman oluyorlar bu Mutluluğu yaşattılar...memorial da tedaviye baslayanlr tedavisi bitip olumlu sonuc alanlarrrr gelin azicik birseyler yazin umit olun. benim gibi tedaviye yeni baslayacaklara ne tavsiyelerde bulunursunuz anlatin azicik hatunlarrrr
ayyy canim yaaaa Allahimm hayirlarla kucagina almayi nasip etsun inşallah. bin massallahhhh... darisi bana ve isteyip dileyen herkesee :)Ümit olsun istedim... Memorialda ilk denememle hamileyim:) daha öncesi çok yerle görüştüm iki aralamam vardı fakat memorıal bana çare olsu... Allah onlardan razı olsun... Rabbim onları korusun... Iyiki varlar benim gibi birçok arkadaşa derman oluyorlar bu Mutluluğu yaşattılar...
benim transfer anına kadar tek embriyo transferi yapılacakmış kalitesi yüksek olduğu için 5AA idi. transfer öncesi konuşmada bizim ısrarlarımız üzerine iki tane yapılmaya ikna ettik fakat şuan tek:) tek olsun sağlıklı olsun kucağımıza alalım bizim olsun inşallahaminnnn canim.dusuklerin icin uzuldum insallah benegin simdi sikica tutunur sana.ben istanbul disindan gidicem sisli memoriala. morfoloji ve ileri hareketli sikintimiz var. memorialin labarotuvar imkanlarinin cok iyi oldugunu soyluyolar. aralikta gisip goruserek ocakta yedaviye baslkyicam. bi kac yerde okudum rica ile ozelde 2 embriyo transferi yapiliyormus. memorialde de yapiyorlar mi rica uzerine 2 embriyo transferi?
ayyy canim yaaaa Allahimm hayirlarla kucagina almayi nasip etsun inşallah. bin massallahhhh... darisi bana ve isteyip dileyen herkesee :)
peki sizde sikinti neydi arkadaşım
Buarada yaşım 26. Bizede ilk deneme olduğu için birde 5AA olduğu için YAŞ 35 yaş altı olduğu için tek embriyo da ikna etmeye çalıştılar ama biz çok direttik en 2 olsun diye.(çünkü 4 olsun:) :) :) istiyorduk haberimiz yoktu yasak olduğundanBen
benim transfer anına kadar tek embriyo transferi yapılacakmış kalitesi yüksek olduğu için 5AA idi. transfer öncesi konuşmada bizim ısrarlarımız üzerine iki tane yapılmaya ikna ettik fakat şuan tek:) tek olsun sağlıklı olsun kucağımıza alalım bizim olsun inşallah
Âmin inşallah... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın ... Elhamdülillah inanıyoruz Rabbim de çok inşallah bizleri de evlat tan mahrum etmeyecek... Benim şimdiye kadar hep sıkıntı yok sıkıntı stres diye Saçma bir neden söylüyorlardı. Fakat memorıaldaki tahlillere göre haşhimato hastalığı teşhisi kondu ... Benim sıkıntım tutunma olmuyordu bir kimyasal
Hayırlısı inşallah Hakkımızda ... Hakkımızda hayırlı değilse bile Rabbim Hakkımızda hayırlı eyleyip burada ki bütün arkadaşlara nasip etsin ... YAŞ farkımız yokmuş 5 yıllık Evliyiz bizde eşim 29. Şimdiye kadar nasip değilmiş inşllh bundan sonra nasip olmuştur sıkıntısız birsekilde kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin... Siz nerden geliyorsunuz bende Bursa dan gelmiştim memorıal aayyy canim yaaa iyi ki cift diye israr etmissin ve kesinlikle tek olsun saglikli olsun bizim olsunnnnn :))) Allahim sizi nazarlardan korusun canim arkadasimmmm...
benim de yasim 29 canim . esim 36. 3 asilamamiz var. 2.asilama kimyasal gebelikle sonuclandi. simdi tup bebege gectik ve ben de insallah Mevlam nasip ederse 2 saglikli embriyo istiyommmmm israr edicemmmmm....
Hayırlısı inşallah Hakkımızda ... Hakkımızda hayırlı değilse bile Rabbim Hakkımızda hayırlı eyleyip burada ki bütün arkadaşlara nasip etsin ... YAŞ farkımız yokmuş 5 yıllık Evliyiz bizde eşim 29. Şimdiye kadar nasip değilmiş inşllh bundan sonra nasip olmuştur sıkıntısız birsekilde kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin... Siz nerden geliyorsunuz bende Bursa dan gelmiştim memorıal a
Benim Dr um ayse hanımdı ... Biz çok memnun kaldık ilk günden itibaren ...bizde rizeden gitcez inşallah... cok heyecanlıyım.dedigin gibi hakkimizda hayirlisi ile olsun.
senin ozellikle tavsiye ettigin bi doktor varmi memorial da?