Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

memorial da tedaviye baslayanlr tedavisi bitip olumlu sonuc alanlarrrr gelin azicik birseyler yazin umit olun. benim gibi tedaviye yeni baslayacaklara ne tavsiyelerde bulunursunuz anlatin azicik hatunlarrrr

dün sonucumuzu aldık. yine olumsuz.

toplamda 2 adet embriyo transfer edildi. 1 tanesi 5AA, diğeri 5 AB idi

geçmiş olsun canım. Bana tranfer edilen embriyolarda 5AA veya 5AB gibi terimler yoktu. Bana sadece 2. kalite diye bilgi ve foto verdiler. Bende negatif sonuç aldım. Dün Aylin Hanım ve Semra Hanım ile negatif görüşmesi yaptım. 3 kez aynı sonuç ile karşılaştığım Kötü gelişen embriyo sorunuma şiddetli bir genetik sorun olduğu tekrar denemeden başka yapılabilecek birşey olmadığı bilgisini aldım. Bu negatiften kötü bir durum oldu benim için. Quenzim Q10- Omega 3- Vitamin-D-Resveratrol takviyesi ile biraz farklı bir protokol ile yeni tedaviye başlayacağız. . Forumları o kadar takip ettim burada kötü embriyo sorunu olup çok hamile olan arkadaşları biliyorum. Allahtan umut kesilmez diyerek denemeye devam edeceğiz.

memorial da tedaviye baslayanlr tedavisi bitip olumlu sonuc alanlarrrr gelin azicik birseyler yazin umit olun. benim gibi tedaviye yeni baslayacaklara ne tavsiyelerde bulunursunuz anlatin azicik hatunlarrrr
Arkadaiım istediğin hersoruyu sorabilirsin..fırsat buldukça girmeye çalışıyorum..çalışırken inan herşey o kadar sıkışık zamanda oluyorki..benim yumurta rezervim az..amh çok düşük..başka merkezlerdeok denemelerim oldu..üç tane düşüğüm oldu..şimdi yine korkularım var ama rabbimden ümidimi kesmiyorum.. Yumurta toplandı ikisi döllendi..ikinci kaliteydi..rabbim nasip etti tuttu..daha önceki düşüklerden dolayı riskli gruptayım..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

aminnnn canim.dusuklerin icin uzuldum insallah benegin simdi sikica tutunur sana.ben istanbul disindan gidicem sisli memoriala. morfoloji ve ileri hareketli sikintimiz var. memorialin labarotuvar imkanlarinin cok iyi oldugunu soyluyolar. aralikta gisip goruserek ocakta yedaviye baslkyicam. bi kac yerde okudum rica ile ozelde 2 embriyo transferi yapiliyormus. memorialde de yapiyorlar mi rica uzerine 2 embriyo transferi?

dün sonucumuzu aldık. yine olumsuz.

toplamda 2 adet embriyo transfer edildi. 1 tanesi 5AA, diğeri 5 AB idi

arkadasim uzuldum adina. Allahim insallah bir dahaki sefere yavruna kavusmayi nasip eder. sikintiniz neydi bilmoyorum ama insallah problemleriniz cozulur ve hayirlarla yavruna yada uavrularina kavusursun. sevgilerimle

Haklısın canım ya , ben tekrar arayayim da semra Hanım li görüşme isteyeyim en iyisi . . Sağolasın paylaşım da bulunduğun için arkadaşım

Bu iş yasal prosedürde. 35 yaş altında 1, 35 yaş üzerinde 2 embriyo transfer ediliyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama bazı problemli hastalar için 35 yaş altı olmasına rağmen 2 tane transfer edildiği de oluyor. Aslında sağlıklı doğum tek embriyo ile elde edilen. İki embriyolu hamilelik erken doğuma ve doğum sırasında problemlere falan sebep oluyormuş.

ben 29 yasindayim ve istemeyi dusunuyirum cift embriyo konulmasini .. gerci sanki yedaviye basladimdaaaaa saglikli embriyolarim oldudaaaa onlar sagliklaa gelisti deeee oooo
iste fakirin ekmegi umut misali bendeki simdidrn bin telasss

Ümit olsun istedim... Memorialda ilk denememle hamileyim:) daha öncesi çok yerle görüştüm iki aralamam vardı fakat memorıal bana çare olsu... Allah onlardan razı olsun... Rabbim onları korusun... Iyiki varlar benim gibi birçok arkadaşa derman oluyorlar bu Mutluluğu yaşattılar...

ayyy canim yaaaa Allahimm hayirlarla kucagina almayi nasip etsun inşallah. bin massallahhhh... darisi bana ve isteyip dileyen herkesee :)
peki sizde sikinti neydi arkadaşım

Ben
benim transfer anına kadar tek embriyo transferi yapılacakmış kalitesi yüksek olduğu için 5AA idi. transfer öncesi konuşmada bizim ısrarlarımız üzerine iki tane yapılmaya ikna ettik fakat şuan tek:) tek olsun sağlıklı olsun kucağımıza alalım bizim olsun inşallah

Âmin inşallah... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın ... Elhamdülillah inanıyoruz Rabbim de çok inşallah bizleri de evlat tan mahrum etmeyecek... Benim şimdiye kadar hep sıkıntı yok sıkıntı stres diye Saçma bir neden söylüyorlardı. Fakat memorıaldaki tahlillere göre haşhimato hastalığı teşhisi kondu ... Benim sıkıntım tutunma olmuyordu bir kimyasal

Bir de düşük olmuştu... Bunların nedeni troid yüksekliğinden kaynaklanıyormuş . Şu an endokrin eşliğindede tedavi görüyorum.

Buarada yaşım 26. Bizede ilk deneme olduğu için birde 5AA olduğu için YAŞ 35 yaş altı olduğu için tek embriyo da ikna etmeye çalıştılar ama biz çok direttik en 2 olsun diye.(çünkü 4 olsun:) :) :) istiyorduk haberimiz yoktu yasak olduğundan iş Arkadaşımın 4 üzleri var Semra hanımmış doktoru ondan özenerek :) neye güvendiysem ....

Son düzenleme:

ayyy canim yaaa iyi ki cift diye israr etmissin ve kesinlikle tek olsun saglikli olsun bizim olsunnnnn :))) Allahim sizi nazarlardan korusun canim arkadasimmmm...
benim de yasim 29 canim . esim 36. 3 asilamamiz var. 2.asilama kimyasal gebelikle sonuclandi. simdi tup bebege gectik ve ben de insallah Mevlam nasip ederse 2 saglikli embriyo istiyommmmm israr edicemmmmm....

Hayırlısı inşallah Hakkımızda ... Hakkımızda hayırlı değilse bile Rabbim Hakkımızda hayırlı eyleyip burada ki bütün arkadaşlara nasip etsin ... YAŞ farkımız yokmuş 5 yıllık Evliyiz bizde eşim 29. Şimdiye kadar nasip değilmiş inşllh bundan sonra nasip olmuştur sıkıntısız birsekilde kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin... Siz nerden geliyorsunuz bende Bursa dan gelmiştim memorıal a

bizde rizeden gitcez inşallah... cok heyecanlıyım.dedigin gibi hakkimizda hayirlisi ile olsun.
senin ozellikle tavsiye ettigin bi doktor varmi memorial da?

bizde rizeden gitcez inşallah... cok heyecanlıyım.dedigin gibi hakkimizda hayirlisi ile olsun.
senin ozellikle tavsiye ettigin bi doktor varmi memorial da?
Benim Dr um ayse hanımdı ... Biz çok memnun kaldık ilk günden itibaren ...
hatta bir muayenem de ayse hanım yoktu başka bir Dr girdi ondan sonra eşim gitmiş dosyaya ayse hanım dan başka Dr istemiyoruz diye not yazdırmış:) burası ekip çalışması Semra hanım da bazen Dr un yanında Girdiği oluyor. Muayene ile opuyu ayse hanım transferde Dr seçimi yapabiliyorsunuz Semra hoca demiştik fakat o yoktu ben Aylin hanımı istemiştim aylin hanım yaptı ... Allah hepsinden razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…