Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

günaydın

ben 2. tedavimi hande hanım yapmıştı. kesinlikle ilgili bir dr. daha önce müstecep kavrut ile tedavi olmuştum ne ilgi ne alaka ne bilgilendirme hiç memnun değildim. ama hande hanım çok titiz takip ediyor işini. cuma günü gebelik testimiz var inşallah pozitif çıkar..
sagol canim bilgi verdigin icin icim rahatladi inan. aslinda ekip calisiyorlar hepsindede ayni sonuc alinir buna eminim ama ben artik cok sorunlu bi hasta oldum 9. denenem olacak, kendi streslerimde buyudu o yuzden biraz daha hassas bi doktor olsun istiyorum.. ins seninde guzel haberlerini alip sevinecegiz cnm..

arkadaşlar idrarda 2. çizgiyi görüp kendimi biraz mutlu hissetmiştim ancak yok çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyor falan dediniz aklımı kurcaladınız moralim bozuldu şimdi enteresan

bugün transferimin 9.günü bir resim ekliyorum en üstteki dün sabah yaptığım ortadaki dün akşam en alttaki de bu sabah yaptığım gittikçe koyulaşmış çizgi sevinsemmi üzülsemmi

Eklentiler

• 20141111_162333.jpg
    20141111_162333.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 136
bugün transferimin 9.günü bir resim ekliyorum en üstteki dün sabah yaptığım ortadaki dün akşam en alttaki de bu sabah yaptığım gittikçe koyulaşmış çizgi sevinsemmi üzülsemmi
Arkadaşım bence gebesin...ve kan değerinde iyi bir değer çıkacak inşallah...ilk tebriği ben yapayım...rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..ikiz olabilir

Catlatma ignesinin etkisi asla kalmaz transfer in 9. Gune, iki tanede test yapmissin bence hamilesin. Yarin Kanda baktir icin rahat etsin

Çatlatma ignesinin etkisi ilk 9 gün kadar hcg veriyormuş transferin 8. Güne hiç etkisi kalmaz çunku opudanda 2 gün önce vuruluyor embriyolarların bekleme sureside var onun için muhtemel gebelige işarettir inşallah tabi

arkadaşlar idrarda 2. çizgiyi görüp kendimi biraz mutlu hissetmiştim ancak yok çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyor falan dediniz aklımı kurcaladınız moralim bozuldu şimdi enteresan

Canım niyetim moralimi bozmak değildi asla... Arkadaşların söylediklerini okuyunca bende kendilerine hak veriyorum... Tranferden önce yapılıyor çatlatma iğnesi ve sende etkisi kalmamıştır...
Erken çıktığına göre de değerin bayağı yüksek belkide ikiz...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım, tekrar söylüyorum niyetim seni üzmek değildi...
Yarın kan testi yaptırıp mutluluğunu doyasıya yaşarsın inşallah...

NUR HANIM AYRILMIŞ
B
izim de 4. denememizz... memorial dan memnun olanları duydukça ve Nur hanımla ilgili pozitif yorumların da etkisiyle bu ay Memorial a başlayalım dedikkk ama randevuu için aradığımızda öğrendikki Nur Hanımm ayrılmışşş, çok üzüldümmmm, ne yapsmm, randevu alıp diğer doktorlarla serüvene başlasammm mı bilemedim hiçççç:KK61::KK61::KK61:

NUR HANIM AYRILMIŞ
B
izim de 4. denememizz... memorial dan memnun olanları duydukça ve Nur hanımla ilgili pozitif yorumların da etkisiyle bu ay Memorial a başlayalım dedikkk ama randevuu için aradığımızda öğrendikki Nur Hanımm ayrılmışşş, çok üzüldümmmm, ne yapsmm, randevu alıp diğer doktorlarla serüvene başlasammm mı bilemedim hiçççç:KK61::KK61::KK61:
ben de aynı durumdayım.başka hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz kızlar???

NUR HANIM AYRILMIŞ
B
bence ayşe hanımda hande hanım da gayet iyi hekimler....doktorum ayşe hanımdı transferimi hande hanım yaptı gayet memnunum tavsiye de ederim

cnm merhaba, hande hanımda hiç tedavi sürecin olmuşmuydu..
Canım ben ayse hanım ve hande Hanım'dan çok memnun kaldım ıkısıde ılgıllı ve açıklayıcı beni sevinç hanımı begenmedım amaz diğer ıkısı çok ıyı Yücel bey opumu yaptı benı uyatcaklardı benle tanışmadan uyuturmadı benı

Canım 18 Tane toplandı 15 ısleme alınmıs 11 döllenmıs Çrş aramayın prş arayım dendı fakat yarın ultrason muanem var nasıb bakalım ne olacakolacak

Insallah hayirli sonucu alirsin.
Tedavi sureci boyunca surekli kontrol oluyor mu cnm?? Baya toplanmis yumurta ilac dozun nasildi??

Canım gonalf 225 le başladım sonra 175 enson 150 bıttı ılac dozunu genelde arz veriyorlar yumurta kalıtelı olsun dıye benı 2 günde bir çağırdılar son zamanda gün asırı cagıdılar yumurtanın çok olduguna aldanma bı tane olsunq bizim olsun

Canım tebrik ederim. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Kanda güzel bir değer çıkacaktır. Kısa sürede böyle koyulaşmış, bence de ikiz olma ihtimali yüksek. Tabii bizimkisi temenni. sağlıklı olsun da, tek ya da çift.

ben de aynı durumdayım.başka hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz kızlar???

Bence kendinizi Nur hanım gittiği için hiç kasmayın. Kendisini çok seviyorum, gerçekten insanı rahatlatan, ayrıntılarda dikkatli, her zaman ulaşa bileceğim harika bir doktordu (hala kendim ve ya başkası için bir şey sorduğumda cevap verir). Ancak bana göre Memorialin başarısı ekip çalışması, tedavi daha ayrıntılı izleniyor ve senin hakkında kararı tek bir kişi almıyor. Mesela, benim transfer zamanını (doğal takip olduğu için) belirlemek çok önemliydi ve o sırada Nur hanım 4 günlük izindeydi. Hakkımda kararı Ayşe hanım verdi ve haklıydı. Hande hanım da iki kez muayene etti, dikkatli geldi. Yani demek istediğim Memoriali tercih etmemde tek neden Nur hanım değildi.

Hayırlı olsun CNm . Benimde aynı senin gibi idi baştan silik sonra ki gün bu şekilde. Şuan 9+1 im Hakkımızda hayırlısı...

X