Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

[QUOTE

Bizde bugün transfer olduk. 2 embriyo transfer edildi...

ngelsay, post: 37476756, member: 632417"]Merhaba zambak29, öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakma. İnternete girme şansım pek olmuyor. Bana bilgi veren hakan beydi evet. Hakan Bey aslında epey detaylı bilgi verdi bize, elinde embriyolarımıza ait resimlerle gelmişti. Transfer edeceği embriyoları bize resimler üzerinden gösterdi ve yine aynı resimleri bize duvardaki büyük bir panodan kıyaslayarak anllattı. Panoda gün gün embriyo görüntüleri vardı, bizim embriyolarımızın görüntüsü 5. günde olmalarına rağmen 4. günde gibi görünüyordu... Bu nedenle sınıflandırma olarak çok iyi kalite değilde iyi kalite denebileceğini söylemişti... ancak biz bu anlattığı şeyleri o an için bize moral vermeye çalıştığı için böyle söylediğini falan düşünmüştük... hele ki 5 embriyodan 2 embriyoya inince rakam zaten çok üzülmüştük. Çünkü ilk 3 gün iyi gelişiyordu embriyolarımızn dördü, hatta Hande hanım eğer hepsi iyi gelişirse transfer edilmeyenleri dondurarak ileri bir tarihte yeni bir deneme için saklanabileceğini bile söylemişti...
Kısacası bunların hiç biri gerçekleşmedi ama şu anda gebeyim ve önemli olanda bu, Allah kucağıma almayı da nasib eder inşallah...
Olumlu sonuç alan herkesi tebrik ediyorum, inşallah hepsi mutlu sonla biter...[/QUOTE]
Bizde bug

Merhaba hanımlar memorial i tercih nedeniniz neydi bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeciyi araştırdızmı neye göre karar verdiniz kafam çok karışık memorial şişlide figen hanıma gitmiştim daha önce hastane çok iyi biliyorum ama fulyada tüp bebek merkezi labarotuvarda önemliymiş sanırım fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olucam

cnm memorial Türkiyedeki en iyi tüp bebek laboratuvarına sahip..

laboratuvar olarak da memorial kesinlikle tercih sebebi olmalı

canım bende laboratuvardan dolayı tercih ettim
bugün transferin 10. günü dün test günümdü 20,66 çıktı sevinemedim çünki kanamamda var
yarın tekrar bakılacak,ağzıma almak istemiyorum ama inşallah iyi olur sonu

Mrb ensu bugün yine hastanedeydım yarın yine çağırdılar çok yoruldum aylınhanım muane ettı bana samımı geldı yarın niye çağırdılar anlamadım aylın hanım yarın catlatma ıgnesı olursun demıstı karnımdagerılme hıssedıyorum

Arkadaşlar benim sorunum var bilen var mı acaba? 9 haftalık oldum fakat opu dan itibaren üç kere sıtma Nöbeti gibi birsey geçiriyorum. Bugün saat 7 gibi bir başladı zaten kendim işe gidemediğim gibi eşim de gidemedi 2 saat sürdü ne varsa battaniye yorgan aşırı terleme ateş devam etti . Sıtma ama sesli sesli bağırarak geldi . Ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum bugün hala bir Üşüme var içimde karnımda biraz Sancı ... Sancının olması çok normal çok titredim çünkü

canım son günlerde bazen hergün çağırıyorlarki.. bende çatlatma günü gitmiştim hatta iğneyi vurduktan sonraki aradaki boş geçen günde bile çağırmışlardı.. sıkı takip ediyorlar işi sansa bırakmak istemiyorlar.. yorulmana değecek canım bunlar en tatlı telaşlar.. herşey gönlünden gectiğince gelişsin canım..

Neden doktorunuza danışmıyorsunuz? Bu arada havalarda salgın var. Hiçbir şeyi olmayan sağlıklı insanlarda bile son günlerde havalardaki dengesizlikten bu tarz durumlar oluşuyor. Belki bir şey kullanman gerekebilir diye doktorunuzu arayın.

Yarına randevu aldım gidicem inşallah

ben ilk defa kullanıyorum.kist yapar mı bilemiycem cnm. sen ne zamandır kullanıyosun bu ilacı? başka bir şey önerdiler mi sana fsh düşürmek için?
Canımm iki ay once bana kist yapti.dr dogum kont.hapi verdi adet oldum kanverdim fsh 22 dediler.ogan kurune ve aslan pencesi kuru yapiyorum düşürmek icin

bende sizinle aynı durumdayım şişli memorial ve fulya arasında kaldım,fulyanın labarotuvarı iyi diye duydum yoksa yanılıyormuyum ama şişli memoriali de çok beğenen var,kaldım öyle arada,yanlış bir seçim yapmak ta istemiyorum.Allah yardımcımız olsun.siz karar verebildiniz mi?

Canım teşekkür ederim inşallah olumlu sonuç alırsın

canım hakkımızda hayırlısı olsun şuanki görüşüm memorial daha kaliteli fulyayla başlayıp negatif olursa memorial e gitmek mantıklı geliyor emin olamadım hala böyle düşünmemin nedeni gittiğim dr ların sorun yok normal yollarlada gebelik oluşabilir demesi 4 sene olmadı gerçi biyandanda ayrıntılı tetkikler yaptırıp sorunun ne olduğunun derinlemesine araştırılmasınıda istiyorum bilemiyorum ya rahim filmi hormon ultrason spermiogram bunlar temiz çıktı[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…